voiajori

Încet, încet, columbofilia din România face paşi siguri spre o profesionalizare reală a acestui minunat sport. După ani buni de investiţii majore în material genetic de calitate importat din cele mai reprezentative ţări columbofile, iată că a sosit vremea ca pasionaţii sportului columbofil să aibe ocazia de a câştiga şi premii importante din punct de vedere financiar.

Asociaţia „Voiajorul“ Arad, împreună cu renumitul portalul columbofil www.voiajorul.net, organizează în această toamnă (22.09.2018) cea de-a doua ediţie a Concursului de Fond Pui Jihlava-Cehia, intitulat sugestiv „Mereu Mai Mult“. Regulamentul este unul simplu şi prezintă avantajul de a fi aplicabil atât în sistem centralizat, la nivelul întregului concurs, cât şi defalcat, pe fiecare asociaţie participantă în parte. Astfel, columbofilii care doresc să participe la acest atractiv concurs trebuie să achite, până în data de 30.06.2018, o taxa de 10 Euro/porumbel cu serie 2018. După această dată și până pe 15.09.2018 se mai pot înscrie porumbei în competiţie, dar taxa creşte la 15 Euro/porumbel. Înscrierile se pot face prin e-mail, la adresa: info@voiajor.net, SMS la numărul 0725928653 sau telefonic la acelaşi număr, iar banii vor fi viraţi în următoarele conturi deschise la Banca Raiffeisen: RO41 RZBR 0000 0600 1444 6641 – LEI şi RO31 RZBR 0000 0600 1993 6827 – EURO.

Cu cinci zile înaintea concursului de fond Jihlava, pe siteul www.voiajorul.net vor fi publicate seriile tuturor puilor care vor participa la această ediţie, urmând ca aceşti porumbei să fie reclemaţi cu stikere la îmbarcare. Ca o măsură de siguranţă în plus, puii sosiţi de la etapa finală Jihlava vor fi obligatoriu anunţaţi în termen de 30 de minute de la înregistrarea lor pe ceas, nerealizarea acestui lucru atrăgând automat descalificarea. „Vor fi îndeplinite cele mai înalte standarde în ceea ce priveşte corectitudinea şi transparenţa acestui concurs! Nu vom face rabat indiferent de situaţie, regulile fiind aceleaşi pentru toată lumea!“, a declarat Daniel Marta, unul dintre co-oganizatorii acestei competiţii ce a devenit deja tradiţională pentru columbofilii din jumătatea de vest a României.
Premiile ediţiei 2018 sunt absolut extraordinare la acest nivel, graţie şi unei pleiade de sponsori de calibru, precum www.porumbei360.ro, Topigeon, Cest Pharma sau Alisia Columbo Net:

Marele Premiu – Locul I Porumbel pe Lansare: Dacia Logan Acces + produse Bayers în valoare de 500 de lei + Cupă + Diplomă.

Locul II Porumbel pe Lansare: produse Bayers în valoare de 400 de lei + Cupă + Diplomă.

Locul III Porumbel pe Lansare: produse Bayers în valoare de 300 de lei + Cupă + Diplomă.

Totodată, Locurile I Crescător pe Lansare va primi, pe lângă o Cupă şi o Diplomă, produse Bayers în valoare de 500 de lei şi produse în valoare de 300 lei de la firma Alisia ColumboNet, Locul II Crescător – produse în valoare de 200 lei de la firma Alisia ColumboNet + Cupă + Diplomă, iar Locul III – produse în valoare de 100 lei de la firma Alisia ColumboNet + Cupă + Diplomă.

Cel puţin la fel de interesante vor fi şi premiile pe care le vor primii câştigătorii concursului pe fiecare judeţ care va avea un clasament propriu:

Locul I Porumbel pe Judeţ: un Ceas Topigeon V8 din partea firmei taiwaneze Topigeon + produse Cest Pharma în valoare de 300 lei + produse Dr. Norbert Peeters în valoare de 100 lei.

Locul II Porumbel pe Judeţ: produse Cest Pharma în valoare de 200 lei.

Locul III Porumbel pe Judeţ: produse Cest Pharma în valoare de 100 lei.
În plus, Locul I Crescător pe Judeţ: produse Cest Pharma în valoare de 300 lei.

„Sunt premii extraordinare în acest an şi mulţumită unor sponsori extraordinari, care au acceptat să devină parteneri ai celui mai important concurs cu puii din ţară: www.porumbei360.ro, Topigeon, partenerii tradiţionali ai Federaţiei Naţionale a Crescătorilor de Porumbei din România, Cest Pharma, producător renumit de produse veterinare pentru porumbei şi Alisia ColumboNet, distribuitor hrană și produse de porumbei la nivel naţional. Pâna în prezent, sunt înscrisi pentru acest adevărat Derby al Vestului un număr de 65 crescători cu 708 porumbei, însă toate semnalele pe care le-am primit mă îndreptăţesc să cred că vom trece de 1000 de porumbei. Sunt fericit că, uşor, uşor, acest concurs va deveni o tradiţie pentru colegii mei, columbofilii din vestul României!“, a concluzionat Daniel Marta.

Adaugat pe 7 Jun 2018 de |  | 1,350 views

Spune-ti parerea

*