voiajori

La cererea unui columbofil pasionat de maraton din vestul țării, propun atenției dvs., dragi oaspeți ai site-ului, un subiect destul de des discutat în diverse cercuri columbofile, la nivelul județelor componente ale Provinciei de Vest (Zona 1 FCPR).

Este vorba de direcția, locațiile lansărilor și distanțele concursurilor de maraton pentru această zonă.

Având în vedere că va avea loc o reuniune a reprezentanților județeni pentru a analiza sezonul 2011 și pentru discutarea și plănuirea concursurilor de distanțe lungi cu lansare comună pentru sezoanele ce vor urma, ne sunt propuse următoarele întrebări:

1. Anul acesta, direcția (ruta) de zbor a fost NV, cu lansări din localitățile germane Leipzig și Magdeburg.
a.
Credeți că ar trebui păstrată această rută și aceste localități ?
b. Credeți că ar trebui păstrată această rută, dar schimbate localitățile de lansare ?

2. Anii trecuți s-a concurat pe direcția (ruta) VNV, cu lansări din localitățile Bamberg, Wurzburg, etc.
a.
Credeți că ar trebui revenit la această rută, cu aceleași localități de lansare ?
b. Credeți că ar trebui revenit această rută, dar schimbate localitățile de lansare ?

3. Față de anul trecut, distanțele concursurilor de maraton pentru Zona de Vest au crescut. Având în vedere faptul că diferența de distanță între oricare doi crescători ai zonei 1 este sub 200km, credeți că distanța cea mai scurtă ar trebui să fie:
a.
800km
b. 850km
c. 900km
d. 950km

4. La nivel zonal se organizează 3 concursuri de maraton, anual. Care credeți că ar trebui să fie distanța minimă pentru fiecare dintre aceste maratoane în parte?

*Sunt de preferat întâi răspunsurile punctuale și abia apoi argumentările
**La această discuție este invitat să participe orice columbofil pasionat de maraton din vestul țării, fie că are rezultate, fie că nu. Totuși, ar fi bine ca cei care-și exprimă părerile să posede o oarecare experiență practică sau organizatorică vizavi de acest tip de concursuri (cel puțin un sezon de maraton la activ).
***Poate să-și exprime opinia oricare columbofil pasionat de maraton, din orice parte a țării, specificând însă că nu este membru al zonei 1.
****Toate opiniile cu bun simț, coerente și interesante vor fi transmise comitetului zonal de către echipa Columbofil.net

Adaugat pe 19 Aug 2011 de |  | 1,241 views

Spune-ti parerea

*