voiajori

Anul 2012 a adus cu sine o frumoasă aniversare pentru columbofilia bihorenă, 60 de ani de activitate columbofilă, începând cu anul 1952!
Cu această ocazie, s-a organizat o adunare generală festivă, desfășurată în Sala Mare a Primăriei Oradea, „Gen. Traian Moșoiu”, o sală unică în România prin arhitectură și construcție, obținută cu sprijinul primarului Oradiei, Ilie Bolojan, un om care încă de la începutul mandatului a fost alături de columbofilii bihoreni!

Vă prezentăm partea festivă a ședinței, care a fost precedată de adunarea generală ordinară și de o mică petrecere, care a ținut până spre dimineață.

Aniversarea va continua și la banchetul de sfârșit de an al asociației!

Adaugat pe 23 Sep 2012 de |  | 4,072 views

O parere la articolul “AC. „Voiajorul Bihor”, 60 de ani de activitate columbofilă – VIDEO!”


  1. ioan says:

    da,foarte frumos,oameni adevarati,care au muncit atunci,ca porumbeii sa poata zbura,dar care stiau si stiu sa se comporte,azi,….,felicitari lui Marius Tunduc,pt tot ce a facut si ce face ,alaturi de ceilalti,mai lipseste un singur lucru acestei asociatii,fairplayul si modestia,asta din urma lipseste de tot,imi permit sa spun aici un proverb,, taci tu,lasa sa vb faptele tale,,asa cum vb ale celor care au condus pana acum asociatia,si ale celor care conduc acum asociatia,felicitari tuturor.Doamne Ajuta.

Spune-ti parerea

*