voiajori

Salutare tuturor vizitatorilor acestui site! Numele meu este Apostu Catalin, sunt din orasul Panciu, jud Vrancea, membru la Asociatia Columbofila Milcovul Vrancea din cadrul FCPR.

As dori ca prin intermediul acestui site sa reusesc sa vand porumbeii din crescatorie deoarece sunt nevoit sa imi continui studiile de doctorat la Iasi
si acest lucru implica sa ma mut acolo. Crescatoria cuprinde un numar de aprox 70 de porumbei. Pasarile au fost jucate la concursuri de fond si maraton deoarece celelalte categorii nu se joaca in zona. Ca origini acestia sunt din porumbei cu rezultate bune si foarte bune la Fond si Maraton din crescatoriile: Rotaru
Marian-Rastoaca VN, Iorgu Marian- Dambovita, Braia Edward-Marasesti VN, Alexandru+Matei-Braila, Adam Victor- Focsani, Mocanu Vasile- Rastoaca VN.

Nu m-au interesat liniile si hartiile cand am achizitionat pasari ci am cautat ca parintii lor sa fie foarte buni zburatori sau reproducatori. Pentru cei care m-au intrebat de linii le-am raspuns ca imi place sa zic ca sunt din “linia care se trage dupa fiecare sfarsit de sezon”.

Multumesc pentru atentia acordata si pentru cei interesati am realizat un album foto unde pot fi vizualizati toti porumbeii din crescatorie.

Acesta este: http://catalistu.sunphoto.ro/ .

Va astept la 0753/567.285 – Cosmote sau 0752/545.692 – Orange pentru orice discutie.

Adaugat pe 12 Aug 2013 de |  | 1,597 views

Spune-ti parerea

*