voiajori

În noimebrie 2009, Ministerul Sportului recunoștea ramura sport columbofil în urma solicitării FRSC, CARE NU ERA NICI MĂCAR ÎNFIINȚATĂ LA ACEA DATĂ!

Sfidând legea României, care spune că avizul de înființare a unei federații sportive se eliberează la trei ani de la recunoașterea ramurii sportive, ANST eliberează avizul de înființare FRSC LA DOUĂ (2) LUNI de la recunoașterea ramurii!!!

Au urmat o serie de procese:

FRSC a cerut în instanță dizolvarea UFCR și preluarea sediului acesteia. A pierdut!!!

FRSC a cerut dizolvarea FCPR. A pierdut!!!

FRSC a încercat să interzică organizarea concursurilor cu porumbei voiajori, inclusiv prin presiuni la ANSVSA. FCPR a organizat concursuri fără probleme, datorită eforturilor conjugate a asociațiilor afiliate și a liderilor FCPR!

FRSC a încercat fără success să anuleze afilierea FCPR la FCI, prin presiuni fantastice inclusiv (și anormal) din partea ANST. FCPR  ESTE ȘI AZI AFILIATĂ LA FCI.

Prin miciună și dezinformare, a încercat atragerea de columbofili cu orice preț, beneficiind uneori și de ajutorul unor foști lideri ai FCPR, spre rușinea lor!

În ultimii ani, s-a dus o campanie fără precedent de calomniere a liderilor FCPR și a acțiunilor FCPR de orice fel!

F.C.P.R. a încercat în câteva rânduri medierea connflictului, însă poziția FRSC a fost aceea de ofertă de funcții și de acaparare a tuturor membrilor columbofili!

În final, M.E.C.T.S A FĂCUT DREPTATE PENTRU CEI 8000 DE COLUMBOFILI ROMÂNI, ABROGÂND ACEL ORDIN ÎN URMA MEMORIULUI DEPUS DE F.C.P.R!!!

Felicitări FCPR și miilor de membrii columbofili adevărați!!!

Adaugat pe 22 Aug 2012 de |  | 1,270 views

2 pareri la articolul “F.C.P.R – A OBȚINUT ABROGAREA ORDINULUI DE RECUNOAȘTERE A SPORTULUI COLUMBOFIL ACORDAT ABUZIV F.R.S.C MINISTERUL EDUCAȚIEI, CERCETĂRII, TINERETULUI ȘI SPORTULUI A ABROGAT ORDINUL DE RECUNOAȘTERE A SPORTULUI COLUMBOFIL ACORDAT F.R.S.C!”


  1. victor says:

    Nu pricepui nimic,noi membri FCPR ce am castigat ca daca FRSC nu vrea cu noi tot separat sta ,vedeti UCPRul care de atatia ani e separat tot pe motive de ciolan.

  2. Marius Tunduc says:

    Victor, frsc obtinuse un ordin de recunoastere a sportului columbofil care le dadeau drepturi pe care nu le meritau.
    Pe baza asta au incercat sa ne ia sediul,reprezentarea la fci, sa nu ne lase sa zburam, etc etc
    Ei bine ca azi am scapat de acest flagel.

Spune-ti parerea

*