voiajori

În acest an, columbodromul FCI Romanian Grand Prix își desfășoară cea de-a doua ediție sub egida FCI. Columbodromul de la Arad beneficiază de o construcție impresionantă, lucru pe care mulți dintre noi l-am putut vedea sezonul trecut, în cadrul câtorva prezentări ale întregului ansamblu.

Asta nu înseamnă însă că nu se pot face și unele îmbunătățiri… Columbodromul FCI Romanian Grand Prix oferă participanților posibilitatea urmăririi online a desfășurării tuturor activităților zilnice! Astfel, prin intermediul camerelor de supraveghere, se poate vedea tot ce se întâmplă la columbodrom. Pe site-ul columbodromului, www.columbodromarad.ro, puteți găsi detalii despre această metodă deosebită și transparentă. Felicităm pe această cale proprietarul columbodromului, dl. Traian Creț, pentru această investiție și pentru promovarea transparenței în cadrul columbodromului!

Un număr de aproximativ 400-450 de porumbei sunt înscriși în cursa după marele premiu (până în acest moment), iar cei care doresc să participe în actualul sezon, o mai pot face până în data de 31.05.2013, aceasta fiind ultima zi în care se vor primi porumbei la columbodrom!

Pentru mai multe detalii, vizitați site-ul columbodromului:

www.columbodromarad.ro

Adaugat pe 16 May 2013 de |  | 1,309 views

Spune-ti parerea

*