voiajori

Reinhard Muhl este un crescator de top din Germania dar si un investitor in porumbei originali Gaby Vandenabeele si D.&L. van Dyck – Belgia, Marcel Wouters – Belgia etc.. Detine o colectie impresionanta de originali, porumbei cu origini de-a dreptul fantastice. Domnul Reinhard a dorit sa organizeze o licitatie pe site-ul nostru in care ofera un grup de 15 porumbei din cei mai reprezentativi porumbei ai crescatoriei.

Click aici pentru a vizualiza licitatia!

Astfel, in aceasta licitatie gasiti: dublu nepot Rudy – Vandenabeele, dublu nepot & dubla nepoata Olympic Niels – van Dyck, consangvin pe Den Extreem – Marcel Wouters, nepot Yvan – Herbots. Oportunitate de exceptie!

Porumbei cu origini de exceptie! Ideali pentru 100-700 km si columbodrom!

Adaugat pe 20 Mar 2019 de | Nici o parere | 71 views

TH. RUTTEN SI FIUL – Crescatoria minune cu porumbei Janssen –
RUTTEN ARENDONK JANSSENS “BEST OF THE BEST”

Click aici pentru a accesa licitatia

Avem placerea de a fi asociati cu o minunata familie de crescatori concurand in mod exclusiv cu celebrii porumbei din familia Janssen Bros. “Noi suntem Theo si Raymond Rutten, una dintre cele mai bune echipe de zburatori pe distante scurte si medii, avand rezultate de top la cursele nationale.” Asa incepea articolul de pe pipa din urma cu multi ani. Povestea crescatoriei Rutten a continuat si continua si in zilele noastre. Cu toate ca Theo a ajuns la o varsta inaintata iar starea de sanatate nu ii mai permite sa se ocupe de porumbei ca si in tinerete, concureaza cu aceeasi pasiune. Porumbeii Janssen l-au fascinat intotdeauna aducandu-i faima in intreaga lume. Theo doreste ca porumbeii cu sange Janssen sa straluceasca si in alte crescatorii iar pentru a fi mai aproape de dumneavoastra, va ofera un nou grup de 5 porumbei direct din crescatoria Rutten -100% Gebr. Janssen! Citeste mai departe »

Adaugat pe 18 Mar 2019 de | Nici o parere | 58 views

RUTTEN ARENDONK JANSSENS “BEST OF THE BEST”

Avem placerea de a fi asociati cu o minunata familie de crescatori  concurand in mod exclusiv  cu celebrii porumbei din familia Janssen Bros.  Noi suntem Theo si Raymond Rutten, una dintre cele mai bune echipe de zburatori pe distante scurte si medii, avand rezultate de top la cursele nationale.

Theo & Raymond RUTTEN

Citeste mai departe »

Adaugat pe 18 Mar 2019 de | Nici o parere | 11,005 views

In aceasta seara se incheie pe site-ul nostru 3 licitatii dupa cum urmeaza:

Licitatie cu 14 porumbei oferiti de Fildan Vlad – Bihor – in care gasiti originali Kipp und Shone, Menne und Tochter, Team Vollebregt, Nederpelt, Gebr. Limburg etc. 

Licitatia se incheie la ora 21:00

Click aici pentru a accesa licitatia


Licitatie cu 4 porumbei oferiti de Albu Beniamin – Vaslui – in care gasiti 4 pui 2018 cu sange 100% de maraton!

Licitatia se incheie la ora 20:00

Click aici pentru a accesa licitatia 


Licitatie cu 5 porumbei oferiti de Grigorescu Florin – Dambovita – in care gasiti fii/fiice, nepoti/nepoate din cei mai buni zburatori ai crescatoriei.

Licitatia se incheie la ora 20:00

Click aici pentru a accesa licitatia

 

Adaugat pe 10 Mar 2019 de | Nici o parere | 223 views

Marc Gielen este un mare iubitor al concursurilor de maraton. Baza porumbeilor provine de la celebrii maratonisti Depasse-Lardenoye, Jan Corstjens si Saarloos si Fiul cu mici infuzii si de la alti crescatori. Porumbeii de mare calitate pe care ii detine nu l-au dezamagit iar rezultatele de top au aparut an de an.

Click aici pentru a accesa licitatia 

In 2017 au mai fost facute infuzii cu porumbei 100% Jelle Jellema. Din toti acesti porumbei va sunt oferiti un grup de 13 pui 2018.

1e NPO St. Vincent 1.613 d. 2016
2e NPO St. Vincent 1.639 d. 2017
3e Nationaal St. Vincent 6.169 d. 2016
4e Nationaal St. Vincent4.031 d. 2017
5e NPO St. Vincent 1.706 d. 2018
5e NPO Bordeaux 1.491 d. 2018 Citeste mai departe »

Adaugat pe 23 Feb 2019 de | Nici o parere | 233 views

Pentru cine nu stie columbodromul Dalles Bucsani este situat in Judetul Dambovita , Comuna Bucsani ! Columbodromul are o capacitate de 1000 de locuri ! 

Loc 1 Finala este in valoare de 4000 de euro GARANTAT ! 

ATENTIE – Cine se inscrie la Columbodrom cu RECOMANDARE DE LA COLUMBOFIL.NET primeste un porumbel Gratis !  

Planul de zbor pentru 2019 : 

Hot Spot 1 – Ramnicu-Sarat – 146 km 

Hot Spot 2 – Focsani              – 185 km

Hot Spot 3 – Barlad                – 220 km

Semifinala – Iasi                     – 300 km 

Finala : RADAUTI PRUT     – 385 km 

SUPER DERBY  : NIKOLAEV – UK  / PREZMYLS – PL (in caz ca nu se poate iesii in UK ) 

Pentru a vedea tot articolu – click pe citeste mai departe ! 

Citeste mai departe »

Adaugat pe 15 Feb 2019 de | Nici o parere | 2,333 views

Machiel Buijk este conservatorul liniei de porumbei Aarden, probabil cei mai buni porumbei pentru concursurile de maraton. Unul dintre cei mai celebri porumbei Aarden a fost DOLLE. Urmasii acestui porumbel au facut senzatie si fac in continuare senzatie la concursurile de maraton.

Click aici pentru a accesa licitatia

Datorita faptului ca Machiel Buijk se va muta intr-o casa mai mica, doreste sa reduca foarte mult numarul porumbeilor pentru ca a ajuns la o varsta care nu ii mai permite sa tina un numar mare de porumbei. Acesta fiind motivul unei noi licitatii. Machiel ne-a rugat sa precizam ca este un grup foarte valoros, porumbei care au facut parte din lotul lui de reproductie.

Pentru o mai buna apreciere a calitatilor fiecarui porumbel Machiel Buijk a realizat scurte viedo-uri cu fiecare porumbel in parte.

DOLLE a fost angajat la 17 etape de maraton si a clasat 17, fiind fara dubiu unul dintre cei mai buni porumbei de maraton care a existat vreodata.

Cele mai bune rezultate obtinute de DOLLE:

1. prov. St. Vincent 1,684 b. (3. Nat. 6,844 b.),

1. prov. Dax 1,032 b. (3. Nat. 3,649 b.),

9. prov. Limoges – 1,610 b.,

12. Nat. St. Vincent – 6,917 b., etc.

Adaugat pe 12 Feb 2019 de | Nici o parere | 529 views

Tony Berlijn este un crescator care a investit foarte mult in porumbei de maraton, in special de la Batemburg van de Merwe. In aceasta licitatie, Tony ofera 7 porumbei cu origini de-a dretul fantastice, nepoti din New Laureaat, Special One etc.

O oportunitate de exceptie pentru a achizitiona nepoti din New Laureaat, The Special One – ambii loc 1 International Barcelona 2013 si 2015.
Click aici pentru a accesa licitatia

Adaugat pe 11 Feb 2019 de | Nici o parere | 362 views

You are all invited to the second edition of One Loft Race Ghimpati Romania. Final Race in September, 600 flight km, guaranteed prizes, live camera, quality care, top participants.

First collection date 2-3 March in Houten (NL) 4 March in Langgoens (DE).

Contact us 0040732455380 or visit us www.columbodromghimpati.ro

Adaugat pe 3 Feb 2019 de | Nici o parere | 280 views

Dupa ani de cautari si incercari, noi, familia Menne & Fiicele -adica Friedhelm, Ulrike si cele 3 fiice Simone, Raphaela si Fabienne- am reusit sa obtinem un tip de porumbel capabil sa castige la cursele de peste 1.000 km. Multi columbofili recunosc faptul ca introducerea de porumbei Menne in propriile crescatorii a insemnat un pas mare inainte.

Dorim sa multumim tuturor columbofililor care ne-au sprijinit cu material de calitate. Suntem recunoscatori pentru prietenia de lunga durata cu familia Eijerkamp care ne-a ajutat cu produsi ai unor porumbei de calitate.

Mai dorim sa multumim si lui Citeste mai departe »

Adaugat pe 30 Jan 2019 de | Nici o parere | 8,320 views