voiajori

FCPR a castigat azi, dupa 15 luni de proces, actiunea intentata de domnul Raileanu Vasile, avand ca obiect anularea hotararilor adoptate de Adunarea Generala a FCPR din noiembrie 2012 cu privire la validarea noului statut si deciziile RNS prin care in anul 2013 se impunea un singur plan de concursuri pe judet.
Decizia de azi dovedeste ca Departamentul juridic a FCPR a procedat corect in toate demersurile facute pana acum. Vom reveni cu amanunte oficiale despre desfasurarea procesului.

Adaugat pe 21 Mar 2014 de |  | 3,413 views

21 pareri la articolul “ANUNT DE ULTIMA ORA – FCPR CASTIGA PROCESUL INTENTAT DE DOMNUL RAILEANU VASILE”


  1. malancas says:

    Mare isprava ce atia lauda ,omul a fost de o alta parere si a cautat dreptate in instanta,instanta nu ia dat dreptate si asta e, ce atita agitatie.In SUA te da in judecata si pentru simplu fapt ca ai parcat masina in spatele casei si lucruri de tot felul,ce vi se pare atit de anormal ca o anumita persoana sa se adreseze instantei si vezi doamne departamentul juridic.DAR nu va grabiti sa trageti concluzi si sa va laudati prea tare,ca a fost unul care se lauda pe la televizor ca potrivit noului cod penal intrat in vigoare la 1 februarie anul curent faptele de care era acuzat sau prescris si la termenul din 4 martie a fost condamnat ,[MEME STOICA DE LA STEAUA]PERSONAL recomand mai multa prudenta in declarati ,ca nu se stie la un eventual recurs ce poate sa iese.

  2. radu says:

    domnu RAILEANU ESTE UN OM DE (******) A FOST EL CINE A FOST DEAR A OCUPAT LOCUL LA ALTII SI DE ASTA COLOMBOFILIA ROMANA A STAT LA NIVELUL CARE A FOST…. ESTE UN OM DE NIMIC L AM VAZUT PRIMA DATA LA MIZIL ACASA LA DOM BRIZDIGHEANU LA INBARCAREA PENTRU MOSCOVA TRAIA DIN TRECUT AMINTIRI CA SI REALIZARI…..ULTIMA CARE A COMISO A FOST CU PROTOCOLU SEMNAT LA FOCSANI… A SEMNAT UNA SI DUPA O SAPTAMANA SA MUTAT LA MAREA UNIUNE FRSC….UN OM FARA CUVANT FARA CARACTER FARA NIMIC … CU OAMENI DE ASTIA INGENUNCHEAZA COLOMBOFILIA IAR PE DEASUPRA MAI ARE SI FLERU ALA SA PROSTEASCA ALTI FRAERI … NU POT SA MI IMAGINEZ CUM DE LUMEA E ASA CUM E ….. TREZITIVA MAI COLEGI S AU SUNTETI HINOTIZATI.,…

  3. admin1 says:

    @ malancas
    Prietene vezi ca ai gresit site-ul.
    Prietenul tau de la Beius a fost primul care a sarit in sus ca acest personaj a dat FCPR in judecata si il lauda pentru acest gest. Iata ca a pierdut. Acum ce o mai zice? O parte din banii de cotizatii se duc pe astfel de procese intentate de oameni …..iti, in loc sa se faca ceva constructiv cu acei bani.
    Treziti-va pt ca trece viata pe langa voi, iar cand veti trage linie va veti da seama ca nu ati realizat nimic… APROAPE NIMIC (scandaluri fara numar ).

  4. malancas says:

    Stimate domnule administrator eu spre deosebire de dumneavoastra nu sint sluga nimanui,prieteni ,colaboratori si cei cu care ma itilnesc si discut nu mi impune nimeni ,totul fac dupa cum gindesc, ca in ochi dumneavoastra eu nu sint simpatic asta e nu am nicio problema in sensul acesta.,,Treziti-va pt ca trece viata pe linga voi,iar cind veti trage linie va veti da seama ca ca nu ati realizat nimic….APROAPE NIMIC”NU CUMVA ESTI MARELE MORALIST AL SECOLULI XXI PE CARE-L CAUTA MARI FILOZOFI DE PARCA TU AI DETINE ABSOLUTUL SUPREM SI TOTI CARE SINT DE O ALTA PARERE SINT ERETICI SAU CEVA DE FELUL ACESTA .EU nu-l cunosc pe domnul RAILEANU si nici domeniile de activitate in care este implicat dumnealui .Pur si simplu am comentat o situatie care sa ivit fara sa jignesc pe nimeni fara nicio urma de subiectivism.Eu sint un om liber si sint adeptul valorilor liberale ,daca e cineva de alta parere sint mijloace democratice de care sa uzeze pentru a se lamuri o situatie .Din cele vazute de mine si nu numai au fost multe situati in care uni au fost colaboratori apropiati parteneri si poate chiar prieteni iar la un moment dat au ajuns diametral opusi sa nu care cumva sa se adevereasca aceasta realitate si in relatia ta cu cei pe care azi ii consideri prieteni iar dupa acea sa treci intr-o alta barca pentru ca la un moment dat se vor ivi si nemultumiri si atunci sa vedem.Voi tine cont si daca se va intimpla voi fi primul care iti va aminti [eu nu iti doresc pentru ca nu am dorit niciodata raul nimanui],dar viata demonstreaza ca ea are dreptate si noi ne vom supune voit sau nevoit rigorilor ei.In rest sa te bucuri de viata alaturi de cei dragi pe care ii iubesti.

  5. VIOREL says:

    SUNT DEZGUSTAT PROFUND DE ASEMENEA SPECIMENE CA RADU POZITIA 2 . SPUNE CA LA INTALNIT PE DOMNUL RAILEANU O SINGURA DATA SI IL JIGNESTE IN FEL SI CHIP.MI SE PARE O MARE PROSTIE SA JIGNESTI PE CINEVA DOAR PENTRU CA SA MUTAT LA O ALTA FEDERATIE, FIECARE SE DUCE UNDE II ESTE MAI BINE.

  6. VIOREL says:

    TOATA ASOCIATIA 10-1 BUZAU ( 70 DE MEMBRI ) A TRECUT LA FRSC ,NU PENTRU CA NE’A “HIPNOTIZAT ” (CUM AFIRMA RADU ) DOMNU RAILEANU CI PENTRU SIMPLUL FAPT CA ASA AM CONSIDERAT NOI CA ESTE MAI BINE.

  7. ioan says:

    PT MALANCAS,ITI DAU UN SFAT NU FACE PE NIMENI SLUGA,VEZI TI DE TREABA TA,NU ESTI IN MASURA SA FACI ASTA.

  8. radu says:

    mai VIORELE sa nu te INFUNZI PROFUND CU DOM Raileanu al tau…. l am vazut la Mizil SI cand la luat VASILE BADIN la intrebari nici nu stia sa mai vorb….ia dat niste vorbe de nu stia pe unde sa scoata camasa… IAR FAPTUL CA VENIT LA FOCSANI SI A SEMNAT UN PROTOCOL CU VN,GL,BL,VS,TL… si nu la respectat trebuie dat in judecata… SA PLATEASCA a indus in eroare judetele respective inclusiv membrii acestora….[curve cu doua feti],,,iar voi dela 10-1 Buzau mergeti cu oratoru vostru si zburati viteza demi-fond ca de vre o cativa ani cam aici vii locu…iar vorb LUI DOM CARMAZAN astia cere se muta de colo colo ori nau rezultate ori fug de concurenta etc….etc…etc….

  9. ALIN TM says:

    pt MALANCAS la com.4 suna urat,stimate domnule……sluga nimanui.Ori stimat,ori sluga,HOTARATIVA.Referitor la proces…CU DREPTATEA INAINTE…oricare ar fi ea.Hai sa ne ocupam de porumbei si sa lasam rautatile si reprosurile.Bafta tuturor in noul sezon.

  10. habaci calin says:

    Da nu raspundeti acestui om,malancas,ca nu are saracul toate prunele in traista……………
    E din arad com felnac,si este marginalizat tare rau acolo,iar cind prinde cate un sit,scrie sa fie bagat in seama ca sufera de singuratate.
    Acum mai nou este catelul lui mogli,si pt un os mucegait latra si el pe columbofil.net.
    Culmea el cere sa fie respectat cind de fapt el jigneste adm acestui sit si sit-ul in sine.
    Cutu ,cutu,dute repede la masters mogli ca ti-a aruncat un os ce a ramas de la masa.

  11. admin1 says:

    @ Malancas
    Pe-asta cu sluga nu o inteleg. Ne cunoastem de undeva noi doi ca sa ma faci tu sluga? Daca lucrez la firma lui Tunduc Marius nu inseamna ca trebuie sa impartasesc aceleasi idei columbofile cu el, tine sau prietenul tau. Pana una alta el a realizat ,,cate ceva” in comparatie cu tine sau prietenul tau (pe plan columbofil)si sunt indreptatit sa fiu de partea lui datorita realizarilor lui in cadrul FCPR si A.C. Voiajorul Bh. Pe cand tu…. ZEROOOOO!!!
    Cand am facut afirmatia “Treziti-va pt ca trece viata pe langa voi, iar cand veti trage linie va veti da seama ca nu ati realizat nimic… APROAPE NIMIC (scandaluri fara numar ).” m-am referit STRICT pe plan columbofil. Nu ma intereseaza de viata privata a niciunui columbofil din Romania sau alta tara si nici de a ta. Trebuia sa specific ca nu ati realizat NIMIC pe plan columbofil.
    Tu la tine in judet nu ai nici o putere pe plan columbofil. Ai facut un filmulet, ai sunat columbofilii din judetul tau sa treceti la UCP si nimeni nu te-a bagat in seama. Dece? Poate din cauza mea :))
    Fosti prieteni columbofili de-ai tai nu te mai primesc nici macar in curte iar tu ma acuzi pe mine? :)) Buna asta.

    Azi desi este Duminica, zi de sarbatoare, zi in care sunt liber, m-am dus la un coleg care e plecat in Germania sa-i trec puii in Caietul de Evidenta. Am facut-o GRATUIT cu mare placere. Mi-a spus ca imi va da 50 euro cand vine in tara iar raspunsul meu a fost: Nu vreau nici 10 bani. Mai bine cumpara ceva pt porumbei de banii aceia.
    Un alt coleg care lucreaza in Austria m-a sunat tot azi sa-mi dicteze seriile porumbeilor iar eu sa le trec in acelasi Caiet de Evidenta. Am facut-o cu mare placere.
    Tot azi m-a chemat un coleg sa-i vad cusca lotului de zbor si sa ii dau cateva sfaturi pentru ca nu avea o aerisire prea buna. Am fost la el si i-am explicat ce sa faca.
    Un alt coleg a venit azi la mine sa-si cumpere cate ceva pt porumbei si desi azi nu lucrez m-am dus cu el la magazin. Lucreaza in Austria si doar azi putea veni.
    Un alt coleg mi-a adus Caietul de Evidenta si mi-a lasat banii pentru zboruri. Azi a plecat si el spre Austria pentru ca acolo lucreaza si nu a mai reusit sa ajunga la casierul clubului.
    Am avut o zi plina in care puteam sa stau in casa si sa scriu fel si fel de articole despre UCP, baietii de la UCP Beius si altii. Nu am facut-o pentru ca eu traiesc altfel columbofilia fata de voi cei FRUSTRATI.
    Vineri am avut si o mica sedinta de club. Printre altele, trebuia ales si presedintele clubului. Toata lumea m-a propus pe mine desi nu vreau acest lucru. Tehnic imi ajunge. Oare dece crezi ca TOTI au vrut sa ma puna pe mine presedinte de club? Pentru ca eu ii ajut ori de cate ori au nevoie.

  12. ioan says:

    Vlad,stim cu toti ca,Clubul Alesd functioneaza in cea mai mare parte datorita tie.TE FELICIT PT ASTA,cat despre malancas…de ce sa i faci, vezi tu, nu toti porumbeii sunt voiajori…

  13. GS says:

    d-le Habaci sit ce e? Arheologic vorbind!

  14. habaci calin says:

    Ai vazut mare scofala GS, din tot ce sa scris ai gasit si tu o litera lipsa sit este site,am mincat o litera domnule critic literar,tu nu ai patit nici o data ?
    Ha ha ha ce mare geniu esti ……..cum de nu te-am gasit pina acuma ?

  15. VIOREL says:

    PTR RADU : CINE A CASTIGAT LOCU 1 IN 2013 LA MOSCOVA ? VREAU JUDETU SI NUMELE ASOCIATIEI POSESORULUI DE LOCUL 1 DE LA MOSCOVA( ORGANIZAT DE DM CARMAZAN DACA TOT LA-I ADUS IN VORBA) . FIECARE CATEGORIE ARE GRADUL EI DE DIFICULTATE ,FIECARE E LIBER SA ZBOARE LA CE CATEGORIE VREA SI IL AVANTAJEAZA.

  16. De la Buzau says:

    I-a invartit Raileanu pe cei de la 10-1 Buzau ca saracii nu mai stiu pe unde sa se imprastie . Fereasca-ne Dumnezeu de oameni frustrati si incompetenti.

  17. eugen says:

    15 bun exemplu ai dat carmazan si moscova mai bine te abtineai.

  18. Cosmin says:

    cn a plecat la frsc a plecat de frica,asa e bine un plan pe judet sa iasa porumbei buni,andrei ion liderul ultimilor ani in asc 10-1 buzau in concursurile cu porumbei(nu in procese) se duce sa imbarce 30 km la ramnicu sarat sa zboare in concurenta si in federatie adevarata acum tregeti concluzia…de ce nu a ramas la 10-1 bz ca nu avea adversar iesea mereu pe locul 1-2 alt loc nu cunostea risca sa se duca30 km cu columbofili care ii pot crea probleme in orice etapa asta inseamna sa nu fugu de concurenta….

  19. sterpu valentin says:

    pt radu invata limba romana si pt cosmin, andrei zboara doar pasarile batrane tineretul il zboara cu noi.nu mai comentati daca nu sunteti in tema. nu ne purtati de grija ca p…..l moare de grija altuia.e treaba noastra unde zburam si ce facem cu bani nostri.va urez spor la zbor oricare ar fi federatia si planul de zbor ales multa bafta.

  20. Cosmin says:

    esti infomat gresit sterpu andrei ion zboara 100% lotul tineret+maturi cu ramnicu da un telefon si te convingi nu mai contrazice la ceva ce nu esti sigur sfatul meu…cam asta ar fi…

  21. catalin says:

    Cosmine nu te mai omora cu explicatiile.
    Unii sant setati pe anti X.
    Corabia se scufunda, capitanul zice stati drepti si muriti …fraiereste!

Spune-ti parerea

*