voiajori

In acesta seara, (24.05.2013) s-a dat startul licitatiei in care eu ofer 9 pui din porumbei originali Kipp und Sohne, Menne und Tochter, Freialdenhofen & Sohne, Koers Karl Heinz, Emiel Denys etc…

Parintii puilor sunt cumparati  direct de afara sau prin intermediul licitatiilor de la Expozitiile Nationale. In compartimentul de reproductie momentan am 13 perechi. Marea majoritate a porumbeilor sunt cumparati de la crescatorii de top ai ultimilor ani la maraton din Germania. Porumbei cu sange Aarden.Acesti porumbei care imi formeaza lotul de reproductie au fost alesi “la mana” si astfel am reusit, cred eu, sa am un compartiment de reproductie  valoros. Sper ca rezultatele sa dovedeasca acest lucru in scurt timp.

Achizitia acestui lot de reproductie a durat din 2008 pana in iarna care a trecut. Porumbeii achizitionati in 2008 (iarna) deja au confirmat atat in crescatoria mea cat si in alte crescatorii.

Primele rezultate au inceput sa apara inca din aceasta toamna de la concursurile cu puii.

Am inceput cu 40 de pui si i-am concurat la 5 etape pe toti. Pe centrul Alesd am reusit sa ocup de 4 ori locul 1 din cele 5 etape.

La etapa nr. 6 Derby Jihlava am reusit sa ocup loc 1 pe judet. Asadar un total de 5 x loc 1 pe centru si judet din 6 etape.

La toate aceste etape viteza castigatorului a fost sub 1160 m/ minut.

Se termina marti 01.10.2013 la ora 21:00

Pentru alte detalii:   fildan_wlad13@yahoo.com sau contact@columbofil.net

Adaugat pe 1 Oct 2013 de |  | 2,187 views

Nu se accepta pareri.