voiajori

Scurt istoric

Niko Jan Koenders este un colaborator foarte apropiat al site-ului nostru fiind alaturi de site-ul nostru, www.columbofil.net inca de la inceputurile primelor licitatii cu crescatori din strainatate pe care le-am organizat. Intotdeauna Niko a demonstrat ca este un columbofil adevarat, oferind porumbei de cea mai buna calitate in licitatiile noastre, astfel, rezultatele obtinute de crescatorii romani cu descendenti din porumbeii lui au aparut an de an. In 2019, Loc 1 As 4 Etape Columbodrom Bucovina Cajvana era detinut de un pui al cunoscutului columbofil sucevean, Racolta Sorin. Acest pui este 50% Niko Jan Koenders, tatal lui fiind achizitionat chiar anul trecut de catre dl. Sorin din licitatia organizata pe site-ul nostru.
O noua provocare: MARATONUL!
Dupa ce a castigat la nivel provincial absolut tot ce se putea castiga, Niko, a dorit sa aibe o noua motivatie, o noua provocare. Discutand cu prietenii columbofili ca maratonul este cu totul altceva iar trecerea de la o categorie la alta cu succes, este de cele mai multe ori imposibila, Verkerk si mai nou Danny De Voog, renuntand la categoria maraton, a dorit sa arate ca nu este asa! Astfel, in sezonul 2019 Niko a concurat cu succes atat la concursurile de o zi cat si la maratoanele NPO, cu lansare intarziata demonstrand ca in columbofilie, cu porumbei de calitate, orice este posibil!
Marturisirile lui Niko Jan Koenders
“Concurez la vaduvie atat masculii cat si femelele. Primul an in care am participat la concursurile NPO au fost 2019 unde am obtinut locurile 8 NPO Cahors si 5 NPO Bergerac. Planul meu este ca in 2 ani de zile sa imi formez un lot extrem de puternic pentru concursurile ZLU, cu lansare dimineata. Nu am renuntat la concursurile de 100-700 km si antrenez porumbeii de maraton impreuna cu cei de general, fara nici o problema. De la inceputul lunii aprilie ii angajez la etape saptamana de saptamana.” Singurul aspect important este acela ca nu poti concura cu succes la maratoane daca nu ai porumbei de maraton!
In actuala licitatie de pe columbofil.net am pregatit un lot de 10 pui extrem de valorosi, direct din cei mai buni reproducatori ai mei! Un grup extrem de valoros care cu siguranta va aduce un plus de valoare in orice crescatorie!

Click aici pentru a vizualiza licitatia Niko Jan Koenders!

Adaugat pe 27 Oct 2019 de |  | 2,225 views

Spune-ti parerea

*