voiajori

In sedinta CNS din 15.03.2014,care a avut loc in localitatea Bran,la cererea Asociatiei Gyosport s-a aprobat ca pentru Bucuresti si Ilfov,sa fie 2 planuri de zbor si la categoria Fond. In aceasta situatie, ACPB,care este organizatorul concursurilor pentru columbofilii din Bucuresti,Ilfov,Giurgiu si Dambovita si care pentru categoria aIa si aIIa,are un numar de peste 10.000 de porumbei,iar la categoria aIIIa intre 4500-5000 porumbei,invita pe cei ce doresc sa participle la toate concursurile cu noi,astfel:

– In situatia zborurilor pe Ucraina-Fond,vor fi 5 etape in tara pana la Albita si 10 etape Caplani,Rep. Moldova
– In situatia in care zborurile de Fond se realizeaza in Polonia,cea de-a sasea etapa,inaintea primului Fond,va fi Bivolari,iar restul etapelor Dubasari,Rep. Moldova
Precizam ca, in conformitate cu dispozitiile CNS,acolo unde s-a inceput prima etapa este obligatoriu sa se continue pe acelasi plan de zbor pana la sfarsit.Totodata ACPB organizeaza concursurile de viteza,demifond si fond,cu plata a 10 ron/porumbel indifferent de numarul de porumbei angajati la una din categoriile enumerate mai sus.
Membrii care participa la concursuri cu ACPB,vor fi activati in baza de date a ACPB si dezactivati din baza de date a Gyosport,iar cei care zboara cu Gyosport vor fi activati in baza de date Gyosport si dezactivati de la ACPB conform hotararii CNS.
Pe planul ACPB la categoria I si II,vor zbura numai membrii din Bucuresti si Ilfov,iar Giurgiu si Dambovita au plan separat la categoria I si II.

Pentru orice relatie va rugam sa contactati pe domnii:
-Parvulescu Liviu – Presedinte ACPB – 0741104404
-Rebrean Iulius – Vicepresedinte ACPB – 0731508603
-Puf Ilie – Presedinte Onorific ACPB – 0744525866

Adaugat pe 18 Mar 2014 de |  | 1,120 views

Nu se accepta pareri.