voiajori

TOATE ETAPELE ORGANIZATE DE ZONA DE VEST ÎN ACEST WEEKEND SE VOR DESIGILA MIERCURI!!!

La solicitarea columbofililor de la Satu Mare, tehnicii de județ ai asociațiilor participante la etapa de maraton cu lansare din localitatea germană Leipzig au convenit să amâne desigilarea ceasurilor stabilită inițial pe mâine, pentru MIERCURI, 03.07.2013, deoarece lansarea porumbeilor de la etapa de fond „Amstetten”, organizată de Satu Mare, s-a amânat pentru mâine, 01.07.2013, condițiile meteo de astăzi fiind total nefavorabile unei eventuale lansări.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Adaugat pe 30 Jun 2013 de |  | 4,581 views

15 pareri la articolul “DESIGILARE „LEIPZIG” + ,,TABOR”- Miercuri, 03.07.2013”


  1. o.bogdan tm says:

    LEIPTZIG 2013 strong horror , BAMBERG 2012 light horror.

  2. maratonist? says:

    o bogdan, nu ti-au venit golumbii? Fa si tu ceva achizitii :))

  3. eu-tu says:

    da domnle maratonist? scrie si tu cu numele tau adevarat sa vedem tie tiau venit golumbii ?

  4. Habaci Calin says:

    maratonist?
    Nu cred ca e cazul sa fi flegmatic cu o bogdan,baiatul asta chiar are porumbei si se pricepe,a avut multe rezultate notabile in jud timis.
    Eu nu pot sa ma pling pt ca am 18 din 29 de la leipzig,dar majoritatea crescatorilor au undeva 30% din pasari sosite.
    Au pierdut si ei,am pierdut si noi,urmatoarea etapa de maraton v-om avea 1.000 porumbei ? nu se poate face reazultate in conditile acestea,ce puncte vor fi ? mari foarte mari,si putine pasari v-or face norma si palmares.
    In aceste conditi zona de vest v-a avea de suferit,maraton 3 cu ce i-l facem ?
    Sti,de multe ori zic ca n-e meritam soarta,pt ca sintem romani,cind un prieten coleg este sus facem ori ce sa i-l dam jos,cind este jos dam cu piciorul in el,ca este nedem de noi,de ce ? pt ca avem mentalitate de romani,vorbesc acum in general nu doar la acest topic.
    Hai sa fim mai buni si mai intelegatori,sa n-e iubim frati,colegi,prieteni,rivali,sa n-e ajutam reciproc,sa n-e respectam uni pe alti.

  5. o.bogdan tm says:

    Garda moare, dar nu se preda!

    1 iulie 2013
    Aceste cuvinte memorabile ar fi apartinut, potrivit traditiei, generalului Cambronne, seful Garzii lui Napoleon Bonaparte, si ar fi fost rostite in timpul bataliei de la Waterloo, cand francezilor, inconjurati, li s-a cerut sa capituleze. Istoricii sunt de acord ca este vorba de un caz tipic de expresie inventata dupa eveniment, intrucat Cambronne a raspuns, la auzul cererii de capitulare, cu mult mai soldatescul „Merde!” Dar expresia a ramas, ca simbol al luptei eroice, pana la moarte, si ar putea fi la fel de potrivita oricaruia dintre exemplele de mai sus.

  6. o.bogdan tm says:

    Vezi albumul curent – crescatoria de porumbei voiajori OLAR si …

  7. o.bogdan tm says:

    merde|gunoaie de mitici, sa nu va mai pridem pe ici|Banatu-i patria noastra, ne pisam pe capitala voastra,in Banat si-N toata tara una/i POLI timisoara!

  8. marius-cs says:

    habaci,nu intereseaza pe nimeni cati din cati ti-au venit.mai lasa-ne cu astea.ne uitam singuri pe clasament daca ne intereseaza

  9. Habaci Calin says:

    marius-tm+marius-cs+marius-ar-un aradean, sau cu cate dracu de nume mai scrii.
    Bai bolnavule si aici ai intrat ?
    Dute ma unde a intarcat dracu miei.
    (******editat de admin1),ce vrei de la mine ? vrei sa te iau de nevasta ? Ha ha ha parca te vad imbracat cu fusta mini si cu peruca blonda…….si tocuri de 15 cm,rujat,fardat,facind (******editat de admin1).

  10. marius-cs says:

    rau te supara adevarul mai habaci.eu nu te jignesc pt ca nu ma cobor la mintea ta.iti spun doar un proverb si baga-l bine la cap.suna cam asa: “nu te pune cu nebunul ca are mintea odihnita si te bate prin experienta”.

  11. marius-cs says:

    Gata, circul ăsta nu mai are rost! Dacă ați ajuns la avansuri sexuale, ne oprim aici. Vor fi aprobate doar comentariile on-topic!

    Pașca Bogdan, admin.

  12. Habaci Calin says:

    Căline, dacă ești mai deștept, încetează! Nu vă mai public prostiile astea!

  13. marius-cs says:

    hai ca m-am distrat cu tine habaci,pa

  14. Del says:

    felicitari columbofililor din Bistrita pentru etapa foarte buna de la Amstetten – 8 porumbei in primii 10!!!!

  15. marius-cs says:

    de ce nu8 vrei sa ne publici comentariile? eu cu habaci iti facem cel mai mare rating.multi intra sa vada ce am mai scris sa se distreze.pacat ca ne pierzi de clienti

Spune-ti parerea

*