voiajori

CĂTRE COMISIA DE DISCIPLINĂ A FCPR

DLUI PREȘEDINTE GĂTEJESCU FLORIN,

Dle Președinte, subsemnatul Marius Tunduc, Președinte CNS al FCPR, vă supun sub atenție următorul caz:

În data de 20 februarie 2013, a apărut pe blogul www.pigeonsplanet.ro un articol sub semnătura dlui Laurențiu Stoica, membru columbofil al Asociației columbofile Brașov, un articol în care se fac referiri tendențioase la persoana mea, fiind implicat în niște lucruri cu care nu am de-a face.

În seara zilei de 19 februarie 2013, am fost sunat de columbofilul Cheptea Claudiu, din Făgăraș, care î-mi solicita un centru de îmbarcare în Făgăraș pentru Asociația Mureș. În calitatea de președinte CNS, i-am explicat că ar fi un caz singular și unic ca o asociație dintr-un județ să aibă centru de fond într-un alt județ și i-am făcut și un scurt istoric al problemelor cu care s-a confruntat județul Mureș în anii trecuți. I-am spus că votul meu la o solicitare pentru al doilea centru în Mureș va fi împotrivă în CNS, care este format din 9 persoane, dar că aceste demersuri trebuiesc făcute de conducerea județului, nu de un membru care, culmea, este înscris într-un alt județ. Am încheiat convorbirea telefonică amiabil, omul părea că înțelesese opinia mea.

A doua zi de dimineață constat că numele meu este incriminat într-un articol care relatează fapte cu care nu am de-a face și mai mult, aduce acuzații directe de implicare a mea în anumite probleme.

Am dat un telefon acestei persoane, Laurențiu Stoica, care mi-a spus că el nu a scris așa ceva și a început să-mi descrie situația de la Făgăraș. Pentru că nu mă interesează certurile de la Făgăraș, i-am scurtat convorbirea și i-am spus următorul lucru: „domnule, dacă în 24 de ore nu dați o dezmințire cum că nu dvs a-ți scris aceste lucruri, vă fac o reclamație Comisiei de Disciplină a FCPR!”. Acest lucru nu s-a întâmplat până azi, 21 februarie 2013, la orele 24:00. Mai mult, azi am încercat să-l sun pe acest domn și nici nu s-a sinchisit să răspundă la telefon. Ca atare, vă rog să analizați acuzațiile care mi se aduc și să solicitați probarea lor, în caz contrar să dispuneți măsurile statutare care se impun.

Nu este posibil ca oficiali ai FCPR să fie atacați astfel pe tot felul de site-uri doar pentru faptul că suntem verticali în aplicarea RNS.

Cu respect,

Marius Tunduc

Adaugat pe 24 Feb 2013 de |  | 1,683 views

Nu se accepta pareri.