voiajori

In acest Catalog sunt prezentate clasamentele Provinciei Moldova pe categorii.
La aceste clasamente(CLICK AICI ) i-au parte columbofilii care reprezinta urmatoarele judete: Botosani, Suceava, Iasi, Neamt, Vaslui, Bacau, Galati, Vrancea, Tulcea si Braila; un total de 10 judete.
NOUTATI: La Expozitia Provinciala din Moldova a FNCPR reprezentantii judetelor Bacau, Braila, Botosani, Galati, Iasi, Neamt, Suceava, Vaslui si Vrancea au discutat si aprobat mentinerea in forma actuala din sezonul 2016 a normelor Campionatului Provincial Moldova si introducerea urmatoarelor categorii:
Categoria All-Round : norma viteza+ norma demifond + norma fond
Categoria Fond-Maraton din 5 etape: 2 fond si 3 maratoane
Infiintarea clubului Gold Maraton
In cadrul acestui campionat vor fi premiati doar porumbei tineri cu inele GOLD la Categoria MARATON TINERET
Columbofilii care doresc sa participe vor achizitiona aceste inele de la asociatia din care fac parte, costul unui inel fiind de 10 lei.
Vor fi premiate primele 10 locuri dupa cum urmeaza:
Loc 1 – 17% din suma totala (ex. La 20.000 lei incasati – locul 1 va incasa 3400 lei)
Loc 2 – 15% din suma totala (ex. La 20.000 lei incasati – locul 2 va incasa 3000lei)
Loc 3 – 12 % din suma totala (ex. La 20.000 lei incasati – locul 3 va incasa 2400lei)
Loc 4-10 cate 8% din suma totala (ex. La 20.000 lei incasati – locurile 4-10 vor incasa cate 1600 lei)

A fost infiintat si aprobat Proiectul “Istoria Columbofila a Zonei de Est”. Fiecare judet va desemna cate un reprezentant care va colabora cu d-nul
Butucanu Stefan coordonatorul proiectului.

Gabriel Damian

Adaugat pe 22 Dec 2016 de |  | 2,255 views

2 pareri la articolul “Catalog Moldova”


  1. Tudor Marian says:

    Felicitări moldovenilor. Ce faceți voi este de urmat. Se vede ca sunteți maratoniști adevarati după Cum susțineți și păstrarea actualului regulament național. Oltenia va susține în acțiunea pe care ați pornito. Nu înțeleg de ce se dorește revenirea la 800km. NU am auzit la niciunu din cei care vor schimbare o idee credibila. Felicitări și speram sa rămână actualul regulament. Sărbători fericite.

  2. radauti says:

    cei care vor sa zboare maraton adevarat nu vor schimbarea, o vor doar cei fricosi. haideti sa punem capat acestor schimbari an de an.celor carora le este mai usor sa schimbe planul de zbor decat sa-si schimbe cotetul , le transmitem sa ne ma-i lase in pace,noi vrem sa mergem inainte ,nu inapoi. sarbatori fericite tuturor columbofililor care vor continuitate!!!

Spune-ti parerea

*