voiajori

Lehel Varga este un crescător foarte pasionat de creșterea porumbeilor voiajori, are 35 de ani și locuiește în localitatea Marghita, județul Bihor. A investit ENORM în porumbei de elită, aduși de la unii din cei mai importanți crescători din Europa, printre care Kipp und Sohne, Freialdenhofen & Sohne, Herman Brinkman, Lothar Lessmeister, Pinter & Sons, etc…

Nici rezultatele nu au întârziat să apară, astfel sezonul competițional 2011 aducându-i satisfacții destul de mari la categoria MARATON, printre care LOC 5 NAȚ. Berlin, dar și câțiva porumbei care au îndeplinit norma la categorile Maraton, respectiv As Maraton.

Din păcate, potențialul genetic IMENS al lotului de reproducție deținut de dl Lehel Varga nu a putut fi exploatat la maximum, lucru pentru care se face vinovat timpul prea puțin pe care acesta reușește să-l acorde porumbeilor. Acesta este, întradevăr, un aspect neplăcut și de cele mai multe ori extrem de frustrant pentru crescător, care, vrând-nevrând, trebuie să găsească resurse pentru a continua și să accepte situația dată de împrejurări.

Desigur, ghinionul dlui Varga poate fi fructificat de crescătorii inteligenți și doritori de performanță, având astfel ocazia URIAȘĂ de a achiziționa produși direcți din porumbei originali, a căror preț este INCREDIBIL de accesibil!

Columbofil.net vă oferă ocazia de a vă îmbunătăți fondul genetic al crescătoriei peste așteptări, iar investiția făcută va fi suficient de mică încât să i-o puteți spune și soției! 🙂

——————————————————————————————————————————-

Pentru licitație, click pe link: http://columbofil.net/index.php?act=licitatii&id=52

Adaugat pe 25 Sep 2012 de |  | 3,852 views

2 pareri la articolul “SUPER LICITAȚIE Lehel Varga pe Columbofil.net!”


  1. Marius Carabus says:

    Felicitari ptr achizitii domnului Varga Lehel. Succes la rezultate in continuare. Bravo ptr acel loc 5 Berlin, (32 norma) ! Succes la Vanzari!

  2. lehel varga says:

    Multumesc din suflet pentru urari,la fel va doresc si eu numa bine, sanatate si mult succes in tot ceeace faceti!

Spune-ti parerea

*