voiajori

Saptamana viitoare (sambata 07.06.2014) va avea loc prima etapa de fond pentru UCP BEIUS.

Avand in vedere faptul ca multi columbofili bihoreni sunt sceptici in privinta locului de lansare (datorita faptului ca pe anunturile de la fondurile din 2013 primii 2 porumbei ai mai multor crescatori erau pontati la diferente de 1-5 secunde ) s-a luat hotararea de catre un grup de columbofili bihoreni sa verifice veridicitatea locului de lansare la primul fond pe 2014.

Astfel, o comisie din 2 persoane, se va afla sambata dimineata pe locul de lansare din Wells pentru a filma totul.

Prin acest ,,control” incercam sa excludem varianta lansarii de la o distanta mai scurta fata de locul lansarii. Alaturi de cei 2 columbofili romani li se va alatura si lansatorul din Austria de la WELLS pentru a nu se crea suspiciuni de nici un fel.

Adaugat pe 30 May 2014 de |  | 1,850 views

6 pareri la articolul “Control pentru etapa de Wells de saptamana viitoare!!!”


  1. emy says:

    buna initiativa bravooooo vouaaaaaaa

  2. ioan says:

    FOARTE BINE,FCPR,DEMONSTREAZA INCODATA,CA STIE SA TREACA LA FAPTE,NU DOAR SA TRANCANE DIN GURA CA ALTII,SE STIU EI CINE….

  3. beiusan says:

    as face pariu ca nu se va tine concursul,ori se strica cuptorul ori lipsa adevaratilor zburatori pe distante lungi…….

  4. zad1054 says:

    ioaneee..vezi, tata, ca acolo scrie UCP Beius… daca ma intelegi..

  5. ioan says:

    Chiar nu inteleg zad1054,lumineaza ma,,tata,,….din cate aud eu,lucrurile nu s chiar asa roze pe la ucp beiusu

  6. Corneliu says:

    Vlad tata, cu ce ti-am gresit, ca vrei sa ne faci controale? Eu niciodata nu m-am gandit sa va controlez pe voi. Acum iti dai seama ca trebuie sa duc la Wels porumbeii beiusenilor care au aproape 700 km. Ce o sa le spun cand vo fi cotetele goale?
    Experienta unica a zborului de maraton cu angajari profunde si cimentata relatie de prietenie asa cum scria Kant si Sopenhauer despre exegeza viziunii pe termen lung si AMR ul traditional romanesc se vor duce acum departe de visele spulberate ale colegilor mei.
    Nu trebuia sa faci asta Vlade ca eu te-am respectat si ajutat mereu chiar atunci cand te-am atacat cu inelele am facut-o ca sa devii mai celebru si sa i-ti creasca vanzarile.
    Sper sa revii la sentimente mai bune si sa nu trimiti pe nimeni la Wells pt ca noi oricum vom gasi un motiv sa amanam, anulam, schimbam etapa doar sa nu ne vedeti in indepartata austrie.

Spune-ti parerea

*