voiajori

De azi inainte, site-ul columbofil.net are un administrator in plus. Aceasta decizie a venit datorita timpului meu liber foarte limitat de cand am preluat site-ul. Grija si preocupara mea fata de proprii porumbei a scazut considerabil; concursul de Budapesta din weekend-ul trecut, unde am avut cele mai dezamagitoare rezultate de cand concurez cu porumbeii, m-a facut sa caut pe cineva capabil si priceput intr-ale tastaturii. Cunostintele mele IT sunt limitate, iar acesta a fost inca un motiv in plus sa caut pe cineva MULT mai priceput. L-am contactat telefonic pe Pasca Bogdan, fostul-actualmente-actualul administrator al acestui site. L-am contactat pe el prima data sa ii propun acest lucru din mai multe motive. Unul dintre ele este acela ca se pricepe foarte bine la tot ce inseamna IT, PHOTOSOP, PRELUCRARE VIDEO, etc. Unii poate mă/ne vor condamna pentru decizia luata de mine (Vlad), Paul si Andrei, dar eu sunt convins ca prin aportul lui Bogdan site-ul va avea o ascensiune importanta si veti avea la dispozitie mult mai multe materiale informative de calitate la dispozitie, aici pe site-ul nostru.

Asadar, Pasca Bogdan e din nou in echipa columbofil.net. Cu cat suntem mai multi, cu atat putem aduce mai multe noutati in timp real pentru dvs., vizitatorii nostri.

Speram sa fiti placut surprinsi de ceea ce columbofil.net va pregateste pentru un sezon 2013 care se anunta de pe acum INCENDIAR.

Cu deosebita placere,

Vlad.

Adaugat pe 16 May 2013 de |  | 1,494 views

3 pareri la articolul “Site-ul columbofil.net si-a marit echipa cu un ,,nou” membru.”


  1. Cornel Hava says:

    Bogdan, bine ai venit, baieit si daca’ti fi 100 numa faceti treaba, ca faceti treaba buna pana amu…..sa vad ce ne pregatiti…..bafta in continuare si vant in pene

  2. Pașca Bogdan says:

    Mulțumesc! Sper ca revenirea mea să fie de bun augur și împreună să fim cea mai bună echipă din mass-media columbofilă română.

  3. admin2 says:

    Bogdan, bine ai (re)venit in echipa noastra…

    Paul

Spune-ti parerea

*