voiajori

Desi am hotarat sa nu mai angajez pui la nici o etapa in acest sezon mi-am incalcat propriile “reguli” si am angajat 3 pui pentru etapa Nitra. Am angajat inca 3 pentru Berlin. Alti 4 pui pentru Berlin dar ai tandemului meu din acest an Iabloncic Iaroslav (Fildan + Iabloncic). De la ultima etapa asteptarile nu sunt prea mari dar totusi…. incercarea moarte n-are.

Am primit cu mare drag vizita a 5 columbofili din imprejurimile Alesd-ului care au dorit sa asiste la sosirea puilor de la etapa de Nitra. In timp ce eu faceam curat la porumbei discutam despre sezonul BUN pe care am reusit sa il incheiem, noi, columbofilii Alesdeni.

La ora 14:38 primesc un telefon de la un columbofil din Oradea in care mi se spune ,, mi-a venit favoritul de la Nitra. Mai are si  X 3 sositi.”

Imi fac calcule si……. estimez ca in jurul orei 15:10 sa-mi apara si mie ceva….

La ora 15:01 imi sosesc 2 din cei 3 pui angajati. Dupa cateva minute bune imi soseste si cel de-al treilea pui. Procentaj de 100%.

Desi am luat bataie de la columbofilii din Salonta… bucuria de a-mi astepta si vedea puii sosind acasa nu mi-o poate lua NIMENI!!!

Desi unele evenimente columbofile de sambata mi-ar permite si da dreptate sa mediatizez un mare scandal columbofil nu o voi face, nu-mi sta in caracter.

Pentru cei care stiu ce inseamna concursurile cu porumbei v-as ruga sa studiati atent TOATE clasamentele finale sau provizorii ale acestui weekend si veti ramane surprinsi sa constatati ca SE FURA FARA NESIMTIRE.

Asteptarea puilor de la Berlin continua…..si va continua mult timp de acum inainte……

P.S. In curand va voi prezenta cativa porumbei extraordinari de buni din zona Alesd – cea mai grea zona din judet.

Vlad Fildan.

Adaugat pe 30 Sep 2013 de |  | 2,600 views

10 pareri la articolul “O zi de relaxare….”


  1. Alin Rosu says:

    Felicitari Vlad pt etapa de Nitra.Nu este usor sa
    te bati intr-o competitie cu unii care au cu mult distante mai mici decat altii.Si eu pot spune ca am cea mai grea zona din judet ,si stiu ce inseamna sa fi la capat de linie.Felicitari inca o data!
    Multumesc Alin.
    Aseara chiar am vrut sa scriu un comentariu la articolul aparut pe porumbei.ro despre rezultatele tale, in care sa te felicit pentru rezultatele obtinute in acest an.
    De fapt am scris comentariul si l-am sters….. Acolo chiar specificam ca sunt uimit de rezultatele obtinute de tine dintr-o zona EXTREM DE DIFICILA.
    Tin sa te felicit. Ma bucur enorm pentru tine. Bafta in continuare.

  2. Popic says:

    Da,este o bucurie enorma sa vezi ca-ti vin pasarile acasa(munca).Felicitari si succes la Berlin.Am o rugaminte,sunama pe nr 0748636384 sau lasa nr tau.

  3. lau cs says:

    locul 1 Nitra se pare ca e la Caras(cea mai mare distanta-444km)-Burciu Daniel. felicitari!

  4. UNGUREANU CEZAR says:

    Felicitari si sa speram ca o sa fie ceva constatari si de la Berlin !
    Numai bine!!!

  5. Vlad,
    Nu stii la cat a avut si Kovacs Ioan Csaba porumbel la Nitra. Stiu ca la Salonta au avut la 14:01:54 (Oros) si 14:02 Kertmegi. Eu am avut la 14:33.
    Mersi.

  6. Felicitari pentru sosirile bune, eu am un procentaj mai slabut, putin peste 50%.

  7. Alin Rosu says:

    Multumesc Vlad! Tocmai de aceea te inteleg foarte bine cand este vorba de zona grea deoarece la fel am si eu,dar cu multa munca,rabdare si porumbei buni cred ca se pot face rezultate si in zonele mai grele si cu multi km in spate fata de ceilalti crescatori.Vlad iti doresc mult succes in continuare si sa ai parte de astfel de bucurii cum ai avut la Nitra si in continuare.

  8. PISLARU says:

    FELICITARI VLADUT MULT SUCCES BAFTA SI TOT CE ITI DORESTI IN VIATA

  9. admin1 says:

    Multumesc pentru felicitari tuturor.
    @ Andrei – Nu stiu la ce ora a avut Kovacs. Ma interesez maine.
    Sper sa fiu in primii 10 pe concurs ca atunci trec pe loc 1 viteza pui :)))

  10. adi furlan says:

    felicitari.PS:la Berlin mai asteptam!

Spune-ti parerea

*