voiajori

Au fost prezenți următorii:

Tunduc Marius – președinte

Peto Janos – vice-președinte

Sztaniyk Ionuț – vice-președinte tehnic sportiv

Vancea Flavius – responsabil financiar

Lucaci Ionuț – secretar

Micloș Ioan – responsabil centru Oradea

Blaga Sorin – reprezentant centru Aleșd

Domocoș Adrian – reprezentant centru Beiuș

1. Discuții achiziție remorcă:

S-a analizat oferta pentru o remorcă de ultimă generație primită de la firma Gerlady. Dl Tunduc Marius a negociat plata acestei remorci în 3 tranșe, până în 2014. S-a decis achiziția cu vot în unanimitate.

2. S-au analizat cererile de înscriere a 19 columbofili din Carei în cadrul Ac. „Voiajorul Bihor”:

În această discuție, cei 9 reprezentanți ai Ac. ”Voiajorul Bihor” au votat în felul următor: 8 PENTRU și 1 ÎMPOTRIVĂ.

Au votat „PENTRU”: Lucaci Ionuț, Sztanyik Ionuț, Vancea Flavius, Peto Janos, Micloș Ioan, Fildan Ionuț, Blaga Sorin și Domocoș Adrian.„ÎMPOTRIVĂ” a fost dl Marius Tunduc.

3. Predare sisteme de îmbarcare:

Centrele de îmbarcare de la Aleșd și Beiuș au predat sistemele de îmbarcare în stare bună de funcționare, fiind recepționate de către tehnicul principal, Sztanyik Ionuț. Predarea lor pe centrele de îmbarcare pentru anul 2013 se va face pe bază de contract de primire – predare, cu persoană responsabilă, în prezența unui avocat.

4. Pentru sezonul 2013, fiecare membru al Ac. „Voiajorul Bihor” trebuie să aibă cerere cu datele personale și să semneze că este de acord cu REGULAMENTUL INTERN al asociației. Cererile se aprobă de către Comitetul director al asociației. ATENȚIE! Ultima zi de plată pentru cotizații și inele: 27.10.2012!

5. Datorită comportamentului total necorespunzător față de asociația columbofilă „Voiajorul Bihor” și față de membrii acesteia, a postării pe blogul personal a unor minciuni grave, menite să aducă prejudicii majore asociației noastre și membrilor acesteia, postării unor acuzații care nu sunt conforme cu realitățile, dl VESA CORNELIU nu mai este acceptat ca membru și ca atare, nu se va primi nici un ban din partea acestuia, iar în cazul în care cineva va concura cu porumbeii dânsului, de la locația dânsului sau va forma un tandem cu acesta, va fi suspendat imediat! De asemenea, conducerea centrului de la Beiuș, prin președintele Adrian Domocoș, s-a dezis de dl Vesa Corneliu și declară că „acesta nu scrie în numele celor de la Beiuș și conducerea acestui centru este total împotriva a ceea ce face dl Vesa”. Pentru aceasta, s-a supus la vot și s-a votat cu 8 pentru și o abținere a dlui Domocoș Adrian. În același timp, Comisia de disciplină a Ac. „Voiajorul Bihor” va finaliza și reclamația depusă pe numele aceluiași crescător de către conducerea asociației.

6. În urma solicitării mai multor columbofili, s-a re-analizat situația dlui Șantea Ilie, care fusese declarat peroană non-grata în Adunarea Generală a Asociației din 2007 și s-a decis că doar adunarea generală poate revoca această situație, motiv pentru care se va afla pe ordinea de zi la urmatoarea Adunare Generală.

7. Centre de îmbarcare pentru sezonul 2013:

Pentru sezonul 2013, Ac. „Voiajorul Bihor” va avea următoarele centre de îmbarcare: ORADEA, ALEȘD, CAREI. Columbofilii îmbarcă conform RNS, la cel mai apropiat centru! Fiecare membru columbofil va plăti taxele către asociație pe centrul în care îmbarcă.

8. În urma verificărilor, s-au descoperit următoarele situații:

Columbofilii Duma Dănuț, cod BH 657 (Torokszentmiklos – distanță 140km) și Leuca Viorel, cod BH 651, și-au concurat porumbeii în 2011 de pe aceste coduri și distanțe. În 2012, se formează tandemul Peca + Duma, cod BH 713 (Torokszentmiklos – distanță 154 km), tandem pe care se pare că au concurat porumbei de la toate cele trei persoane, conform raportului coordonatorului de program al FCPR.

În același timp, columbofilii Gârba Dacian, cod 2011 – BH 654 și Jimon Adrian, cod 2011 – BH 653, au format în 2012 un tandem Gârba + Jimon, BH 718, concurând pe același cod porumbeii care în 2011 au concurat de la locații diferite. Asta în conditiile în care taxele de asociație au fost mari pentru achitarea datoriilor pentru mașina de transport porumbei.

Persoanele enumerate mai sus vor fi prezente duminică, 28 noiembrie, la orele 16:00, împreună cu tehnicul de centru, Totoi Raul, pentru analiza Comitetului Director al Ac. „Voiajorul Bihor” și pentru a aplica sancțiunile propuse pentru fapta descrisă mai sus.

În același timp, s-a solicitat coordonatorului de program o filtrare a cipurilor electronice folosite de membrii columbofili bihoreni în 2011, pentru a se vedea daca sunt sau nu crescători și porumbei care au folosit aceste cipuri fraudulos în 2012.

Comitetul Director al Ac. „Voiajorul Bihor”

Adaugat pe 21 Oct 2012 de |  | 1,982 views

3 pareri la articolul “ȘEDINȚA COMITETULUI DIRECTOR AL AC. „VOIAJORUL BIHOR”, 19.10.2012”


  1. cip ph says:

    Pacat ca sa ajuns aici…problemele personale dintre dl Tunduc si corneliu trebuiau sa si le rezolve pe alta cale. nu mi se pare normal sa muti o cearta de pe net intro comisie de disciplina. suntem o tara democratica si ne putem exprima liber opinia. Noi cei care vizitam aceste site-uri si vedem tot mai des certuri si scandaluri, suspendari in acea asociatie…fara prea multe explicati,. sper sa fie reprimit Corneliu

    Pașca Bogdan, admin: Îți public comentariul, cu toate că nu meriți (știi bine de ce). Doar un lucru să-mi spui: Unde ai văzut pe acest site articole, cuvinte jignitoare etc., aduse la adresa lui Corneliu? Dacă intri pe site-ul lui, nu vezi altceva decât „gunoiul de Pașca” (colegi de asociație de fapt), „hoțul de Tunduc”, „perfidul de Lucaci”, etc… Plus că și-a injosit asociația în cel mai urât mod posibil! Sincer, pentru tot ce a făcut (și face), nu merită să plătească?

  2. cip ph says:

    Dragul meu Bogdan, era decizia ta daca sa publici sau nu…nu cred ca am jignit pe nimeni, eu mi-am spus doar parerea si cea ce se vede din fata calculatorului. Sa-ti rasp si la intrebare: sincer aici nu am vazut ceea ce tu susti, dar cuvantul gunoi tu il cam folosesti pe acel site si ti s-au publicat com chiar daca ai jignit. citeste cu atentie comentariul tau de pe acel site #21 si #25 si dupa care citestel si pe al meu #26(interviu cu Ilie Santea) O sa ma abtin sa mai comentez pe acest site. Din cate stiu ai 22 de ani, iti doresc mult succes in ceea ce faci, poate o sa ajungi si prin PH ca sunt destule materiale interesante si la noi in asociatie.

    Pașca Bogdan, admin: Pune-te in situația mea și vezi cum ai reacționa. Și nu vreau să crezi că nu ești binevenit aici, dar te rog, analizează bine situația înainte de a-i lua apărarea lui Corneliu!

  3. dax says:

    Era o placere sa citesc site-urile voastre.
    In acest moment aceasta cerata e penibila.
    La Corneliu pe site vad doar “nereguli” si “fraude”…aici vad doar sedinta clubului “x” si penalizarile pentru multimea vida.
    Idea e ca sportul columbofil nu castiga nimic,doar pierde oamnei,credibilitate.
    Trist.

Spune-ti parerea

*