voiajori

Joi 27 iulie 2017 intre orele 11:00-15:00 se vor imbarca porumbeii la centrele Radauti, Suceava si Falticeni.

 

Etapa de maraton national Madona 1000km+ din zona Moldovei, organizata de AC Suceava si AC Botosani, in atentia furnizorilor de profil in domeniu. Este o etapa mult asteptata nu doar de catre iubitorii de maraton, dar si de furnizorii de produse pentru porumbei.

 

www.porumbei360.ro – reprezentantul Beyers si Vet Schroeder Tollisan in Romania, alaturi de compania belgiana Beyers Belgium, si-au propus ca pentru anul 2017 sa sponsorizeze o etapa de Maraton National pentru zona Moldovei, subliniind astfel inca o data preocuparea continua pentru sustinerea columbofilului roman si a evolutiei si cresterii calitatii columbofiliei romanesti. Tinand cont ca foarte multi columbofili din zona Suceva si Botosani au folosit cu succes produsele noastre, consideram ca se cuvine sa le intoarcem favorul si increderea, sponsorizand acesta frumoasa etapa.

 

PREMII TOTALE OFERITE DE www.porumbei360.ro – 1750LEI
Loc 1(750lei): 2 x Super Naparlire 20kg, 2 x Premium Gaby Vandenabeele 20kg, 1 Amino Plus, 1 Belvimin, 1 Bioflorum Plus, 1 Chromix, 1 Electrolit Plus, 1 Energy Oil, 1 Mineral Plus.
Loc 2(400lei): 2 x Super Naparlire 20kg, 1 x Premium Gaby Vandenabeele 20kg, 1 Amino Plus, 1 Electrolit Plus.
Loc 3(300lei): 1 x Super Naparlire 20kg, 1 x Premium Gaby Vandenabeele 20kg, 1 Amino Plus, 1 Electrolit Plus.
Loc 4(200lei): 1 x Super Naparlire 20kg, 1 x Premium Gaby Vandenabeele 20kg
Loc 5(100lei): 1 x Super Naparlire 20kg

 

Porumbei360.ro va organiza o licitatie, impreuna cu partenerul MC Hansen – un mare site de licitatii din vestul Europei, pentru cei care doresc sa scoata la vanzare oricare porumbel ce ocupa o pozitie de la 1 la 10 per lansare.

 

Marele Premiu pe Romania consta intr-o Excursie in Belgia: vizitare fabrici Beyers Belgium si vizite crescatori celebri din Belgia. Aceasta va fi stabilita printr-un regulament anuntat ulterior.

 

Castigatorul va avea posibilitatea unica de a vizita fabricile de productie si birourile companiei Beyers, sa se intalneasca si sa discute cu managementul Beyers Belgium, sa descopere modalitatea inedita prin care cele mai bune produse columbofile ajung sa fie distruibuite in toata lumea.

 

Castigatorul va merge apoi in crescatoriile unor crescatori celebri din Belgia, printre care si cea a Marelui Campion Mondial Jos THONE. Acolo va avea posibilitatea sa descopere din secretele maestrilor columbofili belgieni sis a discute cu fiecare despre modalitatea de folosire a produselo Beyers Belgium.

 

In toata aceasta perioada, castigatorul va fi insotit de un membru al echipei  www.porumbei360.ro, care ii va asigura toate serviciile si va facilita dialogul cu interlocutorii straini.

 

Un alt sponsor al acestei etape este firma SC Estrella Nord SRL (www.produseporumbei.ro), dealer oficial al Versele Laga & Oropharma. Administratorii firmei, fratii Gagea Ionut si Cristian, au decis sa ofere aceasta sponsorizare sub forma de premii la etapa de maraton national Madona 1000km+, dupa cum urmeaza:

 

Locurile 1-5: cate 1 sac de hrana din gama Black Label + cate 1 produs Oropharma

 

Locurile 6-10: cate 1 produs Oropharma

 
Multumim celor doua echipe de sponsori,  www.porumbei360.ro si www.produseporumbei.ro precum si firmelor Beyers, Vet Schroeder Tollisan, Versele Laga si Oropharma.
Dorim mult succes participantilor! Va asteptam in numar cat mai mare din orice judet!

 

Centre de imbarcare:

 

Centrul Radauti – responsabil centru Schipor Adrian 0731790522

 

Centrul Suceava – responsabil centru Rasca Radu 0744321620

 

Centrul Falticeni – responsabil centru Harabagiu Vasile 0741584465

 

Centrul Botosani – responsabil centru Munteanu Bogdan 0758356272

 

Pentru crescatorii din celelalte judete pretul este de 10 lei/porumbel

Debutul etapei, Madona National, a avut loc in anul 2016. A fost o etapa foarte frumoasa si dificila, toti porumbeii fiind constatati a doua zi. La startul etapei au fost prezenti 2.378 de porumbei apartinand crescatorilor din judetele Bacau, Botosani, Suceava, Iasi, Neamt, Vaslui, Bihor. O concurenta foarte mare avand in vedere faptul ca a fost primul an si pentru ca este ultima etapa din planul de zbor cu maturii.Ne bucuram ca Familia Lucaci din judetul Bihor a fost prezenta la aceasta etapa cu un grad mare de dificultate si ne asteptam ca si anul acesta sa ne onoreze cu prezenta alaturi de alti colegi din vestul tarii.

Columbofilii din toata tara sunt invitati sa participe la Madona National. La aceasta etapa fiecare porumbel trebuie sa parcurga minim 1000km aerieni.

Ne asteptam ca in acest an concurenta sa fie mult mai mare decat in anul precedent.
Vom reveni cu detalii organizatorice cat mai curand posibil.

Adaugat pe 26 Jul 2017 de |  | 2,289 views

Spune-ti parerea

*