voiajori

Primul Fond Pui International  trambitat pe site-ul de casa al UCP Beius s-a desfasuta sub auspiciile unui meci intre columbofilii Bihoreni ( Ac Voiajorul Bihor) si cei Beiuseni intitulati ciudat Club Maraton Transilvania desi Beiusul se afla in regiunea istorica Crisana. Asta e cu istoria, unii sunt cam repetenti.

Asadar se dusera plăiesii cu armele grele la lupta si porumbeii fură imbarcati in Ungaria si transportati tot de vecinii ungurii (ah ce eroare!) la locul de lansare!

Lansarea sambata ora 10.00 cu vant din fata preconiza un concurs extrem de greu. (PS Stati linistiti si nu mai scrieti ca si noi am stiut inca de la imbarcare ca Berlin e un experiment si cu vant din fata vom astepta 2 luni sosirile!!!_

Primii porumbei sosoesc in Ungaria  ieri,  si azi in Romania! 4 porumbei reusesc sa strabata cerul pana duminica seara si toti apartin membrilor VOIAJORUL BIHOR adica campion absolut Kovacs Csaba si apoi Fratii Ilea.

Daca ar fi sa parafrazam o cunoscuta domnisoara care administreaza un site de specialitate – 2%

Ce este cu adevarat rasunator este ca membrii Voiajorul Bihor si-au aratat superioritatea categorica la aceasta etapa.

In urma cu cateva luni, domnisoara in cauza striga cat il tinea tastatura ca site-ul nostru îl batjocoreste pe marele campion Peto Janos. Nimic mai fals domnilor – transmiteam faptul ca domnia sa nu mai este ce a fost. Dovada – la clubul Beius a fost invins la fond maturi de toti copii si la acest concurs de fond a pierdut prin ne-prezentare!!!

De ce folosim cuvantul ADEVARAT  in titlu. Pentru ca transportul neutru al ungurilor a oprit anumite ciudatenii. Cum ar fi:

  1. Viteze mari la sosire im conditii de vant din fata
  2. Lansarea usilor pe rand ….. prietenii stiu de ce!
  3. Ni se pare ciudat faptul ca Florin Tirtea, cel mai bun jucator la etapele cu puii din 2013 din Bihor ,,reuseste,, sa aiba sositi 1 din 7  la Acs organizat de voi iar la Salaj cu 80 km mai in spate sosesc (cerere de corectare din partea proprietarului) 17 porumbei in ~90 secunde. Chiar, sosirile lui Florin intra in categoria concurs reusit? Sau sa intrebam unde gasim pui din puii ….
  4. Ni se pare ciudata distanta lui Iabolncic Valentin de 331 km, si numai 24 km intre el si Familia Miclos cand la concursurile noastre de la Acs distanta dintre ei este de 37 km. So fi compresat Terra cu frigul asta si so fi scurtat distanta.
  5. Ce este insa foarte ciuda este ca la toate concursurile organizate de domniile lor castiga crescatori din Beius. Gurile rele sustin ca treaba se face intentionat pentru a atrage membrii Voiajorului Bihor din zona Beius pe principiul – la noi puteti sa-i bateti pe oradeni !
  6. Trebuie sa mai stiti un lucru – Club Maraton Transilvania s-a infiintat in 2009 la initiativa ,,mentorului vostru,, Marius Tunduc impreuna cu judetele din Ardeal si au organizat concursuri in 2009. Credem ca dlui Peto ia placut mult acest nume de va pus sa il folositi, insa el este tot o idee TUNDUC. Macar sa nu fi fost si voi – copy paste – .

Felicitam colegii nostri castogatori si pe cei din Beius pentru stradania organizarii. Le promitem ca nu sesizam organizatiile modiale de protectie a animalelor si presa libera de pe mapamond pentru aceasta noua ne-reusita obtinuta alaturi de colegii unguri dupa maratonul din vara  unde li s-au intros 2 porumbei. Pana la urma sunt porumbeii lor si pot sa-i omoare cand vor. Ca si noi la Berlin de altfel. Ii rugam totusi sa pastreze decenta si atitudinea necesare Diviziei B cand privesc in sus spre fostii lor colegii din Liga 1 !!!

Va asteptam la alte concursuri comune, cu masini profesionale si cu delegatul vostru. Pana atunci scorul este 4 la 0

Acest text este un pamflet. Orice asemanare cu personaje sau intamplari reale este intamplatoare si vizibila pe site-urile de profil/

MT

Adaugat pe 30 Sep 2013 de |  | 2,109 views

5 pareri la articolul “PAMFLET COLUMBOFIL VOIAJORUL BIOHOR (Ligue 1) ZDROBESTE CLUBUL BEIUS (seconda division) LA PRIMUL CONCURS COMUN ADEVARAT Sau LUPTATORII LUI LUCACI IONUT INVING FARA DREPT DE APEL luptatorii lui VESA SI PETO”


  1. Damian says:

    Hahaha sa vezi tachineala de la diviza e :)))))))

  2. calin ccc says:

    se pare ca au vrut sa-l scoata pe peto in fata si la bani si noroc cu articolul de aici ca si-a luat jabloncic banii pe care ii merita ca altfel ii lua peto
    rusine

  3. Lucaciu+Horotan says:

    Tin sa va spun fara rautate ca la Salaj au mai venit porumbeii foarte bine chiar daca au avut distante mai mari decat restul cu care au concurat.Nu imi place, ce se insinueaza legat de colegul nostru Marius Carabus care a avut un concurs extrem de reusit ,avand 17 sositi in 90 de secunde si am sa va si spun dece.Colegul nostru are matca compusa din mai multe perechi de la Szalontai Ferenc din Salaj ale carui performante nu cred ca se uita asa usor.Sosirile bune,in grup de 10-20 porumbei care ocupau primele poziti in clasament erau la ordinea zilei si nu vad de ce nu se putea ca si colegul nostru Marius sa aiba parte de astfel de sosiri.Despre Clubul de Maraton infintat in 2009 la ale carui concursuri am si participat nu pot spune decat ca a fost o realizare extrem de reusita dar din pacate a durat doar un an.Ar fi minunat daca s-ar relua aceasta initiativa.Mai cred ca Dl Peto merita un respect destul de mare alaturi de cei care au adus cupe Nationale in Jud Bihor si care au dus porumbei la Olimpiada.Nu cred ca trebuie sa fim rautaciosi in privinta rezultatelor pt ca si ”Extraterestri Barcelonei” mai pierd cate un meci sau un campionat daramite noi cu porumbeii nostrii.Multe bucuri!!!!!

  4. adrian says:

    VORBIND CU TIRTEA FLORIN, NU ISI POATE IMAGINA CUM SA LASAT CONVINS DE CATRE MEMBRI ASOCIATIEI UCP BEIUS;SA VINA DIN CHAMPION LIGHE SA JOACE IN DIVIZIA JUDETEANA “PANON MARATON’AUZIND CA AICEA E CE MAI MARE CONCURENTA”,DE A INGROPA PORUMBEI CHIAR LA O ADANCIME MAI MARE DE 2M.NU IMI VINE SA CRED CUM ACESTI PORUMBEI NU SAU MAI INTORS,SOSIND SI DE LA ETAPA DERBI FOND AMSTETEN 550 KM PE PLOAIE TORENTIALA FARA OPRIE, INTRAND IN TOP LA PRIMI 70 PORUMBEI SOSITI.VORBIND CU TIRTEA IN CONFIRMASE CA NU O SA MAI ZBOARE IN DIVIZIA JUDETEANA DEOARECE ACEASTA II ADUCE ACCIDENTE GARANTATE CHIAR SI PORUMBEILOR CU MARE EXPERIENTA,OARECINE AR AVEA CURAJU SA IMBARCE UN PORUMBEL CU 0222230 CARE CASTIGA LA APROAPE 900 KM CU 2 ORE AVANS PE JUDET
    |{OARE AR MAI VEDEA LANSARE}SAU AR AVEA SOARTA PUILOR DERBI!

  5. marius moga says:

    Comentariu 3 mai lasane ca stim si noi cum vin porumbeii. Cand la toti porumbari le vin greu lu ala ii vin 17 odata? Stim ca mai este prieten foarte bun cu vesa. Daca are por de la salontai trebuia sa castige primele 17 locuri. Blablabla

Spune-ti parerea

*