voiajori

Dl Marius Tunduc, președintele CNS a FCPR, a emis un comunicat prin care invită reprezentații zonali să dezbată la nivel local eventualele propuneri pentru modificarea RNS-ului.

Apoi, reprezentanții sunt rugați să transmită conducerii FCPR concluziile dezbaterilor locale, pentru a fi discutate în Conferința Națională. Puteți citi această iniviție AICI

Deoarece dorim tot timpul să venim în sprijinul columbofililor care doresc să-și exprime liber opiniile în scopul progresului organizatoric și funcțional al hobby-ului nostru, vă invităm și de această dată să ne transmiteți eventuale propuneri de modificare ale RNS.

Vă rugăm să ne transmiteți propunerile dvs. pe adresa de email contact@columbofil.net sau prin intermediul formularului de contact de la meniul Contact. Fiecare opinie interesantă va fi prezentată vizitatorilor site-ului printr-un topic nou, unde se vor putea și dezbate.

*Insistăm să nu vă exprimați părerile prin comentarii la acest topic, decât dacă nu vă descurcați cu folosirea email-ului sau a formularului de contact.

**Echipa Columbofil.net va încerca găsirea unei modalități de a prezenta cât mai profesionist conducerii FCPR discuțiile interesante și constructive purtate aici. Vă mulțumim!

Adaugat pe 27 Aug 2011 de |  | 1,740 views

Spune-ti parerea

*