voiajori

Tandemul pe care dl Călin Habaci l-a format împreună cu dl Boboiescu în localitatea Măcești, obține chiar în primul sezon un rezultat cel puțin interesant la categoria Crescător Pui pe județul Caraș Severin.

Cu două serii extraordinare de sosiri la Cenad 2 pe 14.08.2011 (click AICI pentru clasament) și Kiskunfelegyhaza pe 21.08.2011 (click AICI pentru clasament), surpinzător pentru unii, dar perfect explicabil pentru alții, echipa Boboiescu + Habaci și-a demonstrat deja potențialul.


Probabil că nici lor nu le-ar fi ușor să spună care factor a contribuit cel mai mult la acest prim sezon de succes: porumbeii de super calitate și experiența de campion a dlui Habaci sau dedicarea și munca depusă de dl Boboiescu.

Dar, din câte se povestește, ambițiile lor depășesc cu mult aceste rezliări de început. În anii ce vor urma, cei doi plănuisc să abordeze foarte serios și în special concursurile de maraton, acesta fiind de fapt scopul principal al colaborării lor: concurarea cu succes la etapele de maraton dintr-o locație cu distanță extremă, printre cele mai lungi ale zonei de maraton I.

Ne alăturăm colegilor care-i felicită și așteptăm cu nerăbdare sezoanele ce vor urma. Evoluția echipei Boboiescu + Habaci merită urmărită cu atenție pe viitor!

Adaugat pe 3 Oct 2011 de |  | 990 views

Spune-ti parerea

*