voiajori

Prima etapa de fond pentru judetele Arad si Timis tocmai s-a desfasurat in weekend-ul care tocmai a trecut. Porumbeii au fost lansati in data de 31.05.2014 la orele 7:45. Datorita vantului foarte puternic din lateral ( Nord) etapa a fost una destul de dificila in ciuda vitezei mai ridicate cu care au sosit primii porumbei.

Unul dintre remarcatii etapei a fost domnul Rosu Alin din judetul Arad.

Avand de parcurs o distanta de 654 km, primul porumbel sosit in crescatoria domnului Alin a fost inregistrat la ora 15:53:52 cu o viteza medie de 1338,84 m/min,

RO 12-809143 ,,Tabor One''  Loc 1 Centrul Ineu

RO 12-809143 ,,Tabor One'' Loc 1 Centrul Ineu

Al doilea porumbel soseste la 15:55:43 ,

RO 12-0025358 ,,Lara''   Loc 2 Centrul Ineu

RO 12-0025358 ,,Lara'' Loc 2 Centrul Ineu

Iar al treilea la ora 15:57:02 ,

RO 12-0025380 ,,Raris''   Loc 3 Centrul Ineu

RO 12-0025380 ,,Raris'' Loc 3 Centrul Ineu

Astfel reusind sa ocupe locurile 1, 2, 3, pe Centrul Ineu si locurile 39, 41, 45 dintr-un numar de 8.217 porumbei Centru Arad+Timisoara.

La crescator ocupa locul 1 pe Judetul Arad din 104 crescatori!

Inca de la inceputul sezonului a reusit la fiecare etapa sa obtina rezultate foarte bune cum ar fi:

-Kecskemet 27.04.2014 Locurile 6,8,10, si Locul 3 Crescator zona 2,angajeaza 62 de porumbei si claseaza 43

– Dabas 02.05.2014 Locurile 1,2,3,4,5, din 1389 porumbei,Locul 1 Crescator din 104 columbofili ,angajeaza 62 porumbei claseaza 42!

– Abda 09.05.2014 Locul 1 din 1779 porumbei ,fiind o etapa foarte grea

– Sopron 19.05.2014 Locurile 9,11,16,17 din 1706 porumbei si locul 1 Crescator Centrul Ineu,angajeaza 53 de porumbei si claseaza 36

– Kecskemet 24.05.2014 Locurile 2,3,5,6,7,8,9,10,12,13,15, de pe zona 2 si Locul 2 Crescator,angajeaza 45 de porumbei claseaza 31 .

Asadar un inceput de sezon foarte bun pentru D-l Rosu Alin ,care la fiecare etapa s-a facut remarcat prin rezultatele obtinute.

Metoda de joc la toate aceste etape a fost pe  Natural si cu porumbei 95% originali din crescatoria D-lui Zeno Steinbinder. Te felicitam pentru rezultatele obtinute si iti dorim mult succes in continuare.

Vlad Fildan.

Adaugat pe 10 Jun 2014 de |  | 4,179 views

20 pareri la articolul “D-l Rosu Alin ocupa locurile 1,2,3 Centrul Ineu la etapa de Fond-Tabor si locul 1 Crescator Arad”


  1. alex says:

    Felicitari pentru rezultat, multa bafta in continuare cu cele 3 campioane.

  2. Marian Florin says:

    Felicitari Alin.
    Ai calitatile necesare pentru un columbofil de succes. De la an la an rezultatele tale sunt tot mai bune. Porumbeii domnului Zeno isi fac treaba cu brio si in crescatoria ta.

  3. UNGUREANU CEZAR says:

    FELICITARI !!!!

  4. habaci calin says:

    Va rog frumos sa nu modificati poza……..pt ca in realitate Alin este mai grasut iar in poza aceasta e c-am subtirel……………..ha ha ha !!!!!
    Felicitari prietene pt rezultate si m-ai lasa si pe alti nu numai tu……………..nu fi nehalit….
    Daca nu vrei sa fi luat in vizor de detectivi columbofili.
    Cu siguranta anul acesta v-a fi in top 5 national.{poate chiar pe podium}
    Si demonstreaza ca in sportul columbofil regula bate regula,adica cu sistemul natural poate bate sistemul vaduvie,valoarea porumbeilor care ei singuri fac diferenta.
    Aici se vede si mina-porumbei Dl Zeno…………….
    Bravo Dl Zeno,se vede clar ca aveti valoare.
    Alin mult succes in continuare si cat mai multe cupe.

  5. Bianca says:

    Felicitari din plin pentru ca le meriti !!! Alin esti un crescator deosebit cu multe cunostinte in domeniu care te implici in acest sport si rezultatele nu intarzie sa apara. Iti doresc mult succes si cat mai multe cupeee :)!
    PS: Zeno, l-ai invatat bine pe Alin :))))

  6. Alin Rosu says:

    Multumesc tuturor care pana acum m-au felicitat! Calin,poza nu este modificata :)doar ca bluza este mai mulata putin si se vede mai bine ce este pe sub:))))!
    Ma bucur sa pot concura alaturi de tine un adevarat Campion National si fata de alti crescatori foarte buni din Arad,imi place concurenta si imi place competitia!

  7. Cornel says:

    Un crescator de mare valoare,cu pasari foarte bune!Cu siguranta va face legea pe Arad la categoriile viteza,demifond,fond,general!
    Mult succes in continoare si sa moara Aradul de ciuda :))

    • Fejes Iosif - Arad says:

      Pt. d.l Cornel
      Nu inteleg comentariul dvs cu privire la “Mult succes in continoare si sa moara Aradul de ciuda”.
      Cumva Alin locuieste pe luna????sau in Arad??

  8. sorin mecea says:

    felicitari pt etapele reusite si in special pt etapa Tabor… un om de valoare ,un crescator cu porumbei de valare… ne mandrim ca avem un asemenea concurent in centrul Ineu… Bafta in conrinuare domnule presedinte.

  9. Bandur Sorin says:

    Felicitari Aline pt aceasta super reusita. Mult succes iti doresc in etapele ramase din campionat, iar la finalele sezonului sa ajungi unde iti doresti. Succes Alin !!!

  10. Oros Bogdan says:

    Felicitări!!! Mult succes in continuare!!!

  11. Andrei says:

    @Natural… Parfum!
    Felicitari Alin!

  12. j.costi80 says:

    Felicitari!!!Multa bafta in continuare…

  13. Fam Lucaci says:

    Felicitari Alin, super rezultate, super pasari, super profesor, super jucator, totul e la superlativ la tine.
    Alin sper din tot sufletul ca incepand din acest an sa faci legea la: viteza, demifond, general, fond. Maratonul e al Campionului Habaci, care SUNT SIGUR va face lege in acest an la maraton pe Arad.
    Aline, revenind la tine, am facut afirmatiile de mai sus bazanduma in primul rand pe faptul ca tu te-ai nascut sa fii “cap si nu coada” iar in al doilea rand, desi vantul era potrivnic ai demonstrat ca columbofilia nu e loto, ci e munca, stiinta, pricepere, anticipare si toate celelalte calitati care numai un campion le are.
    Felicitari si mult succes in continuare.

  14. Tudor says:

    Felicitari pentru rezultate! Bafta in continuare si cat mai multe rezultate!

  15. Alin Rosu says:

    Multumesc Ionut pt felicitări! Într-adevăr momentan ma axez mai mult pe zborurile pana in 700 de km , iar apoi peste un timp si pe zborurile de maraton! Abia din iarna trecută mi-am adus mai mulți porumbei de maraton in compartimentul de reproductie. Acum am jumătate de perechi de general iar cealaltă jumătate porumbei de maraton in special pe linia Jan Aarden. După ce o sa îmi maturizez lotul abia atunci voi putea concura mai serios la maraton, dar toate cu răbdare si timp. Anul acesta cu siguranță prietenul Habaci Calin va face legea la maraton! Multumesc tuturor pt felicitări si va doresc si vouă mult succes si nu uitati cu multă munca rezultatele vor apărea!

  16. Lucaciu+Horotan says:

    Felicitari!!!! Mult scucces incontinuare.

  17. Zeno says:

    Felicitari Aline si mult succes in continuare.
    Perseverenta si munca depusa îsi spun cuvintul.
    Indirect multumesc comentatorilor ptr.aprecieri.
    & Bianca – este o regula ca ucenicul trebuie sa-si depaseasca maestrul 😉 … de invatat mai avem putin de lucru la noul proiect = maraton, alaturi de prietenul nostru Calin.
    Ionut Lucaci are dreptate ca la Alin totul in materie de porumbei e super insa a uitat motorul care-l propulseaza pe Alin si acesta se numeste Bianca !! 😉

  18. Fam Lucaci says:

    D-le Zeno, stiti cum se zice, in spatele oricarui campion sta o mare CAMPIOANA, care are rabdare, daruire, putere de a intelege, si mai mult deatat puterea dea iubi ceea ce iubeste iubitul ei. Ma bucur pt fam Rosu: Alin si Bianca si le doresc multa fericire si impliniri in orce domeniu se vor implica.

  19. Alin Rosu says:

    Multumim Ionut 🙂 Vreau sa multumesc inca o data tuturor pt felicitari si nu in ultimul rand pt like-uri 🙂 Va doresc tuturor un sezon cat mai bun in continuare!

Spune-ti parerea

*