voiajori

Comitetul de organizare a decis ca anuntarea porumbeilor de la etapa Jihlava sa se sisteze incepand cu ora 14:00. Cei care doresc o pot face in continuare. Aceasta masura s-a luat datorita timpului mare de asteptare a porumbeilor si datorita faptului ca sunt sositi Porumbei pentru cea mai mare parte a premiilor.

Adaugat pe 15 Sep 2013 de |  | 2,274 views

10 pareri la articolul “Sistare anunturi derby Jihlava”


  1. ilie says:

    DOMNILOR VESTITUL HABACI CALIN NU A CONCURAT LA FOND

  2. fam lucaci says:

    Domnilor organizatori, faceti anuntul la ora 15.30, ca incepand cu ora 14 nu se mai anunta pasarile, vi se pare corect? Trebuea anuntat ca incepand cu ora 15.30 porumbeii care sosesc nu mai trebue anuntati. Sunt crescatori care nau facut anuntul corect, sunt curios vor esi din clasament? Pt. domnul Ilie, d-l Habaci a participat la acest concurs, cu un lot bun de porumbeii, si care aratau bine, in special cuca din spusele d-lui Burca, la reclemare in Oradea.

  3. florin says:

    stickerele au fost prea grele 😀 pentru porumbei lui

  4. nelu s says:

    Lucaci, la Habaci cuca a venit prima

  5. Fam.Lucaci says:

    Stie Burca ce vorbeste. Nu la intamplare a luat atatea premii, dupa parerea mea cel mai bun columbofil din zona de vest, CARE CONCUREAZA.

  6. admin1 says:

    Lucaci Ionut – citeste regulamentul si vei vedea ce scrie acolo despre anuntarea porumbeilor la etapele de fond. Anuntul a fost postat la ora 13:58….. nu mai vorbi aiurea si induce lumea in eroare….. iti dau si dovezi ca asa a fost la desigilare. Daca vrei le punem si aici.

  7. Fam.Lucaci says:

    Domnule administrator, hai sa-ti spun ce scrie: la fond se anunta porumbeii doar in ziua 1, dar avind in vedere ca in judetele:Bihor, Arad, Baia Mare, Caras Severin, nu au intrat porumbei sambata, ci doar duminica, ziua unu de concurs se socoteste a fi duminica. Deci d-le administrator, va rog cititi regulamentul, si apoi va dati cu parerea. In a-l doilea rand la ora ;13:58″ nu s-au terminat premiile. Mi se parea normal ca fiind o ETAPA SPECIALA DERBI CU MACEL, unde fiecare dintre noi am stiut ca ne trimitem pasarile la provocarea suprema :SUPRAVETUIRE” trebuea sa se lase anunturile pana se inchee cu premiile cel putin. Dar ce sa faci, cand la unii nu sunt pasari sosite, sistam anunturile sa nu vada tara c-am jucat, si nu suntem capabili sa prezentam o pasare sosita. Felicitari pt. Lotarel, ca a fost capabil sa bata, cu 30 de km in spate, si mai ales ca sunt unii care au venit in prima linie si dupa 4 zile de concurs n-au nici o pasare. FELICITARI LOTAREL.
    In regulament e negru pe alb ..Se anunta doar in ziua 1. Nu scrie nicaieri ca daca intr-un judet nu sosesc porumbei in prima zi vor trebui anuntati in ziua 2. Pentru mine e suficient .
    Nu cred ca e nevoie sa bati apropouri la faptul ca Marius si-a mutat porumbeii la Oradea. La o etapa cu puii are 22 de pui in top 100. De la noi din zona NU AI SANSE LA ETAPE NORMALE SA CASTIGI. Mai ales ca au venit si baietii din Salonta cu noi. Lotarel a avut noroc si vointa. 80% din columbofilii din Oradea daca se muta sa concureze de la Alesd SE LASA DE PORUMBEI.

  8. Habaci Calin says:

    Buna seara carcotasi,AM FOST PLECAT IN CONCEDIU IN SPANIA 3 SAPTAMINI,azi am venit.
    Am 4 pui veniti cu inele derby am avut un pui sosit mai repede ca si cuca dar cine sa ocupat de porumbei mei cit timp am fost plecat nu se pricepe la porumbei,a lasat usa deschisa la maturi fiind in aceiasi voliera cu pui si a intrat in boxa maturilor,gasind acest pui cu seria 1001669 “saly” mult mai tarziu din pacate pt mine,pt ca a intrat intre orele 8 – 10 dimineata,cit a fost usa deschisa.
    Am angajat 14 pui fara nici un antrenament,fara nici o pregatire,au primit porumb grau si florea,si au avut si probleme respiratori.
    Am rugat pe Burca Ionut sa mearga la mine sa vada ce probleme am la pui si au dat antibiotice pt cai respiratori,pt ca erau foarte grav.
    Din 14 pui m-i sau intors 4 ” chiar asa cu probleme de sanatate,nepregatiti,nehraniti,nu antrenati pt aceasta etapa grea.
    Vreau sa felicit castigatori acestui concurs foarte greu,catastrofal pot sa spun.
    Sper ca pe viitor sa n-e gadim mai mult la pui decat la ambitile nostre exagerate.
    FELICITARI CASTIGATORILOR.

Spune-ti parerea

*