voiajori

In acest week-end sfant, FCPR incepe sezonul competitional in cel mai puternic campionat columbofili din Romania. Conform deciziei Tribunalului Bucuresti, mentionata in Statutul FCPR, FCPR organizeaza Campioantul National Columbofil cu Porumbei Voiajori al Romaniei.
8.172 de columbofili, posesori de ceasuri electronice sau mecanice si identificabili in Programul National de Clasamente si pe site-ul FCPR, se vor intrece in cea mai puternica competitie din Romania columbofila. Peste 500.000 de porumbei se vor intrece pentru ca in final unii dintre ei sa ajunga pe podiumul national si in lumina reflectoarelor de la Tg. Mures.
Rezultatele obtinute in cadrul FCPR sunt cele care vor da si reprezentantii Romaniei la manifestarile internationale care urmeaza – Cupa Continentala si Olimpiada.
La acest nou inceput de drum FCPR ureaza membrilor asociatiilor afiliate un sezon reusit, concursuri frumoase si fie ca cei mai buni sa castige!!!

Adaugat pe 3 May 2013 de |  | 2,487 views

2 pareri la articolul “FCPR INCEPE SEZONUL COMPETITIONAL”


  1. Marius C. says:

    Bafta tuturor!!

    Bafta sucevenilor si celor care zboara alaturi de noi maine la prima etapa de la Sighet!!

  2. Maier Vasile-Cluj-Napoca says:

    Succes tuturor columbofililor in 2013.Iar colegilor de la Cluj mult noroc ,etape reusite,cu pierderi minime si clasari de top.

Spune-ti parerea

*