voiajori

JOI, 06.09.2012,  orele 18.00 se desigileaza ceasurile pentru etapa FOND – AMSTETTEN.

Adaugat pe 6 Sep 2012 de |  | 3,341 views

12 pareri la articolul “DESIGILARE CEASURI – FOND AMSTETTEN”


  1. NELU SARAC says:

    BUNA GLUMA ,POATE NU AM INTELES EU CE SE DESIGILEAZA ? CA EU UNUL NU AM NIMIC SI MULTI ALTII

  2. Fratii Ilea says:

    Pentru toate judetele? Bihoru unde si cand desigileaza?

  3. Marius Tunduc says:

    Tot azi.

  4. sct says:

    Se desigileaza porumbeii care au venit…ce e asa greu de inteles? Daca dumneata nu ai nu inseamna ca se renunta la desigilare. Asa ca mai usor cu ironiile ca sunt oameni care au porumbei sositi si pentru care desigilarea nu este o gluma.

  5. NELU SARAC says:

    SCT SAU CUM TE CHEAMA MAI BARBAT CU BATIC CE ESTI , SA SPUI MAI USOR CU IRONILE STII TU LA CINE .

  6. NELU SARAC says:

    SCUZE ………IRONIILE ,MIE FOAME SI AM MANCAT UN I

  7. Popa Claudiu says:

    Eu unul nu stiu cum este exact,dar daca nu se string douazecin la suta din porumbei angajati,se valideaza concursul?S-au nu mai conteaza regulamentele,ca si cu lansarea,bine ca nu au dat drumul la porumbei noaptea,sa vada daca stiu sa zboare la lumina luni.
    Oricum,porumbei care au sosit sunt de apreciat,dar ceilalti?sai dam uitari,ca nu au valorat nimic,au fost de aruncat.Eu unul as anula aceasta etapa si aj organiza alta,un Sopron ,fiecare crescator sa angajeze cinci porumbei si sa vedem cine este mai bun.

  8. marcus schulz says:

    cat poate tine un concurs de fond? 4 sau 6 zile tinand cont ca nu s-au adunat nici macar 10 la suta din porumbei?nu inteleg unde v-ati grabit atata cu desigilatul!!!

  9. Seby says:

    Cum sa anulezi etapa??probabil tu nu ai participat de poti sa spui asa ceva…Cum ramane cu porumbeii sositi, nu e pacat sa nu claseze doar pt ca asa vrea unu sau altul?

  10. sct says:

    Chiar nu stiu la cine. Doar imi dadeam si eu cu parerea…daca dumneata nu ai porumbei acasa inseamna ca este o gluma desigilarea? Scuze ca nu am un simt al umorului atat de dezvoltata si nu inteleg gluma.

  11. Alin Rosu says:

    Popa Claudiu din cat am inteles acum vei avea ocazia sa bagi 5 porumbei la o etapa de Gyor asa cum recomandai tu pe aceasta rubrica si sa se vada care este mai bun,asta bineinteles daca ne vei onora cu prezenta.

  12. Popa Claudiu says:

    Draga Alin,voi participa cu cinci pasarele sau doar cu una cit toate cinci,doar ca sa ma intilnesc cu colegi, sa ma simt bine inpreuna cu ei,ca doar atit am de cistigat.Sa vezi ca la acest concurs,am sa ies ,vei vedea daca ne onorezi cu prezenta.

Spune-ti parerea

*