voiajori

Jac van de Bosch este unul dintre cei mai titrati maratonisti ai Olandei. Cu o posibilitate financiara ridicata si-a achizitionat porumbei de cea mai buna calitate de la Ko van Dommelen, Saarlons, etc. Datorita unor nemultumiri legate de organizarea unor etape de maraton in Olanda, a luat decizia de a nu mai concura la ultimele etape de maraton din acest sezon. Tot odata, a luat decizia de a oferi la licitatie pe site-ul nostru 80 de reproducatori ai acestuia, porumbei care arata la mana IMPECABIL! Facem aceasta afirmatie pentru ca deja porumbeii au ajuns in Romania si am ramas de-a dreptul impresionati de calitatile fizice ale acestora! Din toti acesti porumbei a reprodus si concurat pui in crescatoria dansului cu rezultate notabile la concursurile de maraton!
In aceasta prima parte, Bosch ofera 12 originali Ko van Dommelen, porumbei impecabili la mana.

Click aici pentru a vizualiza licitatia!

Atentie! Porumbeii sunt in Romania, la sediul Columbofil.Net. Costul transportului va fi suportat de catre castigator. Transportul este disponibil cu următoarele condiții și tarifele aferente:
– 150 ron / porumbel: este transportul pe rutele ce leaga orașele principale din ruta transportatorului cu livrare in punctele de întâlnire stabilite între transportator și beneficiar ( de ex.: intrare in oraș, ieșire din oras, benzinăria x sau y de pe centura ). La acest tarif nu se livrează la adresa clientului. Timpul de livrare poate dura in medie 2 saptamani de la finalizarea licitatiei.
– 300 ron / porumbel: opțiune oferită de transportatori pentru clienții mai exigenti care doresc livrare la adresa.
– O alta optime poate fii stabilită de comun acord între expeditor si destinatar.

Adaugat pe 31 Oct 2019 de |  | 3,559 views

Spune-ti parerea

*