voiajori

Oraş cu o tradiţie columbofilă de invidiat, Craiova va avea din acest an şi primul columbodrom oficial. „Oltenia Golden Trophy“ OLR şi-a deschis porţile în 2016, pe 15 Martie, năzuind să împlinească visele a zecilor de mii de columbofili din România şi Europa. Situat în zona de Vest a Craiovei, la ieşirea din oraş spre Timişoara, Columbodromul „Oltenia Golden Trophy“ este o construcţie nouă la standarde europene şi are o capacitate de 1000 de porumbei.

Perimetrul columbodromului se află sub supraveghere video în baza unui contract încheiat cu o firmă specializată de pază, iar în interiorul obiectivului paza este asigurată de agenţi de specialitate însoţiţi de câini antrenaţi pentru paza la perimetru.
Primirea porumbeilor se va face în perioada: 15 martie – 15 mai 2016. Capacitatea totală a columbodromului este de 1000 de porumbei.
Porumbeii nu trebuie să fie vaccinaţi împotriva paramixovirozei.
Taxa de participare este de 50 euro pentru un porumbel şi se poate participa cu minim 2 porumbei. Nu se percepe nicio taxă de activare! Crescătorii vor achita taxa de înscriere în euro sau lei(la cursul BNR al zilei în care se achită) până cel târziu în data de 15 mai.
Numarul de porumbei care pot fi aduşi de un crescător este nelimitat, iar la fiecare 5 porumbei înscrisi vor putea aduce încă 2 GRATIS.( 5+2 GRATIS, 10+4 GRATIS, 15+6 GRATIS….). Suma totală a premiilor este de 12.400 Euro.
Asigurându-vă de întreaga noastră transparenţă şi corectitudine, vă aşteptăm cu drag la cea mai aşteptată competiţie columbofilă doljeană!

http://www.olteniagoldentrophy.ro/

Adaugat pe 12 Apr 2016 de |  | 3,042 views

Spune-ti parerea

*