voiajori

Incepand de azi inauguram rubrica „CASCADORII RASULUI”. Aici vom publica acele aspecte din sportul nostru preferat care trec de domeniul ridicolului.

Pentru azi: Singurul „club” care ofera concursuri internationale reuseste doar sa trimita porumbeii la aceste concursuri, pentru ca se pare ca acestia ….. nu se mai intorc.

Va prezentam azi cel mai scurt clasament din istorie:

http://www.pigeonsplanet.ro/race_system/frame_show_race.php?race_id=5

Felicitarile noastre celor care au renuntat la concurenta puternica si la concursuri cu mii de porumbei pentru a concura singuri. Ciudat este sa concurezi singur si sa ajungi al … doilea.

PS: Baieti, puteti sa multumiti celor trei ingineri din Romania si celor din Ungaria pentru frumoasele incubatoare cu care va duceti porumbeii! 🙂

Adaugat pe 1 Jul 2013 de |  | 4,932 views

38 pareri la articolul “CASCADORII RÂSULUI – PLECĂRI DE TOP, SOSIRI…?”


  1. bica says:

    Nu stiti cine este loc 1 echpa ?

  2. bica says:

    echipa

  3. shogun says:

    Where is mister Luțaș??? :))

  4. savu says:

    Cine este nenea din poza? organizatoru ?

  5. oradea mare says:

    Se pare ca delegatul a avut un accident cerebral cand a vazut porumbeii morti in masina. To de pe surse locale se pare ca cei doi porumbei din clasament au fost adusi de un sofer de tit care ia gasit ca faceau autostopul.
    Pentru acest motiv au ajuns atat de repede acasa ca altfel faceau ca si de la londra 13 zile pt 1600 km deci 123,08 km/zi, adica o medie de 100 m/minut

  6. nebunu de la stei says:

    Statistic vorbin si eculuberand este asimtomatic sa vorbim atat de repede de succes si este relativ normal sa privim adevarul din unghiul decentei morale dusa pana la limita adulterului verbal care este folosita de liderii vremelnicii ai columbofililei degradante practicata de aceste lipitori feceperiste care nu sunt capabile sa oranizeze concursuri decente inspre folosul celor saraci a carora este de fapt acesta pasiune accerba.
    Este gretos sa cuantificam fizic si metaforic reusita clubului nostru insa va invit dragii mei colegii sa privim in urma cu 50 de ani la colegii nostrii feceperisti si veti constata o situatie uluitoare si profunda: erau in aceiasi situatie.De la viteza li se intorceau spastic 30% dintre porumbei de la fond cam 15% si la cursele de mataon li se intorceau 1 – 2 porumbei.
    Asadar va invit sa privim inainte cu mandrie pentru ca peste fix 50 de ani vom si NOI in situatia lor fericita de azi si vom putea anunta sosirii in prima zi chiar si de la etapele mai lungi.
    Stiu ca la prima vedere vi se pare mult insa sa nu uitam de Einstein si de teoria lui care a revolutionat industria audio-tv, si prin maretia gestului si splendoarea afirmatiei ne da sansa ca poate in 2 – 3 ani cineva sa atinga viteza luminii, poate chiar super-containerul nostru gadit pentru viitorul glaciar cand vom avea nevoie de caldura si cand cotainerele geraldy vor fi adevarate congelatoare, ei bine statistic si eufemistic vorbin DA este posibil ca prin niste adaptari inteligente la care ma gandesc de cateva zile mai ales dupa ce am esuat cu sistemul de smsmuri gratuit am mai mult timp. deci sa revin, DA este posibil sa inventez chiar eu un astfel de sistem care ne va perimite sa atigem viteza luminii si sa ne teleportam in viitor peste 50 de ani cand rezultatele muncii noastre vor fi la zi.
    Stiu ca este greu si daca sunt persoane potente financiar sau si altfel (sunt barbat) care doresc sa se implice in acest sistem care va multi-revolutiona lumea si columbofilia ii astept sa-mi scrie la spitalulnucet@pacat.ro

    In incheiere vreau sa le spun bravilor mei colegii de club ca sunt mandru de ei, ca sunt fericit, nu e lucru mare sa gasesti atatia oameni adevarati capabili sa se sacrifice sa-si piarda porumbeii si mai mult sa inceapa un astfel de proiect ambitios cu o finalitate atat de lunga.Suntem precum chinerii cu zidul chinezesc dar vedeti ca si ei au reusit.
    Cu atat mai merituosi sunt crescatorii in varsta ca si campionul vestului, absolute master chef, the best of the best de la Oradea, de a carui munca inceputa azi se vor bucura probabil nepotii lui.
    Va multumesc ca existati, astfel existenta mea anosta la 35 de ani stand cu parintii si-a gasit un sens.
    Va astept pe toti in cateva luni sa ne imbarcam pentru 2063
    Al dumneavoastra vesnic (de-oi traii atata) ….
    PS.Sa nu-mi raspundeti ca vine infirmierul

  7. savu says:

    a fost un concurs rustic ))))))

  8. fam lucaci says:

    Raspuns, pt com. 3 LA GARA, PE PERON.

  9. Lucian says:

    Cand se incheie concursu ?

  10. beius says:

    Daca aveti porumbel sosit trimite datele prin sms la numarul 903.

  11. mures says:

    Daca ma inscriu la voi pot duce porumbel(i) in olimpiada ?

  12. Vasi says:

    Sigur au fost inghesuiti pe boxe altfel nu se explica acest succes.

  13. iuli says:

    nu mai vorbiti fratilor ca si voi tot in aceeasi rubrica va incadrati cu concursurile cu lansare intarziata din zona de vest din anul 2012 si multe altele……..

  14. marius says:

    in curind o delegatie guiness book va sosi la stei pt omologarea acestei reusite de exceptie.numai niste profesionisti puteau reusi una ca asta.felicitari!

  15. cosmin says:

    DIN LIPSA DE RESURSE PENTRU RESTUL ETAPELOR DIN PLANUL DE ZBOR S-A LUAT DECIZIA DE A VINDE PORUMBEII IN PIATA LA MONOR.CEI 2 SOSITI ERAU ATAT DE URATI INCAT NU I-A VRUT NIMENI SI LE-AU DAT DRUMUL.ASA AU AJUNS ACASA TRIUMFATORI CEI 2 MAGNIFICI.

  16. alin says:

    Cornelus Foame-n gat a innebunit lumea cu promovarea asta cu clubul ala de maraton cu concurenta puternic dar se pare ca Cornelus Foame-n gat promoveaza defapt Moartea prin axfisiere. Acu am inteles cum e cu concurenta puternica ceva in genul Auschwitz care rezista mai multt. Bravo bolovanule

  17. ucp-ist beiusan says:

    oare mai avem centru de imbarcare pt URMATOAREA ETAPA DE ANTRENAMENT?

  18. PIRVU ALIN says:

    bai oamnei buni transformati si site ul acesta in unu de cancan…sunt curios la voi cand se intampla una dasta cine mai rade…si de noi radeau cei de la fcpr PH ca a fost dezastru la Nikolaev(fond) si se pare ca weekend trecut ei au avut 2 dezastre la pret de unu acestea fiid urziceni(demifond) si BRNO( maraton) crede ti ca roata nu se intoarce???…si cei care se cred atat de superiori macar sa si scire numele complet…ca vezi Doamne ei le stiu pe toate doar sunt superiori…mai puneti STOP ca nu se ajunge nicaeri cu mizeriile astea….

  19. UNGUREANU CEZAR says:

    Com 18 are dreptate mare!!!!!
    Vede-ti-va fratilor de pasarile voastre si nu mai radeti de altii ca sigur nu a-ti vrea sa fiti in locul lor, cu asa pierderi….
    Pacat de initiativa….
    Sper sa nu se ajunga si aici ca pe rrp…cu subiecte
    mizerabile…..
    In rest MULTA BAFTA !!!!!
    UNGUREANU C.A. + BOZU – SUCEAVA.

  20. Laurentiu T says:

    Aia care n’au mai venit is in Spania la capsuni, astia 2 au fost prinsi si deportati in beius “citi”

  21. Nana says:

    Cat costa un pui din locul 1 ?

  22. fam. Crisan says:

    comentariu 8 ce face Gabriel in gara asteapta trenul sau porumbeii ?

  23. cosmin says:

    intr-adevar,roata se invarte,nimic nu e la intamplare in acest sport asa cum nu este nici acest articol.prietenii stiu de ce.pacat de porumbei!

  24. SONYYY says:

    Ati citit ce poate scrie bolnavu? Mai baiatule mai e putin si o sa zici ca e tunduc de vina pentru catastrofa voastra. NU ma sunt de vine masinile voastre de cacat si incubatorul vostru si ala din ungaria.
    Cat priveste orientarea ta sexuala cunoastem cu totii? Te intreb public ceva: daca chestia cu mitingul de protest pe care o promovai impotriva fcpr nu a iesit, si daca tot esti pasionat de mitinguri ai participat sau vei participa la gayfest anul acesta?
    Despre articolul de aici, jos palaria. AM ras de mam spart. Si poza e bestiala

  25. Cornelya says:

    pentru com 24 sonyyca,da am participat.de ce intrebi ?

  26. Vizitator says:

    Se pare că l-ați deranjat rău pe acest băiat cu articolul vostru. Sincer să fiu mi-a plăcut și mie. Prin publicarea articolului ar trebui să-și dea seama că roata e rotundă și se învârte. Acum e rândul lor să fie batjocoriți cum nu de mult o făcea Corneliu cu foști lui colegi. Cu regret spun că își merită soarta!

  27. bogdan says:

    Intrebare pentru Dl Lucaci. Ce face in gara Dl Lutas sa nu spui ca vrea sa se arunce sub tren ?

  28. Ioan says:

    Si eu am ceva intrebari pentru conducerea clubului Maraton Transilvania
    – dupa aceste doua maratoane cati porumbei sunt de toti care mai au sanse la categoria AS maraton ?
    – se poate sa organizati maratonul trei cu nemilosul numar de 2 porumbei + 2 crescatori ?
    – si la voi se claseaza 20% din procentajul angajat in concurs ?
    – cum se calculeaza 20% din 2 porumbei si 2 crescatori la urmatorul maraton ?

  29. fam lucaci says:

    D-le Bogdan, cum sa sara sub tren, din cauza ca n-au venit porumbeii? Fii serios domne, d-l Lutas e un om cu capul pe umeri, un om care poate “sa fie in orce functie, inclusiv presedinte”. Acest domn, casier la maraton transilvania, a mers in gara sa vada cum se dilata sina de cale ferata, la temperaturi mari, sa-si faca o impresie, sa vada cum a reactionat porumbeii lor in momentul in care containerul a inceput sa se dilate. Poate la ultimul maraton, nu vor mai baga porumbei maturi, ci vor incerca direct cu oua, sa participe la maraton, poate au sanse mai mari. Oricum UN INCUBATOR ARE ROLUL SA SCOATA PUI, IAR UN CONTAINER MARCA GERALDI, SA TRANSPORTE PORUMBEI LA MARATON, SI DIM NOU SA TRANSPORTE, SI A DOUA SI A TREIA OARA, DEOARECE PORUMBEII DE LA VOIAJORUL BIHOR, NU SUNT PORUMBEI “DE UNICA FOLOSINTA” va salut. Apropo, pt com 22 d-l acela, deacum inainte va astepta trenul numit “A DOUA SANSA” care se pare nu va mai opri in gara ORADEA, nici pt. dumnealui, nici pt alte cateva persoane. POATE SA VINA LINISTIT ACASA, IN GARA E CALD, SI NU MAI EXISTA SPERANTA.

  30. vio says:

    Parca a presimtit Lutas ca urmeaza sa fie foarte dezamagit la maraton din motiv ca toata iarna a scris cu numele ,un bihorean dezamajit,

  31. dudu lutas in flacari says:

    Sunt eu dudu. Stau in gara si astept pana la anu trenu. Nu vreau sa plece fara mine! Mai am cateva luni de suspendare. Daca pierd trenu ma las de porumbei ca nici macar de la fond nu imi vin. Ma bate si betivu. IERTARE!

  32. am telefonul inchis am pierdut loc 9 as maraton tineret says:

    da da dezamagit a fost si a ramas de asta iarna si pentru mult timp ramane tot asa adica dezamagit total.

  33. Campion says:

    En Titre este suparat rau pentru acest articol se poate observa prin varietatea de articole scrise din vacanta in care se afla. Un concediu nasol cu nervii intinsi la maxim. En Titre nu gasesti acolo la Londra dis-to-no-calm ?

  34. siminic says:

    Gay&lesbian pride festivals
    One of Europe’s most dynamic and popular pride celebrations, London Gay Pride officially takes place in late June – the dates this year are June 25 to July 02, 2013. It’s one of the most well-attended such events in the world, drawing more than 500,000 participants.
    Numerous gay clubs, hotels, pubs, and restaurants will also be holding events and offering special promotions during London’s Gay Pride.

    Nu cunosteti pe nimeni care in aceasta perioada a fost in vacanta si plecat din tara ?

  35. Entitre says:

    ĂĂĂĂĂĂĂ…. NU ȘTIU!!! CINE? CINE?

  36. admin1 says:

    Va rog incetati cu jigniri si comentarii aiurea. La primul comentariu jignitor inchid topicul.

  37. siminic says:

    Nici eu nu stiu cine. Credeam ca stiti voi un gay sau o lesbiana ceva cu mainile epilate.
    Cand se poate studia clasamentul final la acest concurs grozav ?

  38. Cornelya says:

    nesimtitilor cum va permiteti ? nu am voie sa imi iau concediu cind e luna gaylor ? e ce sa fac daca asa sa nimerit eu sint de vina ? daca imi place ?