voiajori

Pentru al doilea an consecutiv, Wim Muller, legendarul maratonist olandez, ofera la licitatie prin intermediul site-ului nostru, un grup de 8 porumbei cu origini SENZATIONALE. Fii/fiice si frati cu starurile sezonului 2017-2018! Iata ca, si in partea a II a, ofera un grup fantastic de porumbei selectati cu atentie!

CLICK AICI PENTRU A ACCESA LICITATIA WIM MULLER

Cu peste 25 de ani de activitate columbofila la cel mai inalt nivel, cu porumbei de cea mai buna calitate, tinteste mereu concursul de maraton suprem BARCELONA. Si-a creat o familie de porumbei care se evidentiaza la concursurile grele de maraton, cu vant din fata si canicula.

In aceasta licitatie Wim pune la dispozitie 8 pui din cei mai buni porumbei ai sezonului 2017-2018. O ocazie unica de a achizitiona porumbei cu sange de mare clasa.

Atentie! Porumbeii sunt in crescatoria Wim Muller. Transportul din Olanda pana la cumparator costa 140 lei/ porumbel si va fi suportat de catre acesta! .

NOU! Wim Muller a realizat video-uri de prezentare cu fiecare porumbel din licitatie, totul pentru o informare corecta pentru dumneavoastra! Suntem printre putinii din Europa care oferim astfel de video-uri realizate chiar de proprietari, totul din respect pentru dumneavoastra, clientii nostri!

Adaugat pe 27 Dec 2018 de |  | 1,789 views

Spune-ti parerea

*