voiajori

Care este scopul acestei rubrici? Simplu, doresc ca porumbeii care merită statuie să fie prezentați aici, pentru meritele deosebite pe care le au.

Criterii? Da, există și criterii… După un sezon extrem de greu pentru concursurile de maraton, ar fi interesant să vedem porumbei care au răzbit în condiții extreme. Mai ar fi de văzut yearlingi care „au rupt gura târgului” și în acest caz nu cred că stăm deloc rău la capitolul exemple. Sau, de ce nu, porumbei magnifici de „ping-pong”, cum spunea dl Vasiliu Mihai, adică pe înțelesul nostru, porumbei de viteză.

Aștept să mă contactați pe adresa mea de mail (pascabogdan1@gmail.com) sau pe adresa site-ului (contact@columbofil.net) pentru a-mi trimite materiale de prezentare (pe scurt) ale porumbeilor și pozele acestora.

Să vedem, intră cineva? Si ca un fel de post-scriptum, îndrăznesc să „provoc” nume ca și Preda Gheorghe (Olt) la categoria maraton sau Sofron Gheorghe + Veronica la categoria viteză… Mulțumesc! 🙂

Adaugat pe 20 Jul 2012 de |  | 3,898 views

12 pareri la articolul “Aveți „eroi”? Prezentați-i pe Columbofil.net!”


  1. gigi says:

    AU CAZUT LA DATORIE EROII…..

    Pașca Bogdan, admin: V-aș sfătui să vă hotărâți cu ce nick-name scrieți, altfel comentariile dvs. nu vor mai fi publicate pe Columbofil.net. Mulțumesc!

  2. calin_wrc says:

    Sofron gheorghe&veronica

  3. calin_wrc says:

    porumbeilor de maraton le trebuie mult noroc

  4. mihai says:

    conteaza federatia?

    Pașca Bogdan, admin: Fără supărarare, da, contează. Aici promovăm exclusiv FCPR-ul. Mulțumesc pentru înțelegere!

  5. fara nici o suparare columbofil = crescator de porumbei nu conteaza federatia.
    promovati columbofili nu federtia X

  6. gigi says:

    ce ckestiune interesanta nu mai publici comentariile…in ptimul rand nu sunt vulgare si parerea o expun cum e realitatea. voi si asa publicati ce va convine…. de azi inainte nici nu o sa va mai accesez…. TOT FOND MARATON VA RAMANE ADEVARAT…..

    Pașca Bogdan, admin: Îmi pare rău că nu o să mai accesați acest site. Cât despre treaba cu fond-maraton, așa o fi, cum ziceți d-voastră…. 🙂

  7. radu says:

    Eu va propun sa luati lagatura cu MATEI ROMULUS din Cluj, care anul acesta are un porumbel cu 5 locuri 1 la viteza.Este ceva fantastic, eu nu am auzit ca cineva in Romania sa aiba un porimbel cu 5 locuri 1 intrun an.

  8. Danil Tudorel says:

    Intradevar, Preda Gheorghe merita un loc la aceasta rubrica. Este cel mai bun maratonist al Olteniei in ultimii 5 ani. Are an de an porumbei cu norma la maraton, iar anul acesta a reusit un rezultat foarte bun. loc. 1,2,6,7,8,13,14,17,23,26,… din 1472 por., 24 angajati / 17 clasati, loc. 1 crescator la Nikopol(906km) si loc. 3,6,14,15,19,… din 1040 p., 18 angajati / 14 clasati, loc. 3 crescator la Pavlohrad(1060km). A inceput sezonul cu aproximativ 25 de porumbei, dintre care doar 4 maturi restul tineri. Dupa primele 2 etape de maraton are 2 por. cu norma la maraton maturi si 11 por. cu norma la maraton tineret.
    Felicitari!

    Paşca Bogdan, admin: Mulţumesc pentru completări! Ar fi minunat dacă m-aţi putea ajuta cu datele de contact ale dlui Preda Gheorghe. 🙂

  9. Danil Tudorel says:

    pentru domnul Pasca Bogdan
    tel. Preda Gheorghe 076*******

    Pasca Bogdan, admin: Va multumesc! Toate cele bune!

  10. claudiu says:

    DAte de contact despre Domnul Gheorghe Preda gasiti pe adresa siteului dumnealui: http://www.predageorge.blogspot.ro/

  11. claudiu says:

    La sfarsitul primei zile de sosiri de la seminationalul Harkov Domnul Preda loveste din nou obtinand locul 1,3,7.11,17,18,22 pe centru Craiova adica judetele : AG, VL, OT, DJ, MH, GJ. Pe acest centru pana in prezent au sosit un total de 25 de porumbei din 628 angajati la acest concurs. Preda Gheorghe a obtinut pana la acesta ora 6 as maraton dintre care 5 yarlingi. Concursul contiua si maine. VOm reveni cu noi informatii. O seara buna!

  12. claudiu says:

    In ziua 2 de sosiri de la seminationalul Harkov domnul Preda Gheorghe la ora 13.30 avea sositi 10 porumbei din 15 angajati, unul obtinand norma la maraton extrem si 9 AS maraton dintre care 7 yarlingi. Dintre cei nesositi 4 aveau deja norma la maraton fiind si aceia yarlingi.Cei noua au obtinut si alte diverse norme dar acestea vor fi afisate pe siteul dumnealui la incheierea oficiala a clasamentelor. Buna seara.

Spune-ti parerea

*