voiajori

La data de 10.11.2013 in incinta Clubului 1 Mai a avut loc festivitatea de
premiere a sezonului competitional 2013, la care au participat peste 30
columbofili.
La invitatia d-lui Rebrean Iulius,presedintele clubului 1 Mai,au participat si
columbofili de la cluburile: Gyo Sport Antilopa, Rahova&Ferentari,Voluntari,
As, dar si din judetul Buzau-FCPR si Arges-UCP.
Mai jos puteti viziona imagini din timpul festivitatii.

Adaugat pe 11 Nov 2013 de |  | 3,514 views

15 pareri la articolul “FESTIVITATEA DE PREMIERE A CLUBULUI 1 MAI BUCURESTI”


  1. adrian says:

    Frumos, foarte frumos, dar pentru cine stie si cunoaste clubul 1 Mai are ca membri anumiti chinezi, tata si fiu etc, care sunt inexistenti in toate pozele, imbarcarile si mai multe.Acesti chinezi sunt tinuti fictiv de catre presedinte si echipa inclusiv cu stiinta lui Parvulescu, mare presedinte ACMB.Luati masuri domnilor cu acest club care nu respecta regulamentul si face numai exchibitii la imbarcarea porumbeilor.Finalul ! Rusine ca va premiati minciunile!!!!!!!!!

  2. rebrean says:

    probabil la clubul tau nu s-au facut niciodata premieri,chinezul nu putea sa fie in acelasi timp si la Piatra Neamt si la Bucuresti.Daca esti curiossuna-ma si iti dau nr. de telefon al chinezului sa iti confirme daca a zburat sau nu porumbeii la Clubul 1Mai.

  3. Petre Stoian says:

    In Romania exista o vorba “Hotul striga…Hotiii !!!!” Cam asa se intampla si cu “Prietenul Adrian” .Daca tu “Adrian” esti un premiant adevarat aratati palmaresul sau identitatea, dar sper sa nu fii de rasul lumii la final.Odihna placuta!

  4. adrian says:

    psssss incep marionetele sa se simta acuzate.Offff de s-ar scoate ceasurile mecanice ce ai mai face tu rebrene?????cate fise fictive ai avut anul asta ma??Sti vorba aia romaneasca …..sa-ti iasa bube pe c.. cati por ai avut “umflati” ???? Sincer nu am auzit de voi decat k faceti kk-turi in clubul ala si probabil k la anul veti fi monitorizati.In rest ca si columbofili nu prea, sau parca v-am vazut la Dansez pentru tine, faceati cuplu si danasati pentru un caz umanitar PARVULESCU.Il ajutati sa mai faca ceva bani.

  5. rebrean says:

    citeste bine aici cap sec:
    1.la ceasurile mecanice exista comisii mixte care semneaza si stampileaza benzile
    2.daca faceam fise fictive aveam clasament pe club(vezi clasamente)
    3.bube sa iti iasa tie pe limba
    4.de 4 ani campioni judeteni la diferite categorii care obligatoriu implica si etape de fond, sunt columbofili de la 1 Mai(vezi centralizari)
    5.monitorizare am cerut la inceputul fiecarui an competitionaldar pana in prezent nu s-a prezentat nici o comisie care sa participe la imbarcari si desigilari(vezi P.V. la sediul ACPB)
    6.cred ca tu dansezi pentru mine si Parvulescu
    7.Parvulescu nu sta in banii Clubului 1 Mai,dimpotriva chiar sponsorizeaza acest club
    8.Parvulescu este cel mai cinstit si onest om care atunci cand promite ceva se tine de cuvant
    9. fi barbat si identifica-te daca vrei sa iti mai raspund

  6. adrian says:

    Usurel ma usurel, te-ai cam enervat.

    1)daca faceai clasament pe club batea la ochi si aveai comisie ! era prea de tot

    2)ai lasat-o moale k sa poti avea centru ! psssss

    3)tu si Parvulescu aveti centre deocheate in Bucuresti

    4)atat de corect si onest este Parvulescu incat daca nu aveau mila omolagatorii de oameni, nu-l vedeam bine.

    Las-o moale si fa ordine pentru la anul k nu te vad bine cu imitatia aia de centru.
    Tocmai ati intrat la duel, dar de data asta tu si centrul lui Parvulescu.Vedeti care iese primul din joc!
    Incearca sa nu mai raspunzi.Imi pierd timpul cu tine.

  7. TOT timpul au fost probleme AICI says:

    La acest club au fost tot timpul probleme , fie ca au fost la FRSC fie la FCPR .
    In acest club , ca sa existe an de an , sunt inscrisi membri gen: mama, tata , fiu, fica, nepot, vecin, fictivi cu ceasuri defecte doar pentru a iesi la numar …

    Pe vremea FRSC -ului , intr-un control inopinant , s-au descoperit trecuti nenumarati porumbei fictivi pe fisele de imbarcare pentru a se realiza numarul minim de concurs dar cazul a fost repede musamalizat pentru ca atunci lua nastere FRSC ca o forta in Capitala.

    N-am nimic cu dansii dar trebuie sa inteleaga ca trebuie sa puna capat o data pentru totdeauna cu fisele acelea fictive ca altfel….

    Eu as trimite controale etapa de etapa acestui club si va garantez ca dupa 4 etapa nu vor mai putea face centrul de imbarcare ! Am curaj sa fac pariu pe ce vreti voi ca asa va fi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  8. rebrean says:

    Cred ca stiu cine esti.
    Stiu ca iti place mult contabilitatea si sa ti evidenta altora.
    Stiai ca eu si Parvulescu avem o ferma de gaini?Pentru ca tot nu ai ce face trimite un CV si poate te angajam sa numeri ouale.

  9. rebrean says:

    In timpul F R S C clubul 1 Mai il avea ca presedinte pe Negrea C.si avea sediul in Com. Voluntari.Nu stiu de nici un control inopinant si pariul cred ca il pierzi .Aici este vorba numai de rautate,ura si intrigi scornite de toti mahalagii care fac sedinte Duminica in piata.Comentariul 8 este pt ‘Adrian’

  10. adrian says:

    Si daca crezi k sti cine sunt poti sa-l iei pe parvulescu, cel cu care ai ferma de gaini, veniti la mine sa va numar ouale, apoi vi le dau eu pe ale mele sa mi le beti.Apropo ouale sunt oua ma nu stafide !La varsta voastra sunt stafide atarnand pe un ciorchine uscat!Desi stiam k sunteti fetite!Si fetitele se …
    Corect coment #7 plimbareti, lingareti,non name!!!

  11. vlad ferentari says:

    bravo d le adrian ca spui lucrurilor pe nume, de la prima etapa au facut fise fictive, 2 columbofili de la fierbinti care trebuiau sa zboare la clubul 1 mai, sau prezentat la prima etapa sa imbarce porumbeii la clubul voluntari, ne-anuntand , sti-ti ce-au facut cei de la 1 mai? nestiind nimic, le-au facut fise celor 2 columbofili…si sau trezit cei doi ca au fise la ambele cluburi…dar…dnu parvulescu a scos fisele din dosar…ehe…prietenul la nevoie se cunoaste…si despre premiere , se dau medalii dupa ochii frumosi,fara nici o norma realizata, se pune accentui
    doar pe prezenta la concursuri sant cazuri nenumarate, lumea le stie dragi conducatori de la 1 mai…sper ca la anul sa nu mai activeze astfel de cluburi fantoma ca altii muncesc din greu cu porumbeii iar altii ies campioni cu fise false…

  12. rebrean says:

    Pt. toti lingaii,incultii ,carcotasii si mahalagii:Sa va fereasca D-zeu ca atunci cand va iesi Marius Tunduc presedinte,o sa-i trimit un memoriu cu privire la Cap iv-1 lit.d din R.N.S.specificind ca aceasta nu se respecta la nivel de Bucuresti si multe altele

  13. adrian says:

    Rebrean Iulius zice “Pt. toti lingaii,incultii ,carcotasii si mahalagii “:))))) Iti faci dedicatii ma? Te regasesti in toate aceste cuvinte.
    Buna searaaaaa, zice Garcea
    Bai Garcea tu crezi ca daca ai centru la tine acasa obligi pe cineva sa vina acolo??? Baaaaaa, militianule Romanii si-au primit libertatea prin revolutia din 89′, baaaa Romanii au constitutie, baaaa Romanii pot alege singuri Baaaaaaa dictatura a luat sfarsit in dedembrie 89′ in Romania !!!!!Baaaaa in decembrie 89′ sa infiintat Frontul Salvarii Columbofile din Romania baaaaa Romanii au suferit destul pana in 89”
    Baaaaaa la loc comanda !!!!! faci tu memorii, pai tu nu ai memorie ma, esti fost militian si cu asta am zis TOT!

  14. MAI FRATILOR NU-L MAI VORBITI DE RAU PE PARVULESCU CA NU ESTE EL IN STARE SA FACA FISE FALSE IAR DUPA ACEEA SA LE RUPA.EU IL CUNOSC DE OM CORECT SI CU SCAUN LA CAP SAU M-AM INSELAT CA AM AUZIT DE LA ALTII CA A MAI FACUT ASA CEVA SI CA ASTA AR FI MESERIA LUI.ORICUM MAI VREAU INFORMATII

  15. rebrean says:

    Cand am spus “Incultii”am stiut de la inceput ca’Adrian’isi da in petic.Militie a fost pina in 89.Din 90 se numeste Politie.Vis-a-vis de Art IV-1 lit.d nu am vazut pomenit in R.N.S.numele meu sau al clubului pe care il conduc.Acolo se face referire per ansamblu.Deci si memoria iti este scurta,uiti de cind citesti(pe silabe)si pina in momentul cind te chinuiesti sa scri.Clubul este la mine acasa deoarece nimeni nu a vrut sa puna la dispozitie un spatiu si nu puteam sa las oamenii pe drumuri ca altii care imbarca porumbeii linga stina de oi,grajduri ale fostului C.A.P.,etc.Cit priveste partea cu memoriul,vad ca te-ai cam speriat.
    Oferta cu CV-ul ramane valabila cu conditia sa mai slabesti putin.