voiajori

Multumesc  lui Manea Ioan si admin-ului 3 pt acest frumos montaj video.

VIZIONARE PLACUTA.

Adaugat pe 7 May 2013 de |  | 4,729 views

12 pareri la articolul “Imbarcare Centrul Alesd + lansare Concurs nr. 1 Torokszentmiklos -by A.C. Voiajorul BH. (F.C.P.R.)”


  1. Fam.Lucaci says:

    Vlad, va felicit pt munca care o faceti, deasemenea ma bucur ca l-ati coptat si pe Manea, la voi in echipa. Manea e un om priceput, care poate face lucruri faine. Cat despre lansare… SUPER.

  2. Blaga Sorin says:

    frumos videoclip felictari realizatorului.Centru Alesd un centru in care majoritatea columbofililor sunt tineri cu mari perspective si sperante de viitor,tineri care au inteles ca doar impreuna si cu prietenie poti practica acest sport minunat si cu putina rabdare apar si rezultatele.Mult succes membrilor columbofili din cadru centrului Alesd.

  3. Laurentiu T says:

    Melodia de la sfarsit e cumva dedicatie pt prietenul vostru vesa corneliu? 🙂 frumos videoclip. Bravo voua baieti!

  4. Traian Bratu says:

    nashpa finalu…..nu mi-a placut….aici nu a fost asfalt….dak aveati si voi porumbei cu lansare in stil cartitza ca si dl visa acum erati jmecheri….asa…..o lansare obisnuita……hmm

  5. IONUT says:

    Felicitari!!!

  6. flavius says:

    ma baieti sunteti zero ma copiii. Nu a dormit nimeni in iarba ca si boschetarii. Sunteti slabi, fara daruire, ma baieti. Ala nebun a durmit in boscheti si l-a pus pe nazdravanu celalalt sa-l filmeze cum doarme in boscheti.
    Ma baieti ala e si inginer. Sunteti slabi ma baieti.
    Sa revenim la lucruri serioase
    Felicitari pentru ceea ce incercati sa realizati. Se vede ca munciti la site-ul vostru. Eu ma bucur cand vad printre columbofili astfel de tineri ambitiosi si cu capul pe umeri. Te cunosc atat pe tine Vlad de la expozitii, cat si pe Corneliu din acelasi cadru.
    Nu are rost sa discutam mai mult.

  7. Oprea E says:

    se pare ca comisia NU ISI FACE TREABA nu sunt verificati porumbei !!!

  8. george says:

    asa i romanul,stie doar sa judece si sa gaseasca nod in papura,rusine…

  9. Bogdan says:

    Faceti odata clasamentu ala la Bihor !

  10. admin1 says:

    @ bogdan
    Poti spune asta si intr-un mod mai politicos.
    Daca ai observat, centrul Alesd a avut gata clasamentul marti imediat dupa desigilare. Centrul Oradea la fel. Beius-ul e aproape gata. Mai ramane Careiul care a avut ceva probleme cu un cablu de transfer date.
    Ce e asa mare graba? nu ies punctajele?
    Urasc columbofilia pe zi ce trece tot mai mult!

  11. ioan says:

    pai da,noi stim sa dam cu bita,vad ca tot mai multi sufera de sindromul,,…V…,,.nu inteleg?, unde i bunul simt,respectul,sunt oameni care vor sa faca ceva bun si frumos pt columbofilia romana,macar nu le puneti bete in roate,daca oricum nu i ajutati.

  12. Laurentiu T says:

    Defapt voi nu ati inteles ca dl Bodgan v’a dat un ordin, semnu’ exclamarii la sfarsit. Tre sa faceti ceva neaparat, il tot intreaba porumbeii si nu stie ce sa le spuna.
    @bodgan, eu zic ca daca nu e gata in 5 minute…………….mai asteapta 5 minute si daca nici atunci nu e gata, ………………….mai asteapta.

Spune-ti parerea

*