voiajori

Columbodroamele din Romania care fac parte din circuitul F.C.I. au facut progrese extraordinare atat in constructiile pe care le detin dar si in calitate.

.

Cel de-al doilea columbodrom din Romania care a fost afiliat in circuitul F.C.I. este “Black Sea One Loft Race” din Mangalia, columbodromul de la malul Marii Negre care a reusit o performanta enorma aducand in Romania printre cei mai selecti columbofili din Europa.

Transparenta, corectitudinea si sanatatea porumbeilor sunt cuvintele de ordine la Black Sea One Loft Race. Haideti sa vedem in continuare un montaj video dar si cateva fotografii realizate astazi.

Video


.

Fotografii

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Organizatorii columbodromul vor sa faca din acest frumos eveniment si o vacanta pentru dumneavoastra in care puteti asista la ultimele doua etape.

Pe langa faptul ca acesta este cel mai titrat columbodrom al sezonului competitional 2013 va invitam alaturi de noi la SEMI-FINALA si FINALA. La cele ultime doua etape avem deja confirmarea a multor columbofili de top din Romania dar si din Europa.

Organizatorii columbodromului F.C.I. Grand Prix Black Sea One Loft Race doresc sa reuneasca la SEMI-FINALA si FINALA columbofilii din toate colturile lumii atat pentru vizionarea etapelor dar si pentru o vacanta de vis pentru dumneavoastra cat si pentru familia dumneavoastra.

Adaugat pe 23 May 2014 de |  | 1,476 views

Spune-ti parerea

*