voiajori

In data de 11-07-2016 ne- a parasit un mare columbofil si prieten IOAN BOLOGA, figura emblematica a columbofiliei romanesti si bucovinene de-a lungul ultimelor decenii.
Priceperea, modestia si bunul sau simt vor ramane intiparite in memoria tuturor crescatorilor romani de porumbei de agrement, carora le-a fost alaturi la toate evenimentele importante ale ultimilor ani, fiind o figura emblematica a columbofiliei sucevene.
A reusit prin silinta si pricepere sa formeze loturile de porumbei cele mai valoroase din rasele Balan de Iasi si Jucator de Iasi la nivelul intregii tari, fiind dispus sa sprijine permanent, in mod dezinteresat orice iubitor sau crescator al raselor de porumbei originare din Moldova.L-am vizitat in urma cu aproape un deceniu si am ramas placut impresionat de valoarea porumbeilor sai, si mai important de emotia si pasiunea cu care traia si vorbea despre pasarile sale.
A fost onorat cu una dintre distinctiile cele mai importante ale columbofiliei romanesti de agrement- TITLUL DE MAESTRU COLUMBOFIL, fiind de-a lungul carierei sale multiplu Campion National si participant cu rezultate de exceptie la toate competitiile nationale si europene de profil.
Emotia si satisfactia sincere pe care le- am simtit in glasul sau in momentul decernarii importantei distinctii sunt amintirile care vor ramane intiparite in memoria noastra despre un om pasionat si dedicat total cresterii porumbeilor de agrement.
Ramanem cu totii cu amintirea vie a acestui exceptional crescator si prieten , plecat din nefericire mult prea devreme dintre noi.
DUMNEZEU SA TE ODIHNEASCA IN PACE PRIETEN DRAG.
PRESEDINTE FACASR
FLORIN GATEJESCU

Adaugat pe 14 Jul 2016 de |  | 1,505 views

O parere la articolul “IN MEMORIAM IOAN BOLOGA”


  1. Dumnezeu sa-l ierte!

Spune-ti parerea

*