voiajori

Adunarea Generala a Asociatiei Columbofile Constanta ,convocata de Presedintele asociatiei in sedinta Consiliului Director si  intrunita in mod statutar in sedinta ordinara in data de 17-11-2013 a adoptat urmatoarele hotarari :

  1. Validarea raportului de activitate al Consiliului Director aferent anului 2013 prezentat de Oprea Gabriel si Ghica Bodan Ionut
  2. Validarea raportului de activitate al Comisiei de Disciplina aferent anului 2013 prezentat de Voinea Dorin,
  3. Validarea raportului de activitate aferent anului 2013 al Comisiei Tehnic Sportive prezentat de domnii Ghica Bogdan Ionut si Madularu Adrian,
  4. Constatarea nedepunerii raportului financiar al asociatiei aferent anului 2013 de catre dl. Dumitrascel Marian si stabilirea unui termen de 15 zile pentru depunerea raportului la secretarul asociatiei insotitde inscrisurile doveditoare in vederea transmiterii tuturor documentelor catre comisia de cenzori a asociatiei,
  5. Alegerea organelor de conducere ale asociatiei in urmatoarea componenta( candidaturile s-au depus conform deciziei Consiliului Director pana la data de 08-11-2013)

– Presedinte- Guta Marian

– Vicepresedinte- Oprea Gabriel

– Secretar cu atributiuni de responsabil financiar- Madularu Adrian

– Responsabil Tehnic Sportiv- Ghica Ionut Bogdan- ales ca interimar,

– Membri CD- Vasea Mihaita, Voinea Dorin, Bechir Givan, Moium Orhan, Serban Auras, Chicheanu Hristu, un loc ramas vacant

  1. Alegerea componentei Comisiei Tehnic Sportiva, respectiv presedintele Ghica Ionut Bogdan si ca membri responsabilii tehnici ai centrelor de imbarcare ale asociatiei,
  2. Alegerea componentei Comisiei de Disciplina Fratu Gheorghe- Presedinte, Berbec Gheorghe si Cretu Marius- membri
  3. Alegerea componentei Comisiei de Cenzori Francu Mihai – Presedinte, Socianu Relu- membru, un post de membru ramane vacant,
  4. Stabilirea nominala a delegatilor care vor reprezenta asociatia la sedinta Adunarii Generale a FCPR desfasurata la TARGU MURES IN DATA DE 29-11-2013, respectiv domnii Guta Marian, Vasea Mihaita si Chicheanu Hristu,
  5. Modificarea statutului asociatiei pentru a fi in concordanta cu statutul FCPR, validarea continutului fiind efectuat la urmatoare sedinta a Adunarii Generale
  6. Convocarea sedintei Adunarii generale in primul trimestru al anului 2014.

Prezentele hotarari ale Adunarii generale au intrat in vigoare la data adoptarii lor si pot fi contestate la instanta competenta, in conformitate cu prevederile OG 26/2000 in termen de cincisprezece zile de la comunicare.  Consiliul Director al Asociatiei Columbofile Constanta.

Ca urmare a celor prezentate anterior, Asociatia Columbofila Constanta, reprezentata prin Presedinte Guta Marian si prin Comitet Director in forma celui prezentat anterior, este singura Asociatie legal constituia, afiliata FCPR, in consecinta,  singura cu drept de participare in campionatul FCPR.

Orice alta tentativa din  partea fostului presedinte, precum si a unei mici parti din fostul comitet, de a reconvoca a asa zisa adunare generala in data de 07.12.2013, in curtea fostului presedinte, nu poate avea decit rolul si impactul unei sedinte locale a clubului CET , respectiv a Clubului Coiciu, fara a avea nimic in comun cu ASOCIATIA COLUMBOFILA CONSTANTA.

Orice decizie sau participare, se va face in nume propriu si conform principiului liberei asocieri, dar fara a avea girul Conducerii Asociatiei, si deci fara a avea efecte de natura a schimba ceva in cadrul Asociatiei Columbofile Constanta.

Deasemenea Conducerea Asociatiei, interzice folosirea numelui Asociatiei Columbofile Constanta, de catre terte persoane, fara acordul Comitetului Director, in caz contrar, se va recurge la caile legale , precum sesizarea Comisiei de Disciplina, Organele FCPR abilitate, etc.

Totodata, fostul presedinte, D-nul Chicheanu Hristu, este rugat sa inceteze cu tentativele de a rupe Asociatia, si de a crea disensiuni intre membrii Asociatiei, pentru ca toate acestea nu fac decit sa aduca prejudicii atit imaginii acesteia, cit si tuturor membrilor sai.

Asociatia Columbofila Constanta, este si va ramane aceeasi! Nu s-a schimbat decit Presedintele acesteia, si o parte din Comitet. Speram cu totii, ca aceasta schimbare sa fie pentru o mai mare dezvoltare a Asociatiei, o mai buna comunicare, o echitate si corectitudine mai mare in ceea ce privesc concursurile, o baza tehnico-materiala mai buna.

Toti membrii cu cotizatiile platite la zi, vor avea dreptul de a participa la concursurile organizate de Asociatia Columbofila Constanta, cu respectarea RNS si a STATUTULUI FCPR, imbarcind dupa caz fie din curtea D-nului Chicheanu, fie din noua locatie situata in zona industriala (Linga depozitul Arabesque).

In aceeasi linie si respectind promisiunile angajate, Presedintele Guta Marian (Pasha), impreuna cu D-nul Vasea Mihai, au achizitionat un mijloc de transport MAN, dotat cu custi detasabile Geraldy cu aerisire lumina si coridor pe mijloc, care are cu tot cu remorca o capacitate de peste 7000 de pasari, asigurind astfel conditii optime de transport, anticipind totodata si un numeric mai mare de pasari in anii urmatori.

Urmatoarea Adunare Generala a Asociatiei Columbofile Constanta , va fi convocata cu ocazia viitoarei sedinte de Comitet, pentru luna Ianuarie 2014, si va avea pe ordinea de zi, printre altele, modificarea statutului asociatiei pentru a fi in concordanta cu statutul FCPR, validarea continutului acestuia, precum si alegearea unui plan de zbor care sa satisfaca majoritatea membrilor columbofili.

Acestea fiind spuse, Presedintele Asociatiei Columbofile Constanta, Impreuna cu Comitetul Director, ureaza  columbofililor de pretutindeni “Sarbatori Fericite”.

Adaugat pe 7 Dec 2013 de |  | 1,322 views

Spune-ti parerea

*