voiajori

In momentul de fata, pe buzele tuturor columbofililor romani si nu numai, auzi, cand vine vorba de maraton de Jelle Jellema, Frans Bungeners, Batemburg van de Merwe, Cor de Heijde, Meirlaen Etienne. Oricine si-ar dori descendenti din porumbeii de baza a celor mai sus enumerati.

Click aici pentru a accesa licitatia

Sa oferi la licitatie porumbei direct de la aceste legende vii ale sportului columbofil este imposibil deoarece au contracte cu pipa iar preturile sunt extrem de mari la licitatiile lor, marea majoritate dintre noi, doar visand sa achizitionam descendenti din Romee, Kleine Jade, Zwart Goud, New Laureaat, Yelena, Cor, Monar, Queen Tonny, Invictus, The Special One etc. direct de la acestia.

Iata ca, echipa columbofil,net prin intermediul combinatiei Verheij/Theulen din Olanda, reuseste sa va ofere un grup splendid de 13 pui 2018, descendenti din toti porumbeii enumerati mai sus.

O ocazie rara de a achizitiona sange de super clasa pentru categoria regina “MARATON”.

Atentie! Porumbeii sunt in crescatoria Comb. Verheij/Theulen – Olanda. Transportul din Olanda pana la cumparator costa 120 lei / porumbel si va fi suportat de catre acesta. Transportul se face cu Dragon Star Curier. Porumbeii se pot ridica doar din sediile acestora! Nu se livreaza la adresa! http://curierdragonstar.ro/

Porumbeii se pot trimite si prin alte variante stabilite intre cumparator si administratorul site-ului (Vlad Fildan 0742.545.735)

Adaugat pe 10 Oct 2018 de |  | 2,439 views

Spune-ti parerea

*