voiajori

Din cauza conditiilor meteo existente la locul lansarii (dimineata a plouat, ulterior fiind ceata), comitetul de organizare pe zona de Vest a decis ca lansarea porumbeilor sa se realizeze  la ora 10.30.

Porumbeii participanti la concursul DERBY se anunta la numarul de telefon 0722 429 460.

Porumbeii participanti la etapa FOND – AMSTETTEN care nu au inele pentru concursul DERBY se anunta la numarul de telefon  0741 051 645.

Succes tuturor participantilor !

Adaugat pe 2 Sep 2012 de |  | 7,234 views

28 pareri la articolul “DERBY AMSTETTEN – ANUNȚURI TELEFONICE”


  1. Popa Claudiu says:

    Dupa un an greu,mai vine si etapa asta cu vreme urita sa strice toata frumusetea acestui sport.Sa dea Dumnezeu sa avem pasari astazi acasa,nu le va fi usor.Bafta tuturor celor care au pasari la aceasta etapa.

  2. Fam.Lucaci says:

    Mi-am dorit etapa grea, uita ca avem, viteza primilor porumbei, va fi sub 900m pe minut, urez succes tuturor porumbeilor care nu au inel de derby:)). Felicit de pe acum pe cel care va castiga marele premiu, deoarece acest premiu, va fi castigat de un porumbel cu un devotament extraordinar. Succes Bihorenilor + Onoadi din Carei. Ionut Lucaci

  3. nic says:

    auzi nu L blama pe Dumnezeu,nu te a pus nimeni sa bagi pasari,iar acest sport nu mai are frumusete,ci doar ranchiuna,aroganta…..asa ca poate n o sa aveti azi pasari acasa,ce sa i faci,riscurile meseriei

  4. florea says:

    da cu adevarat fffff bine gandita lansarea la ora respectiva ……numai asa se va putea asemana cu “MASACRUL” DE LA BERLIN de anul acesta.succes tuturor celor care au bagat si felicitari celor care nu au bagat

  5. Delabistrita says:

    O adevarata provocare pt jucatorii cu puii, un concurs mult asteptat si mult mediatizat, nu numai pe net ci si prin gurile columbofililor. Dimineata la locul de lansare a fost vreme nasoala, prima portiune vant din Nord, apoi pe Ungaria vant din Sud si la noi iarasi din Nord. Temperaturi ok, doar la noi porumbeii intalnesc putina caldura. Calculand dupa concursurile din acest sfarsit de saptamana unde porumbeii au sosit cu viteze destul de mici, chiar si de la distante scurte (Marghita – Bistrita 166 km, vit de 1030 m/m), stiind ca la Amstetten sunt 500 de km de parcurs… Totusi era bine o lansare luni, dar… uitandu-ne pe net vedem ca si maine e vreme ploioasa pe intreg traseul porumbeilor. Asa ca lansarea intarziata a fost o solutie acceptabila daca nu singura! Urez mult, mult succes participantilor si chiar de nu va fi sa fie nici un porumbel in prima zi, nu va pierdeti increderea in acest derby, tineti minte ca anul acesta a fost un an dur pt noi toti, porumbei si poumbari.

    …spor la zbor !!!

  6. Alin Rosu says:

    Ce numar de porumbei cu inele de derby s-a strans?
    Succes tuturor participantilor!

  7. Delabistrita says:

    As vrea totusi sa dau un pronostic, la cum bate vantul castigatorul va fi un crescator din partea de nord a zonei de participare. Daca va castiga un crescator din zona opusa, deci, contra vantului va fi cu adevarat un columbofil cu un porumbel valoros si cu o masina in plus 😉

    …spor la zbor !!!

  8. marcus schulz says:

    nu ai luat in calcul ca ponderea cea mai mare de porumbei este in partea de sud si ca puiilor le cam place mersul in stol…!

  9. florin guver says:

    de la Val 340 km porumbei vin stol deci la caras va intra prima pasare de la fond 😀

  10. Liviut says:

    Tunduc spune citi porumbei cu inel de derby sint?

    Pașca Bogdan, admin: Sunt sigur că la modul în care puneți întrebarea, dl Tunduc sigur nu o să vă răspundă! 😉

  11. Fejes Iosif says:

    Porumbei totali angajati la etapa Amstetten = 2036 din care 799 pasari sunt cu inele Derby.
    Multa bafta tuturor si cel mai bun sa castige.

    Pașca Bogdan, admin: Mulțumim pentru informație Oca! 🙂

  12. Delabistrita says:

    Imi plac zborurile cu puii, daca as putea as participa cu toate judetele limitrofe in fiecare saptamana. Am cumparat si eu 10 inele la acest concurs, nu a fost sa fie, am inelat cu ele puii gresiti si din 10 inelati mai am decat unul. Asa ca nu am participat 🙁 , dar as fi avut curajul de a o face. Multe curse la inceput sunt grele, dar pe parcurs, daca reusim sa ne tinem de ele, ne vom face porumbei pt asa ceva. Wiena de anul acesta a adunat la start peste 11.000 de porumbei, a fost un zbor greu, multi ar vrea sa renunte, eu zic sa perseveram, numai asa vom avea porumbei care vor invata drumul spre casa rupandu-se din marele stol. La fel si cu Berlinul, nu trebuie abandonat, chiar daca a fost greu, la fel si cu acest derby. Curaj baetii, curaj si sange rece!
    ”Bataliile castigate cu greu sunt cele mai dulci victorii” … un mare Roman, Regele Ferdinand !!!

    …spor la zbor !!!

  13. Popa Claudiu says:

    Sa va faca Popic sa mai zinbiti putinsi sa va dau stirea cu nr de porumbei cu inele de Derby,sunt 2 ai mei ca vor ajunge primi.Logan negru,ca asa vreau sa aiba culoarea si scuter pentru al mic.Sa dea Domnu sa vedem azi porumbei de la cursa asta Ps Domnule Lucaci,vezi ca te dau pe mina domnului de la Timisoara,de la inbarcare si sa vezi cu ce viteze vin pasarile.Dragi colegi ai sportului cu porumbeii,sa ne bucuram din toata inima pentru cel a carui pasare va ajunge prima,dupa pasarea mea ca nu ma supar daca nu cistig si scuterul.Succes tuturora.

  14. jcosti80 says:

    Cabau florian o sa fie locul 1 bafta…

  15. alex says:

    cabau locu 1 la fond puii.nu e exclus ca la arad sa intre prima pasare.bafta puturor derbistilor

  16. puiut says:

    MARINCUS DOREL loku 1 bafta.

  17. Liviut says:

    alex DACA nu va fi Cabau locu 1, iti va Rosi fata nu sti tu cine va fi locul 1 scrie ce sti

  18. Fam.Lucaci says:

    D-le Claudiu, si bicicleta e buna:)), dar sa nu fie tolhan. Ionut Lucaci

  19. Marius Tunduc says:

    Nu am participat la imbarcare, ajungand la Arad tarziu si fiind ocupat cu alte treburi.
    Lansarea sa amanat pana la ora 10.30 din cauza cetii mari. Nici la 10.30 nu a fost prea bine,iar porumbeii au plecat spre Germania.
    Cred ca va fi o etapa extrem, extrem de grea.
    Oka felicitari pt munca de la imbarcare. Daca am vb mai putin si am muncii mai mult toti ar fi mai bine.
    Succes!

  20. Claudiu D says:

    Nici o noutate?inca nici un pui sosit pe toata zona de Vest pana la aceasta ora?

    Mult succes participantilor!

  21. Fam.Lucaci says:

    D-le Claudiu, eu zic ca dupa ora 19 va sosi ceva, daca va sosi.

  22. stelian says:

    Felicitari tuturor participantilor.
    Asa ca intotdeauna,toata lumea spera!!!Chiar si
    la noi la Caras,speranta moare ultima.Nu e asa Florine?
    Bafta tuturor!!!!

  23. florin guver says:

    stel sa dea Domun sa te loveasca premiul ce l mare 😉

  24. Florin says:

    florine daca-l loveste nu mai are nevoie de el….:))
    glumeam….bafta tuturor..

  25. lele florin says:

    domnul tunduc are dreptate ce a scris si luni daca stateau porumbeii an masina tot pe acele conditii meteo ar fi fost lansati poate chiar mai rau la amsteten e foarte urat dimineata pina an ora 9 30 10 30 ora noastra an masina nu era usor sa stea puii anca o zi an plus cu siguranta vor intra pasarile astazi totusi e amsteten ganditiva ca nu zboara pe distanta mica va doresc mult succes tuturor participantilor

  26. lele florin says:

    felicitari dlui burca a castigat derbyul

  27. lorand says:

    Felicitari castigatorilor!Maine se mai anunta porumbeii?

Spune-ti parerea

*