voiajori

.

Responsabili tehnici de judet sunt rugati sa introduca planurile de zbor pentru maturi si pui 2016 in program pana cel tarziu

la data de 01 martie 2016 conform RNS .

Presedinte CNS

Badea Dorel

Adaugat pe 8 Feb 2016 de |  | 3,198 views

7 pareri la articolul “In atentia tehnicilor”


 1. Dan says:

  Ar trebui sa si functioneze prima data.

 2. Stefan says:

  Totusi domnule Badea ce spune RNS-ul care ar trebui sa fie biblia dumneavoastra ?
  Sa inteleg ca e “ordonanta de urgenta” pentru unele pesoane ……cum bate vantul sau cum primiti ordine preferentiale…..

  Capitolu 2
  r.Planul de concursuri, conform modelului existent în Programul National de Clasamente, se introduce in aplicatia electronica a FNCPR, Programul National de Clasamente pana la data de 15 februarie a fiecarui an, datã dupa care, pagina judeteana se blocheaza. Dupa avizare, planurile vor aparea pe site-ul FNCPR.
  PS. A fi OM E LUCRU MARE , a fi domn o intamplare..

 3. unu says:

  Lista crescatorilor activati pe fiecare judet nu trebuia publicata pana la acest moment?

 4. Silviu Tatut says:

  “Tehnicii care au fost suspendati de CNS si nu au o hotarare a Comitetului Director de anulare a suspendarii nu mai pot face parte din conducerea Asociatiilor.

  Prezenta lor in cadrul activitatilor tehnice poate duce la anularea sezonului pentru intreaga Asociatie.”

  O postare recenta pe siteul Federatiei!

  Oare nu ar fi de datoria comisiilor responsabile sa ne prezinte Tehnicii suspendati? Sa stim si noi cine a fost suspendat, din ce motiv si perioada suspendarii din functia de tehnic? Oare asociatiile din care facem parte au sau nu tehnici suspendati si care inca activeaza in conducere? Riscam sau nu anularea rezultatelor membrilor asociatiei?

  Cred ca ar fi etic ca responsabilii Federatiei sa afiseze numele tuturor tehnicilor suspendati si motivul suspendarii si deasemenea numele tuturor crescatorilor suspendati in ultimii 10 ani, perioada de suspendare si motivul suspendarii.

  Pe site-ul federatiei Belgiene exista o sectiune speciala dedicata persoanelor suspendate.

  La noi totul este o ENIGMA!

 5. Mocanu Andrei says:

  Normal ar fi multe d-le Silviu, normal ar fi sa apara lista substantelor interzise, federatia din banii care ii dam sa faca o analiza la produsele de pe piata, sa spuna care poate fi folosit sau nu. Ca altfel controlul antidoping ar deveni o masura abuziva de anulare a rezultatelor. Ca si ex va pot da un caz din UK, cand un tanar la primul an a dominat zona lui si la control antidoping porumbeii lui au fost depistati pozitivi chair daca omu folosea doar produse speciale pentru porumbei.

 6. Stefan says:

  Buna domnule Badea .

  Intradevar “La noi totul este o ENIGMA!” ,dar poate ne lamuriti dumneavoastra dece nu mai e pe siteul Federatiei anuntul din 03.10.15 in care se anunta tehnicii propusi pentru suspendare si daca nu cer prea mult si motivele ……..
  De o informare in scris ( macar mail ) catre asociatiile din care fac parte ….sau de a avea dreptul la replica nu cred ca are rost sa va intreb…desi cred ca e frumos sa se intample…toti platim si raspund ….doar cei mici….

  Scuzati-ma VA MULTUMESC PENTRU RASPUNSURI…

 7. Stefan says:

  Buna domnule Badea .

  Intradevar “La noi totul este o ENIGMA!” sau totusi ne demonstrati ca dumneavoastra sunteti exceptia de la regula macar din 2016.
  Puteti sa-mi spuneti unde e anuntul cu propunerile de suspendare a tehnicilor de pe siteul Federatiei din 03.10.15 ….?
  A fost trimisa o informare scrisa ( macar mail ) catre asociatiile din care fac parte tehnicii suspendati …..motivele pentru care au fost suspendati…?
  Daca nu va cer prea mult acestia au avut dreptul la replica sau doar au avut parte de acuze ?……(interesant ar fi sa faceti public daca au avut de spus ceva in aparare )
  Sau importat e si de cine e vorba ….joaca in continuare dupa cum se canta ……nu joaca…
  Ca sa fiti mai transparent puteti sa prezentati si cum au fost sprijiniti de catre dumneavoastra tehnicii…ca banuiesc nu au fost lasati de izbeliste , iar ulterior doar acuzati .

  VA MULTUMESC PENTRU RASPUNSURILE ACORDATE

Spune-ti parerea

*