voiajori

Mă simt obligat să scriu acest articol pentru voi, vizitatorii site-ului Columbofil.net. De ce? Pentru că nu voi fi niciodată împăcat sufletește dacă nu o să vă acord posibilitatea de a vă exprima părerea vis-à-vis de activitatea pe care eu, Bogdan Pașca, administrator principal, o duc pe acest site.

Totul a început prin aprilie (aproximativ), când am fost contactat de către dl Marius Tunduc, proprietarul Columbofil.net. Mi s-a propus o eventuală colobarare, unde eu aș fi devenit unul din numeroșii autori existenți pe această platformă, iar eu am acceptat cu inima deschisă.  Departe gândul de bani, de orice „motivație” materială, eu am fost foarte mulțumit că am fost luat în această echipă și, vă JUR că pâna în acest moment, nu am beneficiat nici măcar de 1 LEU de pe urma acestui site!

În scurt timp, am demonstrat că sunt capabil să coordonez cu brio activitatea acestei platforme, în totalitate, iar domnii Marius Tunduc și Marta Daniel au hotărât ca eu să primesc „statutul” (dacă îl pot numi așa) de administrator principal, dovadă stând efortul net superior pe care eu l-am depus față de ceilalți autori din echipă. Sincer, eu nu mi-am propus niciodată acest lucru, dar în schimb mi-am propus să-mi fac treaba aici, pe Columbofil.net, ca la carte!

Acum, poate că nu sunt eu cel mai bun reporter, poate nu sunt cel mai bun moderator sau, poate, nici cel mai bun „arbitru”, dar totuși rămân la considerentul că nu am lăsat nimănui ideea de lehamite, iar munca pe care o depun pentru acest site și implicit pentru vizitatorii săi, nu este de prisos; cel puțin, eu asta vreau să cred, cu toate că reacțiile apărute în ultimul timp pe alte site-uri „de profil” exprimă contrariul…

Așa că, în sfârșit, îmi iau inima-n dinți și vă scriu vouă, dragi vizitatori și vă întreb, cu ce am încurcat pe cineva până acum? Ce reacții negative au apărut la adresa altor persoane din cauza mea? Pe cine am târât în mocirlă, ca să ma văd eu mai breaz?

Chiar îmi pare rău că s-a ajuns în această situație, dar văzând până unde pot ajunge anumiți indivizi cu RĂUTATEA (dar o răutate nemărginită și nefondată), trebuie să vă spun că m-am simțit atât de prost și atât de profund jignit, încât efectiv mi s-a făcut scârbă de columbofilia asta nenorocită! Oare chiar așa să fiu eu, Bogdan Pașca? Eu, un iubitor de porumbei, de columbofilie, un tânăr care, la vârsta de 21 de ani, sunt apreciat de OAMENI ADEVĂRAȚI și, în schimb, ÎNJOSIT cum nu am fost în viața mea, de niște … „oameni”!

Vă mulțumesc că a-ți avut răbdarea să-mi citiți doleanța și doar atât vă rog, sa nu o luați ca pe o auto-victimare, este doar adevărul crud, pe care mă văd nevoit să vi-l expun și dumneavoastră.

Cu tot respectul, Bogdan Pașca.

Adaugat pe 24 Aug 2012 de |  | 6,252 views

24 pareri la articolul “Până unde poate ajunge răutatea unor „oameni”?”


  1. cscarebia cs says:

    nu te cunos dar fi tare ai o varsta frumoasa sa te deu curajezi si nu merta ca asa sant uni oameni cu caracter 000 si in vita si in sport pacat ca ca se fac unele afirmatii inr-un spor asa frumos.cu tot respectu tinte tare.

  2. Dascalu Cristian says:

    Atata timp cat consideri ca ai facut ceia ce trebuie, nu trebuie sa pui la suflet.Cand esti criticat si contestat inseamna ca ti se urmareste munca.”Cine crede ca poate multumi pe toata lumea este nebun”.Succes in continuare si nu te lasa.Este o competitie clara intre columbofil.net si porumbel.net, ceia ce e bine asa apare calitatea.

    Pașca Bogdan, admin: Faceți confuzie, făceam referire la alte două site-uri, rrp.ro și, mai nou, pigeonsplanet.ro, cel din urmă fiind site-ul fostului administrator al Columbofil.net. În schimb, între mine și Dan Libotean, proprietarul porumbel.net, stă o frumoasă relație de prietenie!

  3. I Walk Alone says:

    daca esti atat de “curat” precum te vaiti publica-mi si comentariul meu…

    nu stiu care ti-e oful amice,insa pe mine m-ai banat de cele mai multe ori doar pentru ca am fost ferm si obieciv…

    daca tot esti asa cum te autocaracterizezi ar trebui sa nu fii partinitor amice,iar asta va face diferenta …ma-ntelegi?

    Pașca Bogdan, admin: Dle „I Walk Alone”, nu a-ți fost banat niciodată pe acest site, doar că, la fel, răutatea iese la suprafață și în cazul dvs. Știu că sunteți un mare părtinitor al lui Corneliu Vesa și de aceea, comentariile pe care le-ați lăsat pe acest site au fost tot timpul pe un ton negativ, împotriva a ceea ce promovăm aici!

  4. I Walk Alone says:

    obiectiv*

  5. Marius Tunduc says:

    Bogdan, tu stii ca eu finantez acest site doar pentru ca cred ca avem nevoie de informare corecta, si la timp. Este un privilegiu sa gasim oameni ca tine sau ca Dan Libotean, care dezinteresat i-si pun timpul in slujba comunitatii.
    Majoritatea oamenilor normali apreciaza acest lucru.
    I-ti las spre mediatatie un citat al celebrului Nicolae Iorga (un patriarh al culturii romane care a murit impuscat…?)

    “Intelepciunea vietii e simpla: fa ca pe unde ai trecut tu sa fie mai bine ca inainte.”

  6. mariussp says:

    Nu stiam cine administreaza acest site, dar este bine facut, mereu cu informatii utile si la zi, si eu sunt tanar , am numai 25 de ani, sunt incepator in acest sport, si eu am multe nemultumiri in legatura cu multe, dar asta este, trebuie sa merg mai departe de dragul acestui sport, acestei pasiuni pe care o am, am fost si eu dezamagit, dar niciodata nu am bagat in seama oamenii rau intentionati, din partea mea pot sa vorbeasca cat vor, si ce vor. Din pacate irosim mult timp si bani in pasiunea noastra, si de aceea nu merita sa-i bagam pe altii in seama, sa ne vedem de treaba si sa le dam peste nas cu rezultatele, ca sa vorbeasca mai mult, sperand ca rezultatele vor fi bune! Succes in continuare!

  7. adi says:

    Gura lumii o astupa doar pamantul !

  8. Jega Alin says:

    Ce ai vrut de fapt sa spui in acest articol ? ! ?

  9. matei,cs says:

    SINCER TREBUE APRECIATA MUNCA PE CARE O DEPUNETI PENTRU ACEST SAIT SI ASTA E OK DAR TREBUE LUCRAT PUTIN LA partinire PENTRU CA ASA CUM A-TI RECUNOSCUTO CHIAR DUMNEAVOASTRA,O CAM FACETI.IN REST MULTA SANATATE.

  10. m.s. says:

    Eu asa te cred ; arogant, prefacut, rau!
    Si eu am avut cateva mesaje blocate si nu sunt singurul. Raspunsul meu este sincer!

  11. dragos says:

    numai daca traiesti in anonimat sau in pustietate , unde nimeni nu va sti de tine , nu vei fi criticat…………, in rest trebuie sa te astepti la si mai multe …………, restul este can – can .Viata pe linga acest sport este dura ………..

  12. Coco says:

    Si mie nu mi sau publicat.Dar din cauza ca am atins ce nu trebuie.Am atins numele marilor “profesori”din columbofilie.Bogdane asta e un site construit de tine sau ai intrat așa in ograda altuia?Lai întrebat pe Corneliu înainte?Daca Tunduc ați da cu picioru in fund după atâta munca titanica si ar veni altul sa ia tot pe gratis fii sincer,cum te-ai simți?

    Pașca Bogdan, admin: Dle Coco, trebuie să înțelegi că nu orice comentariu poate fi publicat! Cât despre Corneliu, te rog CITEȘTE ce am scris mai sus și vei afla că nu am fost primul după plecarea lui! Și mai trebuie să știi că Marius Tunduc nu dă nimănui „cu piciorul în fund”, nicidecum atâta timp cât ești un om corect! Lui Corneliu i s-a oferit un deget, dar el a încercat să „rupă” mâna care i-a dat degetul! 😉

  13. Marius Tunduc says:

    Coco, nimeni nu munceste pe gratis. Anul trecut de exemplu sa facut profit frumos. Eu m-as bucura daca si Bogdan ar castiga ceva la licitatii.
    Plus imagine.Din necunoscut ajungi sa vb lumea de tine. Eu nu dau cu piciorul in fund la nimeni, lucrez cu multi oameni si in afaceri serioase nu in copilarii de astea. Daca esti corect sunt corect. Daca nu … invers.
    Cat priveste comentariile Bogdan poate sa publice ce vrea el. Daca decide sa nu-ti publice un coment e dreptul lui, e ograda lui. (eu platesc acum doar hostingul care e o nimica toata)

  14. vasile says:

    Cand esti criticat,injurat,apreciat inseamna ca traesti,existi.Cand nimeni nu te baga in seama esti mort,asa ca multa bafta in continuare

  15. Fam.Lucaci says:

    BOGDANE, FII TARE TATA, IARTA, UITA, IUBESTE, si incearca sa legi ranile care sangereaza, si nu uita: PE ANONIMI, NIMENI NU-I CRITICA. Daca va certati, inseamna ca aveti valoare, atat tu cat si Corneliu. Impacativa, cearta, ura e o prostie. Traim prea putin, pt. a mai tine si manie. Din experienta Ionut Lucaci.

    Pașca Bogdan, admin: Ionuț, tu mă cunoști foarte bine și știi ce fel de om sunt. Între mine și Corneliu nu va putea fi niciodată pace, pentru că el nu m-a agreeat niciodată, ține minte ce mi s-a întâmplat cu el de nenumărate ori pe când aveam site-ul de licitații, iar el era la cârma Columbofil.net. Prea multe ofensive din partea lui ca să mai „iert”!

  16. Alin Rosu says:

    Bogdane esti ok si se vede foarte mult implicarea ta.uitat-va pe celelate saituri si veti vedea diferenta.Aici pe columbofil.net avem cate un articol sau chiar mai multe in fiecare zi…stiri ,concursuri,columbofili etc.Toate acestea implica timp si multa devotare.Tine-o tot asa si iti multumim pt tot ce faci.Cu stima,Alin Rosu

  17. Alexa says:

    Spune-mi cu cine te insotesti,ca sa-ti spun cine esti!.
    Bogdanele, stai linistit ca nu esti nici mai bun ,nici mai rau decat noi ceilalti,doar ca te afli in momentul nepotrivit, la locul nepotrivit.
    In tara asta prost facuta
    Cacatii f-t, in loc sa puta
    Iar f—ciosii cei adevarati
    Nu pot sa f-ta, de cacati!
    Ceea ce ar trebui sa fie un sport si o placere,a devenit un obicei masochist, de a sta capra la niste incompetenti!!!!.

  18. CATALIN UNGUREANU says:

    LA INCEPUT DE DRUM TOTUL ESTE GREU….SI CIND “MOSTENIREA” ESTE COPLESITOR DE MARE,STARTUL ESTE ANEVOIOS…SI MIE MI-AI BANAT CEVA COMENTARII SI AU FOST OBIECTIVE SI IN TERMENI REZONABILI.
    DACA CINEVA TE ARATA CU DEGETUL…TU INCEARCA SA FII VERTICAL…ASTA CA O PARANTEZA.
    CIND MAI MERGI SA FACI UN INTERVIU LIMITEAZA-TE LA INTREBARI….COMENTARIILE SI PARERILE PERSONALE NU AU CE CAUTA INTR-UN INTERVIU..ASTA CA UN SFAT.
    PE VIITOR INCEARCA SA FII IMPARTIAL …ASTA CA O RUGAMINTE.IN REST ITI UREZ SUCCES.

  19. Fratu Gabriel says:

    Bogdane cei ce te critica nu sunt adevarati barbati! Daca te uiti pe celelalte siteuri sunt numai nick-nameuricare in fata te lingusesc iar in spate cum te prind cum ti-o trag! Eu activez in FCPR de cind ma stiu si nu as schimba barca niciodata , nu spun ca totul este perfect la noi dar fata de alte federatii suntem cu zeci de ani lumina peste ei si ca numar de columbofili si ca numar de porumbei participanti la concursuri si ca logistica ! Eu am un mic site facut de mine si in fiecare luna primesc comentarii ca sunt un nimeni in columbofilie ca am pasari de 2 bani si asa mai departe dar eu am avut pasare la fond cu 66 pct penalizare in 2008 in fata mea s-a tras linie si nu am putut fi prezent in expo de la Oradea asa ca nu pot fi un nimeni dar comentariile sunt facute tot de nick nameuri care habar nu au cu ce se maninca acest sport! Sa nu uitam ca practicam acest sport de placere uni dintre noi! Ce nu te doboara te face mai puternic si multi sunt invidiosi pe tine ca ai luat contact cu multi campioni adevarati din tara asta umpluta de hoti si micinosi! Te salut cu respect si astept sa citesc interviuri din care sa pot avea ceva de invatat din marile si nu numai crescatorii de porumbei din Romania! Bafta in continuare!

  20. Marius Tunduc says:

    Comentul 19 de nota 10!!!
    Dl Gaby Fratu va asigur ca nu sunteti un nimeni,asa cum nici un membru FCPR care are decenta sa-si foloseasca numele nu este un nimeni si cred eu, este si luat in seama.

  21. Calin Popa says:

    Bogdane nu ii baga pe toti in seama, cei care, nu fac nimic, decit sa critice munca ta! tot timpul vor fi oameni care te vor critica, nemultumiti. asa e cind ajungi o persoana publica! Mergi inainte continua sa faci ceea ce stii tu sa faci, si incearca ori ce lucru sa il faci cit de bine sti tu sa il faci
    cei ce te cunosc stiu cine esti! asa ca BAFTA IN CONTINUARE
    DOMNUL SA FIE CU TINE.

    Pașca Bogdan, admin: Mersi Căline pentru susținerea ta!

  22. ARDELEANUL says:

    Atata timp cat oameni de bine si educati apreciaza munca ta nu cred ca trebuie sa-ti faci probleme in acest sens.
    Cat despre nepublicarea anumitor comentarii sau banarea unor comentatori este un lucru ok.
    Mie cel putin nu mie dor de critici de injurii, calomnii sau alt gen de balacareli. Pentru toate acestea exista un site specializat in asa ceva iar amatorilor le-as sugera sa ramana acolo. Mie spre exemplu nu mi se publica acolo un coment. total inofensiv si fara a contine expresii obscene sau macar o critica marunta dar ei au pretentii sa le fie publicate toate putorile de comentarii in speranta ca in timp isi vor atinge scopurile lor mizerabile dar totodata cred eu utopice. Ti se publica un comentatiu doar daca aduci injurii FCPR-ului, conducerii si mai ales lui Marius Tunduc.
    In schimb ei au pretentia de a avea acces pe toate site-urile si cu ce comentarii vor ei, pentru ca ei sunt cu doua perechi iar noi ceilalti doar cu una.
    Asa ca, la recicle bin cu ei!

  23. Lucaciu+Horotan says:

    Intr-o comunitate oricare ar fi ea nu poti fi compatibil cu toti ,nu poti multumi pe toti asa ca Bogdane tu sa fi multumit de ceea ce faci ca in rest cainii latra ursu trece.

  24. stefantrepadus says:

    Domnule Pasca, cred că în cazul dumneavoastră,este vorba despre o invidie răzbunătoare. cei care vă invidiază nu se gândesc decât cu să vă distrugă munca şi chiar pe dumneavoastră. În astfel de cazuri, fără să vă cunosc personal,dar apreciind sincer activitatea dumneavoastră, vă sfătuiesc să fiţi mereu în gardă,abordaţi în continuare un comportament sigur,cinstit şi imparţial în activitatea de administrator şef,nu intraţi în polemici răutăcioase şi continuaţi munca cu aceeaşi măiestrie. SUNT SIGUR CĂ MĂ VOI BUCURA DE SUCCESELE DUMNEAVOASTRĂ ŞI MAI MARI,CE VOR APĂREA INEVITABIL. CU MULTĂ STIMĂ.

Spune-ti parerea

*