voiajori

Fam. Herbots, Halle-Booienhoven, Belgia

Pentru a intampina cum se cuvine trecerea in noul an, echipa columbofil.net pregateste pentru vizitatotii site-ului o surpriza de proportii. Este vorba despre cea mai titrata licitatie a acestui sezon.

Celebra Familie Herbots din Halle-Booienhoven, Belgia, partener FNCPR, si-a exprimat dorinta de a incepe o campanile de promovare in Romania. Inceputul acesteia il va constitui o licitatie cu produsi direct din cei mai reprezentativi porumbei ai crescatoriei. Este un parteneriat de pe urma caruia pot profita toti columbofilii romani, acesta fiind insasi scopul parteneriatului.

Celor care detin mai putine informati despre Fam. Herbots, le spunem ca acestia detin cea mai valoroasa reproductie din Europa si sunt unii dintre cei mai redutabili concurenti ai Belgiei.

Aici reproduc nu mai putin de 10 Campioni Nationali din Belgia, Olanda sau Germania, 15 Olimpici la diferite categorii si numerosi castigatori de Nationale in Belgia si Olanda de la viteza pana la maraton, inclusiv Barcelona. Numarul acestora se imbogateste in fiecare an prin achzitionarea de noi campioni pentru a intari lotul de reproductie din Halle-Booienhoven.

In urma recomandarilor deosebite, site-ul nostru a fost selectat pentru a gazui aceasta licitatie unica pana in prezent in Romania.

Puteti vizualiza, accesand link-ul de mai jos, catalogul de reproductie al Fam. Herbots. Vor fi prezenti in licitatie descendenti directi din majoritatea acestor porumbei de talie mondiala. La inceputul catalogului puteti vedea preturile solicitate pentru puii din acesti porumbei, acestea fiind intre 500-2500 Euro.

In licitatia ce va incepe in curand veti observa ca pretul de pornire va fi cu mult mai scazut decat pretul de catalog. Este o oferta speciala pentru Romania pe care partenerii nostri au fost de acord sa o faca de aceasta data.

Link catalog reproductie Herbots: http://www.herbots.be/nl/herbots-loft/herbots-breeding-book#Herbots%20Breedingbook%202015

Mai jos va prezentam o selectie de fotografii ale unora dintre parinti porumbeilor ce vor fi prezenti in licitatie.

Si multi altii…

Vom reveni cu detalii.

Adaugat pe 28 Dec 2014 de |  | 2,636 views

O parere la articolul “LICITATIE “GALA SUPERSTARURILOR” – EDITIE SPECIALA DE ANUL NOU !!!”


  1. r p says:

    Aceasta va fi cea mai valoroasa licitatie care a fost vreodata organizata de vreun site columbofil din Romania. Merita cumparat…parere 100% personala, iar cine doreste sa cumpere porumbei buni acum merita sa investeasca.
    Sarbatori fericite!

Spune-ti parerea

*