voiajori

Columbofil.net va organiza o licitație caritabilă în scopul strângerii de fonduri pentru construirea unei noi crescătorii pentru colegul căruia i-a ars crescătoria, Vlașin Gavrilă.

Deja sunt câțiva crescători care oferă porumbei de excepție pentru această licitație. Dl. Darius Iușan oferă un porumbel excelent, la fel și dl. Bibi Ștefănescu, tandemul Stanescu+Dobre intind si ei o mana de ajutor.

Dl. Călin Habaci, de la Vladimirescu, AR, este și dumnealui unul dintre cei binevoitori, oferind un frate bun cu porumbelul care a obținut locul 12 la Cupa Europei.

Dl. Călin face un apel pe această cale către colegii Marius Tunduc, Onodi Vasile, Ionuț Burcă, Marta Daniel, Stan+Ilie și Zeno Steibinder să ofere fiecare câte un porumbel de calitate.

Scopul nostru e ca pe mijlocul săptămânii viitoare să putem lansa o licitație cu aproximativ 10-12 porumbei de top, iar toți banii obținuți vor fi transmiși dlui. Vlasin Gavrilă.

Vă reamintim că dl. Vlașin are probleme foarte grave de sănătate. Pe lângă toate acestea, crescătoria și porumbeii i-au ars în întregime săptămâna trecută. Toate detaliile le aveți mai jos.

Incendiu la Bistrita!!


Iubeste-ti aproapele
Oare eu aș putea ?

Adaugat pe 23 Feb 2012 de |  | 3,816 views

Spune-ti parerea

*