voiajori

Către Comisia de Disciplină a FCPR

Domnului președinte Gătejescu Florin,

Domnule președinte,

Subsemnatul Marius Tunduc, președinte CNS al FCPR, vreau să vă reclam următoarea situație: Membrul columbofil Răileanu Vasile, membru al unei asociații afiliate din județul Buzău, după cum știți, a acționat FCPR în judecată pentru anularea unor articole din RNS și Statut, votate de Adunarea Generală a FCPR din data de 20 Nov 2012.

Ulterior, a dat un interviu disponibil pe youtube, în care face tot felul de afirmații despre liderii FCPR.

Zilele trecute a apărut pe internet o scrisoare prin care același columbofil transmite niste înscrisuri instanței de judecată, inducând în eroare instanța și care conține afirmații mincinoase referitoare la persoana mea, dar și la felul în care se desfășoară ședințele Adunărilor Generale din cadrul FCPR.

Astfel, supun atenției dvs. următoarele paragrafe:

1. Afirmă că Asociația Organizatoare va fi desemnată de CNS, încercând să convingeti publicul și instanța că prin asta eu aș putea deține controlul asupra deciziei.

Vă rog să aveti in vedere că, potrivit actualului RNS, Comitetul Director al FCPR este cel care decide asociația organizatoare de concursuri din județele unde există mai multe asociații și asta prin vot secret.

2. Afirmă că astfel eu, după bunul plac, dispun cine și ce să organizeze.

După afirmația de mai sus, mincinoasă clar, înceracă să inducă ideea că de fapt eu sunt cel care decide acest lucru. Fals!!! Comitetul director al FCPR este format din 13 persoane alese de Adunarea Generală, iar acest lucru le conferă dreptul de a conduce FCPR între Adunările Generale și mai mult, prin votul său, Adunarea Generală i-a împuternicit cu punerea în practică a prevederilor RNS așa cum a fost el votat. Afirmația de mai sus este un atac disperat la persoană, pentru faptul că nu am acceptat solicitările telefonice ale dlui Răileanu și nu am cedat la amenințările dumnealui.

3. Afirmă că fără nici un criteriu, se face această desemnare.

Conform prevederilor votate în RNS, există stipulate niște criterii minimale pentru analiza Comitetului Director al FCPR, aceasta fiind de asemenea o afirmație mincinoasă.

4. Afirmă că eu aș fi propus în Adunarea Generală din 2010 desființarea unor asociații columbofile.

Este o minciună uriașă, pentru că o asociație non-profit se dezființează în condițiile legii și în nici un caz Adunarea Generală a FCPR nu are atributți în acest sens.

Tot în scrisoarea trimisă către instanță, afirmă că a fost înjurat și amenințat de către mine. Vă rog să solicitați probe în acest sens, pentru că niciodată nu am amenințat și înjurat persoana dlui Răileanu Vasile.

Ca atare, vă solicit să verificați atât cele reclamate de mine, cât și scrisoarea dlui Răileanu și să luați măsurile care se impun conform cu Statutul și Regulamentul FCPR.

Vă mai rog, în calitatea de reprezentant al FCPR în instanță în cazul procesului intentat de dl Răileanu Vasile, să învederați instanței cele de mai sus și faptul că a fost mințită de către persoana amintită, lucru ce poate fi dovedit foarte ușor.

Marius Tunduc

Presedinte CNS al FCPR

Adaugat pe 24 Feb 2013 de |  | 1,471 views

Nu se accepta pareri.