voiajori

Stimati columbofili,

Din pacate, din cauza problemelor vis-a-vis de importul porumbeilor in China, site-ul EBpigeon (din China) ne-a informat ca deocamdata nu mai organizeaza licitatii. Din aceasta cauza, am luat legatura cu un alt site de licitatii din Olanda (www.gps-auctions.com). Organizatorii au fost de acord ca, in acest an, sa ne promoveze doar 23 de porumbei. Acestia sunt: primii 14 porumbei  sositi la etapa finala si primii 9 porumbei de la categoria AS. Acesti porumbei vor pleca spre Olanda astazi, 13.03.2014. Va vom anunta ulterior data inceperii acestei licitatii atat pe site-ul nostru, cat si pe alte site-uri de profil.

Restul de 27 de porumbei vor fi licitati pe site-ul www.columbofil.net, incepand de sambata, 15.03.2014, sau cel tarziu duminica.

Adaugat pe 13 Mar 2014 de |  | 1,947 views

4 pareri la articolul “Informare columbodrom FCI Romanian Grand Prix Arad”


  1. v.sirbu says:

    Este vorba de import din China,sau export in China?

    China nu poate importa porumbei!

  2. NELU says:

    Problema este destul de complicata ,CHINA a pus tva si pe suma cu care s-au achizitionat porumbei ,iar vamile sant pline cu porumbei.
    O decizie buna luata de cei de la Columbodromul din Arad .

  3. florian says:

    O decizie buna din partea celor de la columbodrom.
    Bafta in 2014.
    Ne vom intalni cu prietenii dragi de la columbodrom la etapa finala 2014
    Cu stima,
    Florian

  4. NELU says:

    PASCA VEZI CA E LUNI ,INVATA SA TE TII DE CUVANT BAIATULE

    Asa vorbim acuma Nelule? Spre surprinderea ta, eu nu am avut internet de sambata pana astazi, din cauza unei furtuni ce a rupt cablurile la mine in zona!

Spune-ti parerea

*