voiajori

Prin amabilitatea lui Pasa si a lui Liviu Tudor incepand de astazi, marti (28.01.2013) si pana la sfarsitul Cupei Continentale care se va desfasura la Brno, va vom tine la curent cu cele mai noi informatii. Fotografii atat de pe traseu de la preluarea porumbeilor, cat si de la evenimentul in sine.

MIERCURI, Actualizare, ORA 09:48

A inceput cea de-a doua zi pentru colectarea porumbeilor in vederea transporului acestora catre Brno, Cehia. Echipa formata din Pasa si Liviu Tudor au ajuns in aceasta dimineata in Sebes, unde s-au intalnit cu dl. Huzu Alexandru (presedinte A.C. Alba, membru in C.D. al F.C.P.R.).


.

Domnul Festila Ioan a colectat astazi porumbeii din zona Moldovei si in aceasta seara a ajuns in Cluj. Maine dimineata va colecta porumbeii din Cluj, unde impreuna cu presedintele C.N.A., domnul Pop Daniel vor pleca in Oradea.

De acolo impreuna cu presedintele F.C.P.R., domnulMarius Tunduc vor pornii catre Brno, Cehia. Vor revenii maine dimineta cu fotografii de la colectarea porumbeilor.

Pe o vreme in care conditiile meteo au fost extrem de nefavorabile, primii columbofili din Constanta incep calatoria lor catre Brno, Cehia. Initial preluarea porumbeilor trebuia inceputa miercuri, dar dat fiind faptul ca in unele judete din sudul tarii drumurile sunt aproape impracticabile spre deloc, coletarea acestora a inceput de astazi. Alaturi de Pasa (presedintele Asociatiei Columbofile Constanta) si Liviu Tudor (patron Black Sea OLR) se afla si domnul Orhan Moium, presedintele A.C. Medgidia.

Prima lor oprire a fost la sediul Federatiei Crescatorilor de Porumbei din Romania (F.C.P.R.)acolo unde s-au intalnit cu domnul Radu V. Ion care le-a inmanat acestora porumbeii colectati din Bucuresti.

Dupa colectarea porumbeilor din Bucuresti cei trei columbofili si-au continuat drumul spre Sibiu, acolo unde s-au intalnit cu domnul Roman Claudiupresedintele Asociatiei Columbofile Sibiu. Totodata, o persoana care lupta pentru interesele membrilor columbofili din judetul sau si care in ultimii ani a ridicat masiv nivelul asociatiei mai sus mentionate.

Calatoria lor in preluarea porumbeilor nu s-a terminat aici. Acestia mai au opriri in Hunedoara si Sebes, de unde de asemenea va vom informa in cel mai scurt timp. Atat pentru astazi, ramane sa ne auzim cu bine maine, cand vor pornii si restul delegatilor catre Cupa Continentala si va vom oferii informatii amanuntite.

Nu uitati! La sfarsitul anului trecut, in F.C.P.R. s-a ales o noua echipa de conducere, in principal din persoane tinere si dornice de a face ceva pentru sportul columbofil. Un exemplu il vedem in imaginile de mai sus unde incet incet noua echipa a F.C.P.R.-ului incepe “sa se sudeze” si acest lucru poate decat sa ne bucure!

Pasa (Presedintele Asociatiei Columbofile Constanta)

Dl. Moium Orhan (Presedinte A.C. Medgidia), Dl. Radu V. Ion si dl. Guta Marian – Pasa (Presedinte A.C. Constanta)

Dl. Moium Orhan (Presedinte A.C. Medgidia) si dl. Guta Marian – Pasa (Presedinte A.C. Constanta)

Adaugat pe 29 Jan 2014 de |  | 2,636 views

6 pareri la articolul “Cupa Continentala BRNO 2014”


  1. alexandru posniuc says:

    FORZA FCPR
    HAI ROMANIA

  2. manole florin says:

    Ucp + frsc nu participa nici aici?
    Ca ziceau ca or merge si ei undeva

  3. Forfota Laurentiu says:

    Da pe buna dreptate cei de la ucpr si frsc nu participa? Nu si-au trimis nici macar marioneta Dragomir rrp? sa filmeze? un interviu ceva?
    Alooooo UCPR ??? Alooo FRSC ? aude cineva?

  4. florinel says:

    Fratilor de la infiintarea frsc am auzit si citit cu totii ca ei reprezinta viitorul si ei vor reprezenta Romania pe plan international. Minciuni incontinuu.
    FCPR ramane numarul unu.
    Acum cu incheierea unui protocol intre frsc si ucpr iar incep sa ne explice ca ei vor merge la olimpiada desi FCPR va organiza olipiada din 2019.
    Sanatate si forta tuturor columbofililor cinstiti si cu bun simt.

  5. GS says:

    11 delegati au dus porumbeii la Brno?

  6. vlad cj says:

    11 delegati sau zbatut ca urmatoarea cupa continentala sa fie la noi,11 delegati au promovat ROMANIA acolo unde ii e locu.sa mai exemplific??????de dinastia ca tine GS care cauta doar scantei sa iasa fum ne e plin podu

Spune-ti parerea

*