voiajori

AC. „Voiajorul Bihor”

Str. E. Racoviță, nr. 27/A

Oradea

Bihor

CĂTRE COMISIA DE DISCIPLINĂ A  F.C.P.R.,

DOMNULUI PREȘEDINTE GĂTEJESCU FLORIN

Domnule președinte, va informam ca o persoana numita Vesa Corneliu, fost membru al Ac. „Voiajorul Bihor” si actualmente membru al Ac. „Voiajorul Satu-Mare”, conform listei cu membrii prezentata pe site-ul FCPR, proprietar al blogului www.pigeonsplanet.ro, a publicat mai multe articole in care aduce grave prejudicii de imagine Asociatiei Columbofile „Voiajorul Bihor”.

Va prezentam mai jos un articol, ca si proba si solicitam sa analizati cele trimise de noi si  sa dispuneti declararea acestui columbofil ca – Persoana non-grata in FCPR, conform cu prevederile statutului FCPR votat in Adunarea Generala a FCPR din 30 Noimebrie 2012.

Dupa cum vedeti mai jos, conducerea Ac „Voiajorul Bihor” si in speta presedintele acesteia, dl Tunduc Marius, este acuzata ca nu da chitante pentru sumele primite fiind acuzata de folosire de  „bani negri”.

Cele transpuse in text aduc grave prejudicii de imagine asociatiei noastre si va rugam sa luati masurile necesare.

Va prezentam scanate toate chitantele aferente anului 2012, inclusiv cele din toamna acestui an din perioada redactarii acestui articol. In acelasi timp, va informam ca Asociatia Columbofila „Voiajorul Bihor”, structura juridica infiintata in anul 2007, functioneaza respectand legile statului roman, iar activitatea fianciar-contabila este condusa conform legilor, avand bilanturi cotabile depuse la zi.

Va mai prezentam si tabelele cu semnaturi a unui numar de 102 de membri din totalul de 132 care sunt inscrisi la aceasta ora in asociatia noastra conform tabelului cu membrii de pe site-ul FCPR.

Va rugam sa luati in considerare faptul ca nu am solicitat sa semneze aceste tabele cei 21 de membri din zona Carei, care sunt membri noi ai asociatiei noastre incepand cu anul 2013 si care automat nu au multa implicare in acest conflict.

Asadar, din restul de 111 membri, un numar de 102 membri au semnat alaturi de conducerea asociatiei pentru ca dvs sa aplicati statutul FCPR.

Persoana incriminata a fost secretar al AC „Voiajorul Bihor” pentru o perioada de un an si ulterior, dupa ce s-au demonstrat mai multe acte de indisciplina la nivelul Centrului Beius, unde era responsabil tehnic si dupa ce conducerea Asociatiei a dorit sa impuna masuri coercitive, a devenit inamicul nr. 1 al asociatiei noastre, postand articole defaimatoare si comentarii de acest gen la adresa noastra.

Columbofila romana nu are nevoie de astfel de specimene printre noi si ca atare, va solicitam solutionarea cazului.

Scandal la A.C. ”Voiajorul” Bihor: președintele dispune sistarea eliberării chitanțelor

Pe pigeonsplanet.ro s-a relatat de curând despre faptul că în Asociația Columbofiă F.C.P.R. a județul Bihor se eliberează chitanțe pentru orice cheltuială și că există o evidență contabilă bine pusă la punct. În acest scurt răstimp, lucrurile s-au schimbat radical!

”Duminică, 14.10.2012, l-am contactat pe dl. Vancea Flavius pentru a primi chitanțier și ștampilă, în scopul perceperii taxelor și cotizațiilor pentru 2013. Deși, inițial, dl. Flavius a fost de acord să se elibereze chitanțe, de data aceasta a refuzat să predea ștampila și chitanțierul, pe motiv că președintele asociației, Tunduc Marius, ar fi dispus de curând că nu se vor da chitanțe.

Dl. Vancea Flavius a specificat însă că banii trebuie strânși, chiar dacă fără nici o acoperire și vor fi predați la ședința cu Comitetul Director, ce va avea loc în 27.12.2012. De asemenea, dl. Flavius a mai spus că, citez ”clubul Beiuș ar putea avea probleme pe viitor”. (la ultima întâlnire a clubului Beiuș, majoritatea columbofililor au hotărât să nu mai dea bani dacă nu primesc chitanțe pe loc).”

Corneliu, casier la clubul Beiuș

Vine ”Careiul” cu banii, ne lipsim de ceilalți

Sezoanele trecute, A.C. ”Voiajorul” Bihor avea nevoie de banii oricărui columbofil. Așa se face că, în baza banilor predați, reprezentanții cluburilor puteau să negocieze unele aspecte la întâlnirile de Comitet Director.

Începând cu 2012, se zvonește că toți columbofili de la clubul Carei (jud. SM) vor trece la județul BH. Astfel, deficitul bugetar cronic al A.C. ”Voiajorul” Bihor va fi acoperit din taxele columbofililor de la Carei, iar membrii clubului Beiuș par a deveni dispensabili.

Doar Fiscul îl mai poate opri pe președintele bihorean

Din informațiile pe care le avem, câțiva columbofili din Oradea și alte localități au decis să sesizeze Direcția Fiscală Bihor vizavi de aceaste încălcări grave ale legislației în vigoare.

Totuși, conducerea A.C. Bihor așteaptă încă predarea banilor negri, pe 27.10.2012.

Actualizare: L-am contactat azi pe dl. Vancea Flavius, casierul A.C. ”Voiajorul” Bihor și dumnealui a specificat că membrii cluburilor Aleșd și Beiuș nu primesc chitanțe, banii trebuie totuși plătitți, iar documente justificative le vor fi eliberate celor care doresc acest lucru, abia începând cu data de 27.10.2012 (sau să meargă oricând acasă la dumnealui).

Actualizare 2: Dl. Vancea Flavius informează că va oferi chitanțe celor care doresc și pot să se prezinte la sediul clubului din Oradea, Vineri, între orele 16-18 și în continuare, săptămânal, după același program.

1

2

3

4

Adaugat pe 2 Mar 2013 de |  | 3,061 views

3 pareri la articolul “Către Comisia de Disciplină a FCPR: reclamație împotriva dlui Vesa Corneliu”


  1. florin says:

    Sunteti prea indulgenti cu d-l Vesa Corneliu, fost membru al ac. Bihor. Eu cred ca se puteau scrie cel putin 20 de pagini cu calomniile, injuriile, defaimarile, jignirile, denigrarile, acuzele nefondate, amenintarile, minciunile, toate spuse si facute de d-l Vesa Corneliu, la adresa ac. Bihor, d-lui Tunduc Marius, d-lui Lucaci Ionut, d-lui Vancea Flavius, d-lui Man Florin, a cel putin 80% din membrii ac. Bihor! Acest individ notoriu, incurabil, labil psihic, merita o pedeapsa mult mai mare decat facut persona non-grata! Sa va bucurati ca nu mai aveti acest om in randurile voastre si lasati lupul in padure, ca nu poti face din lup oaie si nici din tantar armasar. Problema este ca nici Satu Mare nu trebuia sa primeasca acest lup tanar in asociatia lor, nu au procedat corect fata de ac. Bihor si nici fata de Zona 1, pe care d-l Vesa a balacarit-o pe site-ul lui si pe alte site-uri de scandal. Daca conducerea Zonei 1 este condusa de hoti si ecscroci, ce mai cauta el cu disperare sa zboare in aceasta zona? Eu cred ca primeste o pedeapsa prea mica, in comparatie cu ce a facut el. Dar poate va primi o pedeapsa mai mare din partea divina, in care el nu crede!

  2. Vizitator says:

    Cand 100 de oameni semneaza impotriva lui, si el o da in continuare ca Tunduc cu Vancea au ceva cu el inseamna ca are o problema la cap!
    Este prima data cand o asociatie se mobilizeaza atat de tare impotriva unui singur om.

  3. Scrisoarea milei says:

    Toti care au semnat au remarcat la acest individ (Vesa) ca el, nu considera pe nimeni prieten si nu a fost niciodata prieten cu nimeni.
    In acest caz ce poti sa faci ?
    Te lipsesti de o asa persoana.

Spune-ti parerea

*