voiajori

Avand in vedere ca in  weekend nu prea am avut activitate la site, comentariile au fost aprobate de ceilalti 3 admini iar eu nu am citit  toate comentariile aprobate. Azi am reusit sa le citesc pe toate cap-coada si am ramas dezamagit de ceea ce se intampla pe columbofil. net   , site-ul la care 90% din decizii sunt luate de mine.

La articolul de prezentare al domnului Moga Ciprian au fost facute cateva comentarii de anonimi si de domnul Habaci Calin impotriva domnului Burca Ionut care ii privesc viata privata si care ii dauneaza imaginii acestuia.

In consecinta am hotarat sa sterg comentariile si sa IMI CER SCUZE PUBLIC fata de domnul Burca Ionut, un crescator cu care am colaborat bine pana in acest moment si pe care il simpatizez d.p.d.v. columbofil.

La un alt topic in care domnii Habaci Calin si Lucaciu + Horotan, se cearta printr-un limbaj neadecvat au fost luate aceleasi masuri de  a li se sterge comentariile.

Urmarile negative la astfel de incidente va avea si site-ul nostru dar si alti columbofili (indirect) de aceea pe viitor voi lua unele masuri de siguranta pentru ca astfel de incidente sa nu se mai intample.

Cu scuzele de rigoare,

admin 1

Vlad Fildan

Adaugat pe 10 Dec 2013 de |  | 1,973 views

Nu se accepta pareri.