voiajori

Definitivarea componenței lotului național „Clasa Standard” cu care România se prezintă la Olimpiada Columbofilă de la Nitra (Slovacia) se va face la Cluj-Napoca, în ziua de 20 ianuarie, orele 10:00, la Vila Diakonia, strada Ponorului, numărul 1.

La selecție participă primii 15 masculi, respectiv primele 15 femele cu norma olimpica din clasamentele individuale rezultate în urma arbitrării în Expoziția Națională de la Târgu Mureș, pe care le publicăm mai jos.

Porumbeii vor fi însoțiți de diplomele de participare în expoziția națională, care conțin și rezultatele în concursuri, cât și de certificatele veterinare care atestă sănătatea porumbeilor.

—————————————————————————————————————————-

CLASA STANDARD femele 1 an

CLASA STANDARD femele palmares

CLASA STANDARD masculi 1 an

CLASA STANDARD masculi palmares

CLASA STANDARD pe județe

—————————————————————————————————————————

N. Vlasie
Telefon Fix: 0264/443.337
Telefon Mobil: 0751/057.160

Adaugat pe 6 Jan 2013 de |  | 2,027 views

6 pareri la articolul “IMPORTANT!”


  1. Cristian says:

    Interesant este ca porumbeii mai multor asociatii nu au fost arbitrati la standard la Tg.Mures. intrebat dl.Vlasie a motivat ca boxele erau inchise si nu le-a mai deschis. S-au arbitrat doar porumbeii la cateva asociatii, banuiesc ca subiectiv, desi lotul asociatiei a fost bifat pe procesul verbal de predare.

  2. Cristian says:

    CLASA STANDARD
    CLASAMENTUL ASOCIATIILOR JUDETENE
    ( 5 M + 5 F )

    Locul 1 – CALARASI – 917.19 puncte
    Locul 2 – CLUJ – 917.13 puncte
    Locul 3 – BRASOV – 914.12 puncte
    Locul 4 – ALBA – 912.89 puncte
    Locul 5 – MARAMURES – 910.55 puncte
    Locul 6 – BUCURESTI – 909.88 puncte
    Locul 7 – BISTRITA – 905.34 puncte

    Comisia de arbitrii nationali:
    1. Vlasie Nicolae – Cluj
    2. Boros Gheorghe – Brasov
    3. Cososchi Mihail – Bucuresti
    4. Koncz Eugen – Covasna
    5. Matei Romulus – Cluj

    Atat doar, 7 judete au fost arbitrate la standard!!!
    Faceti si d-voastra legatura intre membrii comisiei de arbitrare si judetele carora li s-au arbitrat porumbeii. Nu e corect.

  3. MACOVSCHI MIHAIL says:

    D-le Cristian,numa un judet care a trimis un lot complet la clasa Standard, adica 5 masculi norma palmares si 5 femele norma palmares a putut sa participe in clasamentul pe judete la cat. STANDARD.Asadar numai cele 7 jud. au avut lotul de masculi si de femele complet conform normelor F.C.I.Probabil ca celelalte jud. nu au indeplinit aceste conditii si este normal sa nu apara in clasamentul pe judete,dar porumbeii lor au fost arbitrati si i-i intalniti in clasamentul individual atat la masculi cat si la femele.

  4. Cristian says:

    D-le Macovschi dupa Conferinta la dineu dl. Vlasie a venit cu rezultatele arbitrarii de la Standard. Eram la masa cu reprezentantii altor judete care s-au cautat si ei pe liste si nu s-au gasit. L-am intrebat pe dl. Vlasie si mi-a spus ca boxele erau inchise si nu le-a mai deschis. In lotul asociatiei noastre era si un mascul care fusese vicecampion in 2010 la standard si acum arata “beton’ insa nu a fost arbitrat nici la echipe nici la individual. La urmatoarea conferinta voi propune ca clasa standard sa nu mai fie sponsorizata de FCPR intrucat este foarte subiectiva si nu are legatura cu Asociatiile membre FCPR.
    Cum poti numi un campion national cand au fost arbitrati porumbeii doar de la cateva judete?

  5. MACOVSCHI MIHAIL says:

    D-le Cristian,d-stra poate aveti perfecta dreptate dar dupa cum stiti,porumbeii care au fost propusi de fiecare jud.pentru clasa Stendard,trebuiau arbitrati la nivel de Expo.jud. sau As.jud.cu conditia sa cumuleze un total de 91.50 pct.Multi din acei porumbei poate au fost arbitrati dar daca au avut un punctaj mai slab de 91.00 pct. ei nu au mai fost trecuti pe clasamanul final pe care cred ca i-l aveti si d-stra.La masculi norma olimpica au fost punctati 34 de masculi,ultimul al d-lui ROSCA VALERIU-BN-cu 91.00.La femele norma olimpica au fost punctati 32 de femele ultima a d-lui ROSU GHE.-BV.-91.00 pct.Asadar porumbeii care au cumulat un punctaj sub 91.00 nu au mai fost trecuti pe listele care au constituit clasamentul individual.

  6. Marius Tunduc says:

    Conform deciziilor, porumbeii bifati pentru arbitrare nu se sigilau iar arbitrii gaseau custile goale.
    Daca a fost altfel ….??? Nu stiu.
    Problema este una complexa, cu arbitrarea asta la nationala si cu re-arbitrarea de acum.
    Raman la parerea ca Expo Standard ar trebui separat acum si arbitrajul o singura data, si fiecare judet sa aduca lot (cei care doresc).

Spune-ti parerea

*