voiajori

În data de 10.07.2011, porumbeii zonei a V-a FCPR au fost lansați de la Rozan, PL.

Campionul național Cobzaru Daniel strălucește din nou pe clasamentul care afișează în acest moment participarea a 219 crescători cu 3019 porumbei.

Se poate observa foarte ușor că dl Cobzaru este campionul absolut al acestei etape: a obținut locurile 1,2,4,6,11,… pe clasamentul porumbeilor cu 18 porumbei clasați din 29 angajați, iar pe clasamentul columbofililor este pe primul loc.

Topul clasamentului columbofililor:

Pentru cei care cunosc măiestria dlui Cobzaru și cunosc, de asemenea, valoarea păsărilor dumnealui, această performanță poate fi considerată deja ca ceva obișnuit.

Columbofil.net a prezentat un reportaj al performanței excepționale a dlui Daniel la etapa de Lublin. Puteți să-l citiți cu un CLICK AICI

În urma multor solicitări din partea vizitatorilor Columbofil.net, publicăm numărul de telefon al dlui Cobzaru Daniel: 0741611216

De asemenea, puteți viziona mai jos cele două părți ale interviului pe care Corneliu i l-a luat dlui Cobzaru pe 01.04.2011. În acest interviu dl Daniel vorbește deschis despre felul în care își selectează, pregătește și concurează super porumbeii. O lecție transmisă de către acest adevărat maestru, care merită văzută și revăzută. Vizionare plăcută !

PARTEA I

PARTEA II

Adaugat pe 25 Jul 2011 de |  | 3,841 views

Spune-ti parerea

*